Προς το περιεχόμενο

Amazon DE Prime Day Deals [Τέλος]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vaggospro είπε

Μεταφορικά γιατί έχει; Εγώ νόμιζα οτι δεν έχει πλεον στα 59+

Πολλοί το νόμιζαν λόγω του λάθος τίτλου.

Είναι δωρεάν μεταφορικά άνω των 59€ σε συγκεκριμένα (λίγα) προϊόντα

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, kkatzos said:

Πολλοί το νόμιζαν λόγω του λάθος τίτλου.

Είναι δωρεάν μεταφορικά άνω των 59€ σε συγκεκριμένα (λίγα) προϊόντα

Ευχαριστώ, έβαλα στην παραγγελία ενα LED strip που είχε 30% voucher και έριξε την τιμή του συνολικού ποσού, κάτι είναι και αυτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fazer 1000 είπε

ωραιο το Prime!!! ειχα στο καλαθι μια dashcam για το αυτοκινητο η οποιο προ Prime κοστιζε 200€ και με την εκπτωση εβγαινε στα 144€ τωρα με Prime Big Deal εχει 208€ αρχικη και 147€ τελικη 🤣

βαλε το keepa plugin στον browser σου και θα δεις οτι δεν υπάρχει καμια προσφορά στο Αμαζαν Πραημ Ντεη. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vaggospro είπε

Μεταφορικά γιατί έχει; Εγώ νόμιζα οτι δεν έχει πλεον στα 59+

Δεν έχει αν είναι προϊόν που πουλάει το ίδιο το αμαζον

Sold by Amazon/Fulfilled by Amazon

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mxpert είπε

Δεν έχει αν είναι προϊόν που πουλάει το ίδιο το αμαζον

Sold by Amazon/Fulfilled by Amazon

Ακόμα και σε αυτά που πουλάει το Amazon μερικά έχουν μεταφορικά. Προστίθενται σιγά σιγά για κάποιο λόγο.

Υπάρχουν αρκετά πάντως ακόμα και οθόνες που είχαν 50+ μεταφορικά.

Δημοσ.

Πάντως ακόμα και σε αυτά με χρέωση (το γράφει ποια είναι free ή με τάδε χρέωση στο κάθε προιόν) αν πάρεις πολλά από τα free μπορεί να σου βγει χρέωση μεταφορικών κάτω από 1€ επειδή χρεώνει κανονικά τα μεταφορικά όπως πάντα ανά κατηγορία αλλά σου κόβει τα μεταφορικά από τα πράγματα που είναι δωρεάν οπότε και πάλι γλιτώνεις αρκετά αν όχι όλα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, s1lverw0lf είπε

Πάντως ακόμα και σε αυτά με χρέωση (το γράφει ποια είναι free ή με τάδε χρέωση στο κάθε προιόν) αν πάρεις πολλά από τα free μπορεί να σου βγει χρέωση μεταφορικών κάτω από 1€ επειδή χρεώνει κανονικά τα μεταφορικά όπως πάντα ανά κατηγορία αλλά σου κόβει τα μεταφορικά από τα πράγματα που είναι δωρεάν οπότε και πάλι γλιτώνεις αρκετά αν όχι όλα

Εγώ πάντως πήρα το ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο σύνολο 82€ και δεν πλήρωσα μεταφορικά. Μια χαρά.

Δημοσ.
1 hour ago, Jts said:

Ακόμα και σε αυτά που πουλάει το Amazon μερικά έχουν μεταφορικά. Προστίθενται σιγά σιγά για κάποιο λόγο.

Υπάρχουν αρκετά πάντως ακόμα και οθόνες που είχαν 50+ μεταφορικά.

Εγώ πήρα οθόνη και ενώ έλεγε δωρεάν μετά εμφανίστηκαν μεταφορικά. Από αμαζον και όχι τρίτο κατάστημα 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, virginkiller είπε

Εγώ πήρα οθόνη και ενώ έλεγε δωρεάν μετά εμφανίστηκαν μεταφορικά. Από αμαζον και όχι τρίτο κατάστημα 

Ισχύει, όντως σε κάποιες το κάνει σε κάποιες είναι κανονικά δωρεάν.

Ό,τι να'ναι ακόμα δυστυχώς, ελπίζω να το φτιάξουν να είναι όπως τα λέει γιατί είναι τελείως παραπλανητικό αυτό.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Amazon DE Prime Day Deals [Τέλος]
Δημοσ.
2 hours ago, Jts said:

Ισχύει, όντως σε κάποιες το κάνει σε κάποιες είναι κανονικά δωρεάν.

Ό,τι να'ναι ακόμα δυστυχώς, ελπίζω να το φτιάξουν να είναι όπως τα λέει γιατί είναι τελείως παραπλανητικό αυτό.

Δεν εχει πολλες μερες που το δοκιμαζουν για Ελλαδα, ειναι πολλες οι παραμετροι στο συστημα τους, σταδιακα θα διορθωθει, η μπορει και να ανακληθει συνολικα προτου χρειαστει να διορθωθει, δεν εχουν ανακοινωσει τι θα κανουν, ειναι πολυ μικρος ο τζιρος της Ελλαδας για να τους κανει να τρεχουν.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, nek4d είπε

Δεν εχει πολλες μερες που το δοκιμαζουν για Ελλαδα, ειναι πολλες οι παραμετροι στο συστημα τους, σταδιακα θα διορθωθει, η μπορει και να ανακληθει συνολικα προτου χρειαστει να διορθωθει, δεν εχουν ανακοινωσει τι θα κανουν, ειναι πολυ μικρος ο τζιρος της Ελλαδας για να τους κανει να τρεχουν.

Φαντάζομαι για να κάνανε τέτοιο deal για να μπορούν να στείλουν δωρεάν δεν θα τους είναι αδιάφορη αγορά, αλλά σίγουρα όχι προτεραιότητα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jts είπε

Φαντάζομαι για να κάνανε τέτοιο deal για να μπορούν να στείλουν δωρεάν δεν θα τους είναι αδιάφορη αγορά, αλλά σίγουρα όχι προτεραιότητα.

Μια χαρά δωρεάν μεταφορικά είχαμε πριν από κάποια χρόνια προς Ελλάδα, και μάλιστα από μικρότερο ποσό (ή και σε όλα, δεν είμαι σίγουρος...).

Μετά ξεκινήσαμε τις εξυπνάδες και τα χάσαμε. Δεν είναι τίποτα, σίγουρα θα τα ξανακάνουμε μόνοι μας σκ.τά.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...