LabrakisG1992 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Πριν δεκα μερες εδινε η ετζιαν 300ε, δωρεν εισητηρια για την επομενη πτηση(που ηταν σε δυο μερες) + αλλο ενα δωρεαν εισητηριο μεχρι 100ε σε προορισμο της επιλογης σου. Μονο ιεροδουλες δεν προσφεραν :Ρ Στο θεμα μας, ειχα παρομοιο προβλημα. Διαλεξα θεση και μετα δεν μπορουσα να διαλεξω την δωρεαν που ειχα πριν. Εν τελει η λυση βρεθηκε. Πρεπει να προχωρησεις εως το πεδιο πριν την πληρωμη, να κανεις αφαιρεση την θεση απο εκει, και μετα να ξαναξεκινησεις το τσεκ ιν απο την αρχη.
nick_souvlaki Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, LabrakisG1992 said: Πριν δεκα μερες εδινε η ετζιαν 300ε, δωρεν εισητηρια για την επομενη πτηση(που ηταν σε δυο μερες) + αλλο ενα δωρεαν εισητηριο μεχρι 100ε σε προορισμο της επιλογης σου. Μονο ιεροδουλες δεν προσφεραν :Ρ Στο θεμα μας, ειχα παρομοιο προβλημα. Διαλεξα θεση και μετα δεν μπορουσα να διαλεξω την δωρεαν που ειχα πριν. Εν τελει η λυση βρεθηκε. Πρεπει να προχωρησεις εως το πεδιο πριν την πληρωμη, να κανεις αφαιρεση την θεση απο εκει, και μετα να ξαναξεκινησεις το τσεκ ιν απο την αρχη. Δύο μέρες μετά είναι ακραίο. Το καλύτερο που έχω πετύχει είναι 100κάτι ευρώ...δεν θυμάμαι ακριβώς ποσό (νομίζω κοντά στο 160 ήταν), και να φύγεις στην επόμενη πτήση σε 2-3ώρες (από Κύπρο για Αθήνα ήταν). Άμα δεν ήμουν μαζί με συνάδελφους που γυρίζαμε από δουλεία το έκανα έυκολα. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2024 από nick_souvlaki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα