myrsine Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Γεια σας! Μπήκα να κάνω το mobile check in μου για πτήση της Aegean. Έκανα το λάθος να δοκιμάσω να αγοράσω άλλη θέση αλλά το μετάνιωσα και δεν προχώρησα στην πληρωμή. Τώρα πλέον δεν μου εμφανίζει την τυχαία δωρεάν θέση, αλλά μου ζητάει να πληρώσω.. Τι μπορώ να κάνω;;
Sherlock_7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Να πάρεις άμεσα τηλέφωνο την Aegean εκτός και αν θες να πρωταγωνιστήσεις στο The terminal 2. 3
SabotazNic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 46 λεπτά πριν, myrsine είπε Γεια σας! Μπήκα να κάνω το mobile check in μου για πτήση της Aegean. Έκανα το λάθος να δοκιμάσω να αγοράσω άλλη θέση αλλά το μετάνιωσα και δεν προχώρησα στην πληρωμή. Τώρα πλέον δεν μου εμφανίζει την τυχαία δωρεάν θέση, αλλά μου ζητάει να πληρώσω.. Τι μπορώ να κάνω;; Αν αγορασες τον light ναυλο εισιτηριου, δεν δικαιουσαι επιλογη θεσης. το τσεκ ιν γινεται και η θεση θα σου εμφανιστει στο boarding pass. Αν εχεις flex, μαλλον εκανες τσεκ ιν και αν δεν κανω λαθος, το ακυρωνεις για να ξανα διαλεξεις θεση
myrsine Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αν αγορασες τον light ναυλο εισιτηριου, δεν δικαιουσαι επιλογη θεσης. το τσεκ ιν γινεται και η θεση θα σου εμφανιστει στο boarding pass. Αν εχεις flex, μαλλον εκανες τσεκ ιν και αν δεν κανω λαθος, το ακυρωνεις για να ξανα διαλεξεις θεση Όντως δεν δικαιούμαι δωρεάν αλλαγή θέσης , αλλά πλέον έχω χάσει και τη δωρεάν τυχαία θέση που μου έδιναν καθώς σε ο,τι επιλέξω , ακόμη και την αρχική που μου έδιναν, μου ζητάνε να πληρώσω..
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, myrsine είπε Όντως δεν δικαιούμαι δωρεάν αλλαγή θέσης , αλλά πλέον έχω χάσει και τη δωρεάν τυχαία θέση που μου έδιναν καθώς σε ο,τι επιλέξω , ακόμη και την αρχική που μου έδιναν, μου ζητάνε να πληρώσω.. Στο φτερό σε βλέπω να κάθεσαι. Αντι να χάνεις χρόνο στο φορουμ κάλεσε την aegean να το λύσεις το θέμα.Ή πλήρωσε.
SabotazNic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 2 λεπτά πριν, myrsine είπε Όντως δεν δικαιούμαι δωρεάν αλλαγή θέσης , αλλά πλέον έχω χάσει και τη δωρεάν τυχαία θέση που μου έδιναν καθώς σε ο,τι επιλέξω , ακόμη και την αρχική που μου έδιναν, μου ζητάνε να πληρώσω.. Ολοκληρωθηκε το τσεκ ιν?
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Ολοκληρωθηκε το τσεκ ιν? χωρίς να έχει θέση;
myrsine Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Στο φτερό σε βλέπω να κάθεσαι. Αντι να χάνεις χρόνο στο φορουμ κάλεσε την aegean να το λύσεις το θέμα.Ή πλήρωσε. Χαχαχα! Ευτυχώς το απέφυγα το φτερό!! Το θέμα λύθηκε μόνο του. Μετά από κάποιες ώρες μου επανέφερε την δωρεάν τυχαία θέση! Όλα καλά! Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. 1
vamvakoolas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 59 minutes ago, myrsine said: Χαχαχα! Ευτυχώς το απέφυγα το φτερό!! Το θέμα λύθηκε μόνο του. Μετά από κάποιες ώρες μου επανέφερε την δωρεάν τυχαία θέση! Όλα καλά! Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. και θελω να πας αεροδρομιο και να ειναι overbooked...
myrsine Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 7 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε και θελω να πας αεροδρομιο και να ειναι overbooked... 🙄
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, myrsine είπε Χαχαχα! Ευτυχώς το απέφυγα το φτερό!! Το θέμα λύθηκε μόνο του. Μετά από κάποιες ώρες μου επανέφερε την δωρεάν τυχαία θέση! Όλα καλά! Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. με μόνο 2 μέρες πριν την πτήση που δίνει η aegean για να κάνεις check in δεν θα έχανα λεπτό.Εμένα πάντα με αγχώνει. Καλό ταξίδι. 1
asdfnikos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 18 ώρες πριν, myrsine είπε Γεια σας! Μπήκα να κάνω το mobile check in μου για πτήση της Aegean. Έκανα το λάθος να δοκιμάσω να αγοράσω άλλη θέση αλλά το μετάνιωσα και δεν προχώρησα στην πληρωμή. Τώρα πλέον δεν μου εμφανίζει την τυχαία δωρεάν θέση, αλλά μου ζητάει να πληρώσω.. Τι μπορώ να κάνω;; Η λύση είναι να μιλήσεις με το τηλεφωνικό κέντρο και κάνουν δωρεάν επαναφορά της δωρεάν θέσης 2
Bourdoulas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε Η λύση είναι να μιλήσεις με το τηλεφωνικό κέντρο και κάνουν δωρεάν επαναφορά της δωρεάν θέσης Είναι πιο γρήγορο να ρωτήσεις σε ένα τυχαίο φόρουμ. Ή να το αφήσεις στην τύχη του το θέμα. 2
JakeKaufman Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 10 hours ago, vamvakoolas said: και θελω να πας αεροδρομιο και να ειναι overbooked... 400 ευρώ έδινε η Aegean την προηγούμενη εβδομάδα για να βρεθεί εθελοντής. ΜΑΚΑΡΙ να έπεφτα σε overbooked 2 1
vamvakoolas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 12 hours ago, JakeKaufman said: 400 ευρώ έδινε η Aegean την προηγούμενη εβδομάδα για να βρεθεί εθελοντής. ΜΑΚΑΡΙ να έπεφτα σε overbooked επεσες σε large χθες απλως ανεφερε δωρεαν αλλαγη πτησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα