Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Turbo X

Rena_kou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε γνώμες για turbo x smart τηλεόραση. Γενικά βλέπω καλές κριτικές και εντυπώσεις... βέβαια είχα πάρει ένα λάπτοπ turbo x και ήταν άχρηστο αλλά θεωρώ ότι είναι άλλο θέμα αυτό 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, Rena_kou είπε

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε γνώμες για turbo x smart τηλεόραση. Γενικά βλέπω καλές κριτικές και εντυπώσεις... βέβαια είχα πάρει ένα λάπτοπ turbo x και ήταν άχρηστο αλλά θεωρώ ότι είναι άλλο θέμα αυτό 

Δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τα πάνελ τους και την ποιότητα τους..Ειναι φθηνες μεν, αν τις θελεις για απλη θεαση καναλιων οκ.. μεχρι εκει.. Δες σε tcl όπως ειπε ο φίλος η ανέβα λιγο στην τιμη να παρεις κατι καλυτερο. 

2 ώρες πριν, SaFiS είπε

Προϊοντα Πλαισιου, TUΒLO-X, ΜΑΚΡΙΑ!!!

50άρα turbo-x (Vestel), 7 χρόνια, με άπειρες ώρες λειτουργίας δουλεύει ακόμη, ενώ philips-samsung-LG σε 3-4 χρόνια χάλασαν. 

Δεν λέω πως είναι ότι καλύτερο, αλλά για απλή χρήση μια χαρά. Οπως και όλα τα παρακλάδια τους. (AKAI-FUNAI-BLAUPUNKT-FU κτλ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιγράφω εδώ από ένα παλαιότερο νήμα για την εμπειρία μου και για το πόσο αξιόπιστες είναι οι vestel (turboX κλπ).

"Η εμπειρία ΜΟΥ τώρα με τις τηλεοράσεις TurboX. Το μακρινό 2012 έκανα καινούρια κεντρική εγκατάσταση στο ξενοδοχείο ενός πολύ καλού φίλου.

Οι τηλεοράσεις που χρησιμοποιήθηκαν (με απόφαση του Γιάννη, όχι δική μου) ήταν ένα μείγμα από TurboX και Sencor λόγω πολύ καλής οικονομικής προσφοράς.

Συγκεκριμένα 38 40άρες TurboX (για 35 δωμάτια και 3 καβάτζα) και 17 40άρες Sencor (15 δωμάτια, 3 καβάτζα) και 3 50άρες TurboX για τα σαλόνια.

Τιμές ξεφτίλα. 84 ευρώ οι 40άρες TurboX, 78 οι Sencor και 109 οι 50άρες TurboX.

Ξέρεις πόσες από αυτές είχαν πρόβλημα.

Από τις TurboX 2 (ολογράφως δύο) 40άρες και η 1 (μία) 50άρα που χρειάσθηκαν καινούρια led (κόστος 25 ευρώ για τις 40άρες και 55 για την 50άρα)

Από τις Sencor δύο χρειάσθηκαν νέο firmware (flash-αρίσθηκαν με f&u firmware) και μία χρειάσθηκε αλλαγή led (κόστος 25 ευρώ)".

2024 και συνεχίζουν ακάθεκτες, με πολλές, πολλές ώρες χρήσης.

Επεξ/σία από afm

ειναι καλες για τα λεφτα τους αν εχεις σφιχτο μπατζετ ,υποψιν αν εχεις samsung συσκευη δεν υποστηριζουν ντεξ μιρακαστ οσες εχουν αντροιντ,οτι και αν εκανα ποτε δεν επαιξε το μιρακαστ,αν ανεβεις πηγαινε σε tcl και γενικα κινεζικες εταιρειες γιατι η vestel χρησιμοποιει σκοτεινα πανελ.

να σημειωσω οτι κι εγω κάτοχος 2 vestel ειμαι, μια f&u 55 του 2019 που παιζει κυριολεκτικα ολη μερα 5 χρονια, και μια turbo x 55 στο χωριο, κανενα προβλημα μεχρι τωρα, απλα tcl ειναι 2 σκαλα πανω με 1 σκαλη πανω σε τιμη...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...