satsok2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 43 λεπτά πριν, mindreader είπε Για οινοπνευμα οτι δεν εχει, το γραφει, για αλουμινιο ομως δε λεει.... Εγω αναγκαζομαι να εναλλασω, μια roll on, μια σπρευ, γιατι ακριβως το roll on ειναι σαν 'γυψος' και καμια φορα ερεθιζει το δερμα, ενω το σπρευ ειναι πιο 'ευγενες' στο δερμα, αλλα το 0% της σανεξ δεν εχει καλη αντοχη στο χρονο (μπορει να πας δουλεια και να μυριζεις), οποτε βαζω της nivea(καλο-αποτελεσματικο, αλλα με τα σχετικα 'επιβλαβη' στοιχεια), κι ετσι, τα κανω εναλλαγη, μια το roll on της sanex 0%, μια της nivea black carbon το σπρευ..... κανονικο scheduling λεμε... To λογικό δε θα ήταν , αν δε γράφει για αλουμίνιο , να μην έχει κιόλας; Θυμίστε μου στο μεταξύ τι κάνει / σε τι βλάπτει το αλουμίνιο γιατι δεν έχω ασχοληθεί. Οκ διάβασα για το αλουμίνιο. Πάντως δε γράφει κάτι. 1
mindreader Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 2 minutes ago, satsok2 said: To λογικό δε θα ήταν , αν δε γράφει για αλουμίνιο , να μην έχει κιόλας; Θυμίστε μου στο μεταξύ τι κάνει / σε τι βλάπτει το αλουμίνιο γιατι δεν έχω ασχοληθεί. Οκ διάβασα για το αλουμίνιο. Πάντως δε γράφει κάτι. E ναι, αλλα επειδη τα πιο πολλα εχουν αλουμινιο, θεωρειται αβανταζ, αν καποιο δεν εχει, και αν δεν εχει, δεν εχει νοημα να το εχει αυτο το πλεονεκτημα κρυμμενο, το αναγραφουν εμφανως συνηθως, οπως το 0% alcohol.... λιγο δυσκολο θα ελεγα, να μην εχει αλουμινιο και να μην το 'φωναζει'...αν δεν το αναγραφει εμφανως, μαλλον εχει, αν διαβασεις τα συστατικα καλυτερα. Εκτιμηση κανω παντα, μπορει και να κανω λαθος. 1
mindreader Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 2 minutes ago, satsok2 said: Edit: Εχει αλουμίνιο, το γράφει. Αρα, οπως εκτιμησα...
Dante80 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Προσωπικά χρησιμοποιώ borotalco τα τελευταία χρόνια, με καλύπτει μια χαρά. Φυσικά περιέχει αλουμίνιο, με το οποίο και δεν έχω κανένα πρόβλημα μετά από σωστή μελέτη και ερωτήσεις σε δύο διαφορετικούς δερματολόγους. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2024 από Dante80
Vagosman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Στις 8/10/2024 στις 11:30 ΠΜ, phanispal είπε Old Spice σε stick. Τα spray και τα roll on δεν είναι τόσο αποτελεσματικά συνήθως. +1 για ολντ σπαις. Οχι ομως με aluminum την κλασσική παλιά συνταγή. Σε κρατάει άνετα μια ημέρα. Δεν εχω δει κατι "αρνητικό" στα φόρα. Τέλος δεν θα πρότεινα σπρέι γιατι παει στο πλεμόνι αντι για μασχάλη.
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Για χρόνια χρησιμοποιούσα Nivea roll on. Από τότε που άλλαξα σε Old Spice, έχω σταματήσει να μυρίζω γενικότερα ακόμα και αν για κάποιο λόγο δε βάλω την επόμενη μέρα (και στο μεταξύ έχω κάνει ντους). Να σημειώσω ότι δε βάζω μετά το βραδινό ντους πριν πέσω για ύπνο, αλλά το πρωί πριν φύγω για δουλειά.
Talos82 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Old Spice stick πολυ καλό και πολύ ωραία μάλιστα τα καινουρια αρώματα.
Vagosman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 44 λεπτά πριν, trelaras22 είπε Τί φάση με το αλουμίνιο; Ειναι αφυδρωτικός παράγοντας. Προσωπικά επιλέγω να αφήνω τους αδένες να κάνουν τη δουλεία τους, να ιδρώνουν δηλαδή, αλλα αρωματίζω το αποτέλεσμα. Οπότε όχι aluminum
trelaras22 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 32 λεπτά πριν, Vagosman είπε Ειναι αφυδρωτικός παράγοντας. Προσωπικά επιλέγω να αφήνω τους αδένες να κάνουν τη δουλεία τους, να ιδρώνουν δηλαδή, αλλα αρωματίζω το αποτέλεσμα. Οπότε όχι aluminum Μαζί σου, ωστόσο, υπάρχει κάποια συσχέτιση με παθήσεις κλπ κλπ; Συνήθως, στις περιπτώσεις που τόσο τονίζεται η μή χρήση κάποιου συστατικού, έχει να κάνει μ ενοχοποίηση του για ενδεχόμενες βλάβες. 1
magictoboggan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ξύρισμα μασχάλης για να μη μαζεύονται βακτήρια και ισοπροπυλική αλκοόλη με λεμόνι. Σιγά μη βάλω στον οργανισμό μου τα ακριβοπληρωμένα δηλητήρια. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2024 από magictoboggan 2
Haldol Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Κι από 'μενα Old Spice. Το πρωτοδοκίμασα πέρυσι (τ' αγνοούσα για χρόνια ) και τ' αγάπησα! Μ' αρέσει και σε σπρέι, και σε stick, και σε gel. Έρωτας και οι μεγάάάλες συσκευασίες του! Περί του ζητήματος «ιδρώνω κι αρωματίζω, vs δεν ιδρώνω», θα πω εξαρτάται. Για καθημερινό θα προτιμήσω κάτι πιο ήπιο (εκδοχή «αρωματίζω»). Αλλά υπάρχουν πάμπολλες περιπτώσεις που το να 'χεις μια στάμπα στη μασχάλη και στο πλάι του στήθους, είτε μυρίζει κουνάβι, ή λεβάντα, είναι απαγορευτικό. Και μιλάω κυρίως για καλοκαίρι φυσικά. Το χειμώνα η κατάσταση είναι οκ σχεδόν πάντα.
aromeo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Μόνο αυτό εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν το αλλάζω με τίποτα.
Argonaute Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Loreal men expert invincible sport, στο κίτρινο μπουκαλάκι. Το καλύτερο από όσα έχω χρησιμοποιήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα