Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, mindreader είπε

Για οινοπνευμα οτι δεν εχει, το γραφει, για αλουμινιο ομως δε λεει....

Εγω αναγκαζομαι να εναλλασω, μια roll on, μια σπρευ, γιατι ακριβως το roll on ειναι σαν 'γυψος' και καμια φορα ερεθιζει το δερμα, ενω το σπρευ ειναι πιο 'ευγενες' στο δερμα, αλλα το 0% της σανεξ δεν εχει καλη αντοχη στο χρονο (μπορει να πας δουλεια και να μυριζεις), οποτε βαζω της nivea(καλο-αποτελεσματικο, αλλα με τα σχετικα 'επιβλαβη' στοιχεια), κι ετσι, τα κανω εναλλαγη, μια το roll on της sanex 0%, μια της nivea black carbon το σπρευ..... κανονικο scheduling λεμε...

To λογικό δε θα ήταν , αν δε γράφει για αλουμίνιο , να μην έχει κιόλας;

Θυμίστε μου στο μεταξύ τι κάνει / σε τι βλάπτει το αλουμίνιο γιατι δεν έχω ασχοληθεί.

Οκ διάβασα για το αλουμίνιο. Πάντως δε γράφει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, satsok2 said:

To λογικό δε θα ήταν , αν δε γράφει για αλουμίνιο , να μην έχει κιόλας;

Θυμίστε μου στο μεταξύ τι κάνει / σε τι βλάπτει το αλουμίνιο γιατι δεν έχω ασχοληθεί.

Οκ διάβασα για το αλουμίνιο. Πάντως δε γράφει κάτι.

E ναι, αλλα επειδη τα πιο πολλα εχουν αλουμινιο, θεωρειται αβανταζ, αν καποιο δεν εχει, και αν δεν εχει, δεν εχει νοημα να το εχει αυτο το πλεονεκτημα κρυμμενο, το αναγραφουν εμφανως συνηθως, οπως το 0% alcohol.... λιγο δυσκολο θα ελεγα, να μην εχει αλουμινιο και να μην το 'φωναζει'...αν δεν το αναγραφει εμφανως, μαλλον εχει, αν διαβασεις τα συστατικα καλυτερα. Εκτιμηση κανω παντα, μπορει και να κανω λαθος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά χρησιμοποιώ borotalco τα τελευταία χρόνια, με καλύπτει μια χαρά.

Φυσικά περιέχει αλουμίνιο, με το οποίο και δεν έχω κανένα πρόβλημα μετά από σωστή μελέτη και ερωτήσεις σε δύο διαφορετικούς δερματολόγους.

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.
Στις 8/10/2024 στις 11:30 ΠΜ, phanispal είπε

Old Spice σε stick.

Τα spray και τα roll on δεν είναι τόσο αποτελεσματικά συνήθως.

+1 για ολντ σπαις. Οχι ομως με aluminum την κλασσική παλιά συνταγή.

Σε κρατάει άνετα μια ημέρα. Δεν εχω δει κατι "αρνητικό" στα φόρα.

Τέλος δεν θα πρότεινα σπρέι γιατι παει στο πλεμόνι αντι για μασχάλη.

Δημοσ.

Για χρόνια χρησιμοποιούσα Nivea roll on.

Από τότε που άλλαξα σε Old Spice, έχω σταματήσει να μυρίζω γενικότερα ακόμα και αν για κάποιο λόγο δε βάλω την επόμενη μέρα (και στο μεταξύ έχω κάνει ντους). Να σημειώσω ότι δε βάζω μετά το βραδινό ντους πριν πέσω για ύπνο, αλλά το πρωί πριν φύγω για δουλειά.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, trelaras22 είπε

Τί φάση με το αλουμίνιο;

Ειναι αφυδρωτικός παράγοντας.

Προσωπικά επιλέγω να αφήνω τους αδένες να κάνουν τη δουλεία τους, να ιδρώνουν δηλαδή, αλλα αρωματίζω το αποτέλεσμα.

Οπότε όχι aluminum

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Ειναι αφυδρωτικός παράγοντας.

Προσωπικά επιλέγω να αφήνω τους αδένες να κάνουν τη δουλεία τους, να ιδρώνουν δηλαδή, αλλα αρωματίζω το αποτέλεσμα.

Οπότε όχι aluminum

Μαζί σου, ωστόσο, υπάρχει κάποια συσχέτιση με παθήσεις κλπ κλπ; Συνήθως, στις περιπτώσεις που   τόσο τονίζεται η μή χρήση κάποιου συστατικού, έχει να κάνει μ ενοχοποίηση του για ενδεχόμενες βλάβες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξύρισμα μασχάλης για να μη μαζεύονται βακτήρια και ισοπροπυλική αλκοόλη με λεμόνι. Σιγά μη βάλω στον οργανισμό μου τα ακριβοπληρωμένα δηλητήρια.

Επεξ/σία από magictoboggan
  • Like 2
Δημοσ.

Κι από 'μενα Old Spice. Το πρωτοδοκίμασα πέρυσι (τ' αγνοούσα για χρόνια :P) και τ' αγάπησα! Μ' αρέσει και σε σπρέι, και σε stick, και σε gel. Έρωτας και οι μεγάάάλες συσκευασίες του!

Περί του ζητήματος «ιδρώνω κι αρωματίζω, vs δεν ιδρώνω», θα πω εξαρτάται. Για καθημερινό θα προτιμήσω κάτι πιο ήπιο (εκδοχή «αρωματίζω»). Αλλά υπάρχουν πάμπολλες περιπτώσεις που το να 'χεις μια στάμπα στη μασχάλη και στο πλάι του στήθους, είτε μυρίζει κουνάβι, ή λεβάντα, είναι απαγορευτικό. Και μιλάω κυρίως για καλοκαίρι φυσικά. Το χειμώνα η κατάσταση είναι οκ σχεδόν πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...