Προς το περιεχόμενο

roll-on ή σπρέυ, τί αποσμητικό και καμιά πρόταση;

trelaras22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 hours ago, dbrillis said:

Roll on τα εκοψα χρόνια, βαζω μονο σπρευ και ας πεθάνω 5 χρονια νωρίτερα.

Κανουν κακο στο σωμα τα σπρευ?

Το roll on που ειναι σαν γυψος, μου φαινεται πιο επιβαρυντικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 minutes ago, Kid2023 said:

Ποια είναι αυτά που ΔΕΝ περιέχουν αλουμίνιο και άλλα βλαβερα; 

Γνωρίζω μονο το sanex 0% . Ξέρετε άλλα; 

Κι εγω μονο sanex 0% αγοραζω, roll on και spray.

• Like 1

Fa, Noxzema, Nivea, Old Spice, Axe, Pharmasept και άλλα βγαίνουν χωρίς αλουμίνιο..

Εγώ έχω ένα Noxzema 0% Sensi Pure spray αλλά δεν έχει ιδιαίτερη διάρκεια/άρωμα. Χρησιμοποιώ κυρίως το παρακάτω, επίσης χωρίς αλουμίνιο/οινόπνευμα και είναι μια χαρά.

https://www.skroutz.gr/s/40666376/L-Oreal-Paris-Men-Expert-Mex-Barber-Club-Aposmitiko-48h-se-Spray-150ml.html

Ότι έχει αλουμίνιο το έχω κόψει χρόνια. Old spice εννοείται όχι τα dry όπως rock και defense κυρίως wolfthorn. Και τελευταία μου αρέσει ένα axe μπλε σε στικ κι αυτό χωρίς αλουμίνιο.

• Like 1

21 ώρες πριν, Kid2023 είπε

Ποια είναι αυτά που ΔΕΝ περιέχουν αλουμίνιο και άλλα βλαβερα; 

Γενικα δεν υπαρχει επιβλαβες προιον που να κυκλοφορει εντος ΕΕ

• Haha 6

Αυτό έχω βρει πολύ βολικό τελευταία ~2.10 - 3ε ανάλογα αν θα το βρεις σε προσφορά. Τα ρολ-ον μου έκαναν δερματίτιδα.

Noxzema Αποσμητικό Spray Pilot Noxzema Men (150 ml) | Skroutz.gr

1 minute ago, satsok2 said:

Αυτό έχω βρει πολύ βολικό τελευταία ~2.10 - 3ε ανάλογα αν θα το βρεις σε προσφορά. Τα ρολ-ον μου έκαναν δερματίτιδα.

Noxzema Αποσμητικό Spray Pilot Noxzema Men (150 ml) | Skroutz.gr

Για οινοπνευμα οτι δεν εχει, το γραφει, για αλουμινιο ομως δε λεει....

Εγω αναγκαζομαι να εναλλασω, μια roll on, μια σπρευ, γιατι ακριβως το roll on ειναι σαν 'γυψος' και καμια φορα ερεθιζει το δερμα, ενω το σπρευ ειναι πιο 'ευγενες' στο δερμα, αλλα το 0% της σανεξ δεν εχει καλη αντοχη στο χρονο (μπορει να πας δουλεια και να μυριζεις), οποτε βαζω της nivea(καλο-αποτελεσματικο, αλλα με τα σχετικα 'επιβλαβη' στοιχεια), κι ετσι, τα κανω εναλλαγη, μια το roll on της sanex 0%, μια της nivea black carbon το σπρευ..... κανονικο scheduling λεμε...

Μιας και πιάσαμε την κουβέντα για αποσμητικά, έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο εδώ και καιρό, τουλάχιστον με αυτά που χρησιμοποιώ εγώ (Old Spice deodorant sticks).

Όταν βάζω κάποιο καινούργιο άρωμα (που δεν έχω βάλει ποτέ ή έχω καιρό να βάλω), ειδικά τις πρώτες μέρες μυρίζει πολύ έντονα πάνω μου, σε φάση που το μυρίζω έντονα κι εγώ ο ίδιος. Δεν είναι η ιδέα μου, γιατί μου το έχουν αναφέρει και οι γύρω μου και αναρωτιούνται αν φοράω άρωμα.

Μέχρι να τελειώσει η ποσότητα έχει σχεδόν σταματήσει και το φαινόμενο (όχι όμως και η αποτελεσματικότητα).

Αν αλλάξω κωδικό (ίδιας εταιρείας όμως), θα μυρίζει πάλι έντονα τις πρώτες μέρες. Αλλά αν πάρω ακριβώς το ίδιο, δε συμβαίνει αυτό.

Σα να συνηθίζει ο οργανισμός στο συγκεκριμένο. Και δε μπορώ να το εξηγήσω γιατί αν κοιτάξεις τα συστατικά τους είναι σχεδόν πανομοιότυπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μιας και πιάσαμε την κουβέντα για αποσμητικά, έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο εδώ και καιρό, τουλάχιστον με αυτά που χρησιμοποιώ εγώ (Old Spice deodorant sticks).

Όταν βάζω κάποιο καινούργιο άρωμα (που δεν έχω βάλει ποτέ ή έχω καιρό να βάλω), ειδικά τις πρώτες μέρες μυρίζει πολύ έντονα πάνω μου, σε φάση που το μυρίζω έντονα κι εγώ ο ίδιος. Δεν είναι η ιδέα μου, γιατί μου το έχουν αναφέρει και οι γύρω μου και αναρωτιούνται αν φοράω άρωμα.

Μέχρι να τελειώσει η ποσότητα έχει σχεδόν σταματήσει και το φαινόμενο (όχι όμως και η αποτελεσματικότητα).

Αν αλλάξω κωδικό (ίδιας εταιρείας όμως), θα μυρίζει πάλι έντονα τις πρώτες μέρες. Αλλά αν πάρω ακριβώς το ίδιο, δε συμβαίνει αυτό.

Σα να συνηθίζει ο οργανισμός στο συγκεκριμένο. Και δε μπορώ να το εξηγήσω γιατί αν κοιτάξεις τα συστατικά τους είναι σχεδόν πανομοιότυπα.

Ισως συνηθιζει ο οργανισμος. Γενικα ετσι οπως το σκεφτομαι ειναι πως  οταν το πρωτοανοιξεις ειναι πιο εντονη η μυρωδια και λογικο, οποτε με την παροδο του χρονου εξασθενει η μυρωδια  παροτι εχει το καπακι.

Και εγω συνηθως εχω τα sticks της old spice αλλα το καλοκαιρι αγοραζω κατι καλυτερο για να εχει και καλυτερη αποδοση. Βασικο παντως το trimming γτ με πολλες τριχες η αποδοση τους πεφτει κατακορυφα.

Επεξ/σία από Menelaos83

17 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μπορεί από το άνοιξε κλείσε να πέφτει η απόδοση του. Στα υγρά μπορεί το άρωμα να διαχωρίζεται από τα υπόλοιπα συστατικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/10/2024 στις 10:23 ΜΜ, Give-me-a-hit είπε

ποτέ απο σουπερ μαρκετ.

Οτι να'ναι.

Στις 7/10/2024 στις 10:19 ΜΜ, trelaras22 είπε

Ποιός τύπος αποσμητικού είν αποτελεσματικότερος, ωστε να μην βρωμάτε σαν ασβοκούναβα ύστερα απο κάποιες ώρες που εμπεριέχουν κι έντονη σωματική δραστηριότητα; 

Roll on στη μασχαλη και body spray στο σωμα.

Axe και Fa

Επεξ/σία από StamTheMan

Γι' αυτό είπα ότι αν πάρω πάλι ακριβώς το ίδιο, αχρησιμοποίητο, δε μυρίζει πάλι έντονα. 

Μόνο αν αλλάξω κωδικό/άρωμα.

Αλλιώς δε θα μου φαινόταν περίεργο, θα το απέδιδα στο ότι με τον καιρό και τα άνοιξε κλείσε έπαψε να έχει έντονη μυρωδιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...