Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιός τύπος αποσμητικού είν αποτελεσματικότερος, ωστε να μην βρωμάτε σαν ασβοκούναβα ύστερα απο κάποιες ώρες που εμπεριέχουν κι έντονη σωματική δραστηριότητα; 

Εχετε κανένα συγκεκριμένο που το τιμάτε συχνότερα και σας έχει κάτσει καλά; 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, trelaras22 είπε

Ποιός τύπος αποσμητικού είν αποτελεσματικότερος, ωστε να μην βρωμάτε σαν ασβοκούναβα ύστερα απο κάποιες ώρες που εμπεριέχουν κι έντονη σωματική δραστηριότητα; 

Ευχαριστώ.

ποτέ απο σουπερ μαρκετ.

εδω εισαι :

https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=biotherm+72

• Sad 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Roll-on Nivea black and white και παλιότερα silver.

Μόλις βγω από το μπάνιο αφού εννοείται έχω πλυθεί καλά στην μασχάλη και δεν μυρίζει καθόλου, επίσης αφού το βάλω δεν βάζω μπλούζα αμέσως, να στεγνώσει πάνω μου.

Αν μυρίζει ήδη ή δεν πλένεται καλά η περιοχή (έχει τύχει να κάνω γρήγορο ντουζ κ να μυρίζει ακόμα προφανώς γιατί περισσότερο ξεπλύθηκα παρά πλύθηκα) ή αν ξαναφοράς t-shirt που έχεις ήδη χρησιμοποιήσει και ακόμα περισσότερο ιδρώσει με αυτά τότε δεν ξέρω αν "δουλεύει".

Γενικά τα spray δεν μου αρέσουν.

Επεξ/σία από Havik
  • Like 4
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, trelaras22 είπε

Κι εξαιρετικές κριτικές βλέπω απο κάτω, αλλα λίγο τσουχτερό θα το χαρακτήριζα στην τιμή...

αν μυριζεις σαν κουβανι οπως ειπες, οπως πολλοι αλλωστε ανθρωποι που μυριζει ο ιδρωτας τους, το ακριβο ντεοντοραντ ειναι απαραιτητη επενδυση.

Βαλτε το χερι στην τσεπη για να μην βρωματε.

• Like 1
Δημοσ.

Τα περισσότερα μου προκαλούσαν έντονο ερεθισμό εκτός από ένα. Το rexona το οποίο πλέον δεν το βρίσκεις σχεδόν πουθενά. Δεν ξέρω τι έχει γίνει με την εταιρία αυτή. 

Τώρα της μόδας είναι τα χωρίς αλουμίνιο τα οποία όμως δεν διαρκούν πολύ 

xlarge_20210617121357_85ad73a3.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, trelaras22 είπε

Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχει στάνταρ φίλε μου, είναι ότι κάτσει στον καθένα γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ ας πούμε έχω καταλήξει σε αυτό εδώ και ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα είναι ότι δεν αφήνει σημάδια στα ρούχα.

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά έχω διαβάσει ότι καλύτερα είναι να βάζεις το αποσμητικό από το βράδυ πριν κοιμηθείς για να είναι αποτελεσματικό την άλλη μέρα. Δεν ακολουθώ αυτή τη διαδικασία όμως προσωπικά.  

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Havik είπε

Roll-on Nivea black and white και παλιότερα silver.

Μόλις βγω από το μπάνιο αφού εννοείται έχω πλυθεί καλά στην μασχάλη και δεν μυρίζει καθόλου, επίσης αφού το βάλω δεν βάζω μπλούζα αμέσως, να στεγνώσει πάνω μου.

Αν μυρίζει ήδη ή δεν πλένεται καλά η περιοχή (έχει τύχει να κάνω γρήγορο ντουζ κ να μυρίζει ακόμα προφανώς γιατί περισσότερο ξεπλύθηκα παρά πλύθηκα) ή αν ξαναφοράς t-shirt που έχεις ήδη χρησιμοποιήσει και ακόμα περισσότερο ιδρώσει με αυτά τότε δεν ξέρω αν "δουλεύει".

Γενικά τα spray δεν μου αρέσουν.

Θα συμφωνήσω απόλυτα 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, trelaras22 είπε

Κι εξαιρετικές κριτικές βλέπω απο κάτω, αλλα λίγο τσουχτερό θα το χαρακτήριζα στην τιμή...

Ειδικά η μία μου θυμιζει ομαδικό σκονάκι σε διαγωνισμα 🤣🤣

Noxzema ρολον χρησιμοποιώ χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν οι τρίχες σου στην μασχάλη φτανουν μέχρι τον αγκώνα, ξεκινα ένα ελαφρύ trimming εκει.

Με πολλα ρουχα μου μυρίζουν οι μασχαλες πιο γρήγορα και πιο έντονα, τα αποφεύγω αυτα τα ρουχα. Για παράδειγμα καποια βαμβακερα φανελακια (ενω με αλλα όχι). Ή κάτι μπουφαν που δεν αναπνέουν και περπατάς 18 μέτρα και εχεις ηδη ιδρώσει/βρωμίσει. Φρόντισε οταν κάνεις σωματική άσκηση να μην εισαι ντυμένος λες και πας αποστολή στην Ανταρκτική.

Roll on τα εκοψα χρόνια, βαζω μονο σπρευ και ας πεθάνω 5 χρονια νωρίτερα. Απο τα σπρευ μου αρέσει πολυ ενα dove με αισθηση σαν ταλκ αλλα γενικα παιρνω οποίο ειναι σε προσφορά. 

Οταν κάνεις μπανιο, πριν βαλεις αποσμητικό φρόντισε να εχεις στεγνώσει πολυ καλα την περιοχή. Όχι με ζεστο αερα απο το πιστολάκι, αλλα με ΚΑΘΑΡΗ πετσέτα ή με τον κρυο αερα απο το πιστολακι. 

Αν βρωμίσεις κάνεις μπάνιο, δεν βαζεις παλι αποσμητικό απο πανω. Τα αντιβακτιριακα μαντηλακια ειναι μια λυση ανάγκης για να φυγουν τα χοντρά, αν εχεις ιδρώσει και μυρίζεις. 

Υπάρχει περίπτωση μονο εσυ να το μυρίζεις τοσο έντονα (ασχημα) και οι γύρω σου όχι. Οσο μεγαλώνεις βεβαια θα μυρίζεις ολο και πιο άσχημα στους αλλους αλλα θα το καταλαβαίνεις λιγότερο εσυ 🤣. Ειναι αυτο που μπαίνεις σε κανενα σπίτι και μυριζει αυτο που λεω εγω 'σαπια π#@τσα γέρου'. 

Μαγικό προϊόν δεν υπάρχει πρέπει να δοκιμάσεις μόνος σου και να αλλάζεις κιολας. Εγω θεωρω τα roll on λίγο προβληματικά, φρόντισε να μην βάζεις πολυ, ειναι και αυτο πρόβλημα. Πρόσεξε τι τρως, με καποιες τροφες ο ιδρωτας μας μυριζει πιο άσχημα. Ακομα και τα μαγικα προϊόντα μετά από μακροχρόνια χρηση θα σε προδωσουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο αυτό:

Optima Naturals Ice Guard Αποσμητικός Κρύσταλλος σε Stick 120gr | Skroutz.gr

Είναι εντελώς άοσμο και λέει ότι εξουδετερώνει τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία. Το βάζεις μετά το μπάνιο όσο είσαι ακόμη βρεγμένος, διαφορετικά -αν είσαι στεγνός- το βρέχεις και το εφαρμόζεις. Δεν εμποδίζει την εφίδρωση, ο ιδρώτας ωστόσο δεν μυρίζει. Επίσης δεν αφήνει το παραμικρό στα ρούχα.

Κρατάει ΠΟΛΥ καιρό, φανταστείτε ότι τώρα τελειώνει το πρώτο που αγόρασα (έκλεισε χρόνο ήδη). Το πήρα για δοκιμή και δεν το αλλάζω με τίποτα. Το έχω συστήσει και σε φίλους και έχουν κατενθουσιαστεί όλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Dove Original Γυναικείο Αποσμητικό σε Κρέμα 24h 50ml

Σχημα μανιταρι

Υποτιθεται οτι ειναι γυναικειο αλλα εχει ενα ουδετερο αρωμα

Απο οσα εχω δοκιμασει ειναι το μοναδικο που κανει δουλεια,σταματαει την εφιδρωση σε καποιο βαθμο και την μυρωδια και διαρκει παρα πολυ

• Like 1
Δημοσ.

Το αποσμητικό είναι το τελευταίο στάδιο.

Η υγιεινή, η διατροφή και το τσιγάρο παίζουν τεράστιο ρόλο και το κατάλαβα όταν έκοψα ένα διάστημα το τσιγάρο. Επίσης τροφές όπως το κρεμμύδι και διάφορα μπαχαρικά μαζί με τις τοξίνες που έχουν τα περισσότερα κρέατα αυξάνουν τη κακοσμία. 

Τακτικό τριμαρισμα, βαμβακερά ρούχα και φυσικό στέγνωμα, ιδανικά πριν τον ύπνο βάζω και λίγο ταλκ που μειώνει την εφίδρωση.

Εγώ μια ζωή βάζω perky και δεν έχω πρόβλημα και έχει μεγαλύτερη διάρκεια απ' όσα έχω δοκιμάσει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...