spike Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Μπορουμε να βαλουμε εικονες σε ενα DVD και να παιζει στο dvd player ?
Teacher Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Ναι, είτε φτιάχνοντας slideshow είτε ως απλές φωτογραφίες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Εξαρταται και απο το player .Ειχα φτοιαξει σε ενα φιλο 5 cd και δεν επαιζε κανενα στο πανακριβο Sony του και οταν πηρα το Bluesky τα επαιζε ΟΛΑ!!!!Δεν εχω δοκιμασει αν παιζει και ...εκτυπωμενη φωτογραφια!!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 @spike: Αν εννοείς jpeg αρχεία τότε ναι, μπορείς να το κάνεις, αρκεί το DVD Player να είναι συμβατό με τα CD-JPEG - αρκετά παλιότερα μοντέλα κυρίως μεγάλων κατασκευαστών (Sony, Pioneer κλπ) δεν ήταν συμβατά (όπως λέει ο Γιάννης_(Platano)).
Sam235 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Mporeis episis na xrisisimopoiiseis kopoio programma opos to Ulead DVD Picture Show kai na ftia3eis kanoniko DVD me tis photos pou 8eleis pros8etontas kai menu, mousiki, sxolia stis photos kai polla alla kaloudia. Kai 8a paizei sta perissotera (an oxi se ola) oikiaka DVD Players. Sam.
sotris99 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 μπορείς να φτιάξεις video cd με φωτογραφίες με το nero. (VCD και όχι SVCD) τα περισσότερα dvd player δεν παίζουν Photo SVCD ακόμα και να παίζουν SVCD (πχ το δικό μου το comet που υποτίθεται ότι παίζει τα κέρατά του εκτός divx/xvid) για αυτό Photo video cd απλά οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε ανάλυση 720*576 για pal και 720*480 για ntsc. Αν θές δοκίμασε και το Vcdgear το οποίο είναι και δωρεάν. Εξαρταται και απο το player .Ειχα φτοιαξει σε ενα φιλο 5 cd και δεν επαιζε κανενα στο πανακριβο Sony του και οταν πηρα το Bluesky τα επαιζε ΟΛΑ!!!!Δεν εχω δοκιμασει αν παιζει και ...εκτυπωμενη φωτογραφια!!!!! Γιάννη σε τι format είναι οι φωτογραφίες??
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Γιάννη σε τι format είναι οι φωτογραφίες?? Σε jpeg ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.