Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/10/2024 στις 1:41 ΠΜ, Therempant είπε

Καλά αυτό marketing είναι μην το λαμβάνεις υπόψη σε καμία εταιρεία. 1 μηδαμινό update ανά 3μηνο 6μηνο η 12μηνο δεν θεωρείται υποστήριξη. 

Στις περισσότερες των περιπτώσεων απλά reskin. 

Κιομως δεν είναι μηδαμινό update. Αυτό που είπε η SAMSUNG , είπε για 7 MAJOR ANDROID updates. οχι εκδοσούλες απλών ενημερώσεων. Δηλαδή το S25 ξεκινάει με ANDROID15, και θα πάρει Αndroid16, 17,18,19,20,21, μέχρι και Android22!!!

Όσο πετσοκομένες αναβαθμίσεις και να είναι προς το τέλος , δεν πάυει να είσαι μετά απο 7 χρόνια με ενα κινητό με το τρέχον android,

Δεν είναι λίγο πράγμα αυτό

Στις 16/10/2024 στις 5:00 ΜΜ, Rebirth είπε

Πάνω που είχα αρχίσει να κατασταλάζω διάβασα ότι τώρα στις 19/10 βγαίνει το Vivo X200 pro και (από Κίνα) η πιο ακραία έκδοση είναι κάτω από 1.000 δολάρια (910-920 ευρώ). Θα πήγαινε κανείς στη λύση του Vivo, που έχει μεν τρελά specs αλλά θέλει αγορά από Κίνα;  Ευχαριστώ! 

το Vivo X200 pro το χαλβαδιάζω κι εγώ.

Με ανησυχεί το απο που θα το πάρω και τι γίνεται με την εγγυηση 

και αν θα λειτουργούν οι μπάντες GSM στην Ελλάδα , αλλά και το NFC αν θα είναι συμβατό στην Ευρώπη

Επεξ/σία από blanka
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, blanka είπε

Δεν είναι λίγο πράγμα αυτό

Δούλευω σε κατάστημα τεχνολογίας και βλέπω καθημερινά ναυαρχίδες ακόμα και 5ετιας, 6ετιας. Η χρήση τους δεν είναι ότι καλύτερο, η κόλλανε σε απλές εφαρμογές η δυσλειτουργουν. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Therempant είπε

Δούλευω σε κατάστημα τεχνολογίας και βλέπω καθημερινά ναυαρχίδες ακόμα και 5ετιας, 6ετιας. Η χρήση τους δεν είναι ότι καλύτερο, η κόλλανε σε απλές εφαρμογές η δυσλειτουργουν. 

Δεν εχει σχέση αυτό που λες με αυτό που είπα. 

ΑΠΟ ΕΔΩ και πέρα η SAMSUNG θα στηριζει 7 χρόνια τις συσκευές τις. Οι επεξεργαστές των ναυαρχίδων ΣΗΜΕΡΑ είναι επεξεργαστές που βρίσκεις σε LAPTOP (Ο snapdragon 8 elite είναι ίδιος με τον επεξεργαστη που εβγαλε για λαπτοπ) 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, George6633 είπε

Μεγια.. Περιμένουμε εντυπώσεις!!! 

Ευχαριστώ! Πήρα την απόφαση και το προτίμησα από τα S23/S24 Ultra,  έχοντας κάψει... 300 εργατοώρες με τεστ και reviews, καθώς το πρωτεύον για μένα είναι η κάμερα (και φαίνεται να έχει έστω και λίιιγο καλύτερη από τα παραπάνω). Θα επανέλθω :)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alan boy είπε

Να το χαρείς το τηλέφωνο φίλε... Για τη μπαταρία να μας πεις 2 λόγια 

Φυσικά. Σε λίγες μέρες θα γράψω εδώ. Ευχαριστώ ❤️

Επεξ/σία από Rebirth
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Eχω s24 ultra και έτσι για το μικρόβιο της αλλαγής σκέφτομαι το xiaomi 14 ultra. Απλά ακούγονται (μάλλον γράφονται) διαφορα ότι έχει πολύ κακή αυτονομία 

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν στα 999 που το έχει ο Γερμανός δίνει και το κιτ για τις φωτογραφίες; 

Βέβαια αυτή τη στιγμή δεν είναι  διαθεσιμο στο Γερμανό αλλά το βγάζει κάπου κάπου σε διαθεσιμότητα 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, alan boy είπε

Ξέρει κανείς αν στα 999 που το έχει ο Γερμανός δίνει και το κιτ για τις φωτογραφίες; 

Βέβαια αυτή τη στιγμή δεν είναι  διαθεσιμο στο Γερμανό αλλά το βγάζει κάπου κάπου σε διαθεσιμότητα 

Από εκεί το πήρα. Όχι δεν ήταν μαζί. Τα Public το έδιναν μαζί αλλά δεν είχαν απόθεμα εξ αρχής. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/11/2024 στις 7:51 ΜΜ, alan boy είπε

Να το χαρείς το τηλέφωνο φίλε... Για τη μπαταρία να μας πεις 2 λόγια 

Οκ και ένα σχόλιο για τη μπαταρία. Το κινητό βγάζει άνετα μέρα με ανοιχτό bluetooth διαρκώς, και πολλά βίντεο (+μοντάζ YouCut Pro). ΔΕΝ βγάζει όταν βάζω Hotspot. Τις προάλλες ήμουν σε δουλειά εξω και έδινα Hotspot στο laptop και χρειάστηκε το powrbank δύο φορές μέσα στη μέρα (μιλάμε απο πρωί ως βράδυ) για να του δώσει λίγο. Θεωρώ λογική τη συμπεριφορά της μπαταρίας, δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα αφού και μετά προηγούμενα κινητά και την ίδια χρήση πάλι θα έπρεπε να βγάλω powrbank. Αν μου έβαζες το μαχαίρι στον λαιμό ναι θα έλεγα ότι είναι λιιιιγο χειρότερη η μπαταρία του από πχ τα Nord, αλλά αισθητά καλύτερη από τα Pixel. Αν είναι η καλύτερη μπαταρία; όχι, σίγουρα όχι. Τώρα κάποιοι που λένε ότι βγάζει διήμερο με βαριά χρήση νομίζω ότι δεν το έχουν πράγματι χρησιμοποιήσει. Δεν ισχύει. 

Τώρα για την κάμερα, δεν έχω λόγια. Το βάλαμε δίπλα με συναδέλφο (νύχτα) με το S24 Ultra (το οποίο είναι απίστευτο) και χάρηκα που επιβεβαιώθηκα για την επιλογή μου. Αν σε νοιάζει πρώτα η κάμερα, νομίζω το Xiaomi είναι η καλύτερη επιλογή από τα δύο. 

Φωτογράφοι είδαν τι βγάζει και τους έπεσαν τα μαλλιά. Βίντεο νύχτα με zoom επί 5 και νομίζεις ότι τραβάει η μικρή crop mirrorless Sony. Κουφά πράγματα. 

Στις 10/10/2024 στις 5:01 ΜΜ, mAthosalas είπε

Δεν θα βαλεις τιποτα για αρχη θα προτεινα...Τζαμακι εχει ηδη στην συσκευασια τοποθετημενο ενω ερχεται και με μια θηκη...οπότε χαλαρα ασχολησου με το κινητο να ανακαλυψεις τι πηρες και το βλεπεις για θηκη και λοιπα σε δευτερο χρονο... :) 

Παιδιά επειδή έχω καταχεστεί από τη χαρά μου με το 14 Ultra εγώ πήρα έξτρα τζαμακι και νέα θήκη για να προστατεύει και την κάμερα πίσω. Το τζαμακι που είναι τοποθετημένο δείχνει πάρα πολύ λεπτό και δεν το εμπιστεύομαι για καλή τούμπα. Ομοίως και τη θήκη τη βρήκα πολύ basic. Πήρα τη Nillkin Iceblade Prop με magsafe. 

Επεξ/σία από Rebirth
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλώς για να έχετε εικόνα του πόσο λεπτό είναι το screen protector που έρχεται πάνω στο κινητό. Είναι πλαστικό, σίγουρα όχι γυαλί: 

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ θα βρείτε το ολοκληρωμένο βίντεο για το Xiaomi 14 ultra που είχαμε στα χέρια μας 

Επεξ/σία από arismorales
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...