Nate Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 Μετά από πολύ σύγκριση ανάμεσα σε διάφορα κινητά, λέω να αποφύγω το s24 ultra και να πάω στο xiaomi 14 ultra λόγω της κάμερας, με τρελαίνει το natural look του mode leica authenic, μοιάζει και με φιλμ. Και στα υπόλοιπα, βίντεο κτλ. φαίνεται κορυφή των κορυφών το κινητό. Ήθελα όμως να ρωτήσω κάποια πράγματα τους κατόχους. 1) Το πρόβλημα με το fogging των καμερών παραμένει; 2) Το hyper os είναι καλό για βασική χρήση; 3) Θα το πάρω από Ελλάδα. Google play, google wallet και banking apps υποστηρίζει κανονικά, έτσι; 4) Τα βίντεο που τραβάει σε dolby vision, έχει και hlg πάνω; Το ρωτάω γιατί η τηλεόρασή μου είναι samsung και δεν υποστηρίζει dolby vision.
Therempant Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 Εγώ προσωπικά είχα την προηγούμενη ναυαρχίδα της xiaomi και της samsung. Γενικά από όταν πήγα σε samsung δεν πήγα πίσω. Λογισμικό έτη μπροστά. Κάμερες επίσης. Το μόνο που είδα + στο xiaomi ήταν το ότι είχε καλύτερη απόχρωση σε κάποια σενάρια (όχι ανάλυση), και διαχειρίζοταν καλύτερα τις πολύ γρήγορες λήψεις σε ορισμένα σενάρια.
Nate Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 9 λεπτά πριν, Therempant είπε Εγώ προσωπικά είχα την προηγούμενη ναυαρχίδα της xiaomi και της samsung. Γενικά από όταν πήγα σε samsung δεν πήγα πίσω. Λογισμικό έτη μπροστά. Κάμερες επίσης. Το μόνο που είδα + στο xiaomi ήταν το ότι είχε καλύτερη απόχρωση σε κάποια σενάρια (όχι ανάλυση), και διαχειρίζοταν καλύτερα τις πολύ γρήγορες λήψεις σε ορισμένα σενάρια. Στο λογισμικό πιστεύω κι εγώ ότι είναι καλύτερο το samsung, αφού δίνει κιόλας 7 έτη αναβαθμίσεων, αλλά η κάμερα με νοιάζει αρκετά παραπάνω. Ως προς το λειτουργικό χρησιμοποιώ το κινητό για τα βασικά, όχι για κάτι ουάου.
GATE123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 Η Miui παραμένει η ίδια? Εάν ναι δεν αξίζει. Πήγαινε σε κάτι καλύτερο. Το να πάρεις ένα κινητό σε τόσα χρήματα μόνο και μόνο για φωτογραφίες δεν αξίζει. Να βλέπεις πάντα το σύνολο. Εάν θες φωτογραφίες πάρε μια καλή φωτογραφική μηχανή.
Therempant Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, Nate είπε δίνει κιόλας 7 έτη αναβαθμίσεων Καλά αυτό marketing είναι μην το λαμβάνεις υπόψη σε καμία εταιρεία. 1 μηδαμινό update ανά 3μηνο 6μηνο η 12μηνο δεν θεωρείται υποστήριξη. 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Η Miui παραμένει η ίδια? Στις περισσότερες των περιπτώσεων απλά reskin. 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Το να πάρεις ένα κινητό σε τόσα χρήματα μόνο και μόνο για φωτογραφίες δεν αξίζει. Το παίρνεις για το σύνολο. Η φωτογραφία είναι ένα συν. Έτσι και αλλιώς πλέον ένα καλό κινητό βγάζει σε κάποια σενάρια αντίστοιχες λήψεις όπως κάποια φωτογραφική.
Therempant Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 4 ώρες πριν, Fotia είπε Μηνιαία updates έχει το Samsung . Στα πιο "παλιά" αργεί παραπάνω, είναι μικρά update, μη ουσιαστικά update.
Nate Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 9 ώρες πριν, GATE123 είπε Η Miui παραμένει η ίδια? Εάν ναι δεν αξίζει. Πήγαινε σε κάτι καλύτερο. Το να πάρεις ένα κινητό σε τόσα χρήματα μόνο και μόνο για φωτογραφίες δεν αξίζει. Να βλέπεις πάντα το σύνολο. Εάν θες φωτογραφίες πάρε μια καλή φωτογραφική μηχανή. Το λειτουργικό είναι διαφορετικό τώρα, είναι το hyper os. Συνολικά το s24 είναι κατά μέσο όρο το καλύτερο, αλλά νιώθω ότι συμβιβάζομαι, γιατί η κάμερα με ενδιαφέρει πάνω απ' όλα (στα υπόλοιπα χρησιμοποιώ το κινητό για βασικά πράγματα) και μου αρέσει πολύ η κάμερα του xiaomi. Φωτογραφική δεν θέλω να πάρω, γιατί δεν μπορώ να την κουβαλάω μαζί μου.
GATE123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 4 λεπτά πριν, Nate είπε Το λειτουργικό είναι διαφορετικό τώρα, είναι το hyper os. Συνολικά το s24 είναι κατά μέσο όρο το καλύτερο, αλλά νιώθω ότι συμβιβάζομαι, γιατί η κάμερα με ενδιαφέρει πάνω απ' όλα (στα υπόλοιπα χρησιμοποιώ το κινητό για βασικά πράγματα) και μου αρέσει πολύ η κάμερα του xiaomi. Φωτογραφική δεν θέλω να πάρω, γιατί δεν μπορώ να την κουβαλάω μαζί μου. Διαφημίσεις και παιδικές αρρώστιες υπάρχουν όμως. Όπως επίσης και η καθυστερήσεις στον ενημερώσεων/αναβαθμίσεων.
Nate Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 2 λεπτά πριν, GATE123 είπε Διαφημίσεις και παιδικές αρρώστιες υπάρχουν όμως. Όπως επίσης και η καθυστερήσεις στον ενημερώσεων/αναβαθμίσεων. Και στην global version υπάρχουν διαφημίσεις; Γιατί θυμάμαι επί εποχές xiaomi redmi note 3 pro δεν είχα πετύχει ποτέ διαφημίσεις.
Fronimitis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν έχω το Ultra αλλά το σκέτο Xiaomi 14. 1)Για fogging έχω να διαβάσω καιρό,ίσως το κάνει με την διαφορά θερμοκρασίας.Ζεταινεται το κινητό ενώ έξω έχει κρύο και θολώνουν.Ισως λόγω καλοκαιριού και ζέστης,να μην το κάνει και γι'αυτό να μην το διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό. 2)Το hyperos είναι ένα ελαφρύτερο miui με skin που θυμίζει πάρα πολύ ios. Το One UI της Samsung είναι πολύ καλύτερο,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κάνεις την δουλειάς σου και με του Xiaomi. Αναβαθμίσεις ανα δίμηνο περίπου υπολόγισε. 3)Όλα αυτά δουλεύουν κανονικοτατα. 4)Για αυτό δεν έχω ιδέα. Σαν πρώην κάτοχος S23 Ultra μπορώ να πω πως το Xiaomi 14 μου αρέσει πιο πολύ στο βίντεο και στις φωτογραφίες.Κι όταν έκανα άμεση σύγκριση ακόμα κι η σελφι μου αρέσει περισσότερο.Με S24 ultra δεν ξέρω. Διαφημίσεις έχουν μόνο τα φτηνά μοντέλα της Xiaomi.Εγω στο 14 δεν έχω δει καμία διαφήμιση 4 μήνες που το έχω... Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2024 από Fronimitis
Nate Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 23 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Εγώ δεν έχω το Ultra αλλά το σκέτο Xiaomi 14. 1)Για fogging έχω να διαβάσω καιρό,ίσως το κάνει με την διαφορά θερμοκρασίας.Ζεταινεται το κινητό ενώ έξω έχει κρύο και θολώνουν.Ισως λόγω καλοκαιριού και ζέστης,να μην το κάνει και γι'αυτό να μην το διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό. 2)Το hyperos είναι ένα ελαφρύτερο miui με skin που θυμίζει πάρα πολύ ios. Το One UI της Samsung είναι πολύ καλύτερο,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κάνεις την δουλειάς σου και με του Xiaomi. Αναβαθμίσεις ανα δίμηνο περίπου υπολόγισε. 3)Όλα αυτά δουλεύουν κανονικοτατα. 4)Για αυτό δεν έχω ιδέα. Σαν πρώην κάτοχος S23 Ultra μπορώ να πω πως το Xiaomi 14 μου αρέσει πιο πολύ στο βίντεο και στις φωτογραφίες.Κι όταν έκανα άμεση σύγκριση ακόμα κι η σελφι μου αρέσει περισσότερο.Με S24 ultra δεν ξέρω. Διαφημίσεις έχουν μόνο τα φτηνά μοντέλα της Xiaomi.Εγω στο 14 δεν έχω δει καμία διαφήμιση 4 μήνες που το έχω... Πολύ θετικά αυτά που λες. Γενικά από το os θέλω να μπορώ να εγκαταστήσω κάποιες βασικές εφαρμογές και να κάνει κάποια βασικά πράγματα, όπως ειδοποιήσεις, οπότε είμαι εντάξει. Για το xiaomi 14 δεν ξέρω, αλλά το ultra που έχω δει με το leica authentic τραβάει τρομερές φωτογραφίες, και έχει γενικά και πολύ καλό βίντεο.
GATE123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nate είπε Και στην global version υπάρχουν διαφημίσεις; Γιατί θυμάμαι επί εποχές xiaomi redmi note 3 pro δεν είχα πετύχει ποτέ διαφημίσεις. Δεν γνωρίζω. Εγώ πάντως σε όσα Xiaomi είχα διαφημίσεις υπήρχαν. Αλλά μιλάμε τώρα για πολύ παλιά. Το τελευταίο που είχα ήταν το Note 8 & Note 8T Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2024 από GATE123
Nate Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τελικά μετά το ψάξιμο και τις πληροφορίες σας ζύγισα τα πράγματα και λέω να το αγοράσω. Μου αρέσει πάρα πολύ η κάμερα και είναι ο βασικότατος λόγος που το θέλω. Για αυτό το κατάστημα γνωρίζετε αν είναι έμπιστο; https://electrolleti.gr/shop/948774?ref=bestprice.gr&__bpgid=MW9BVVNsdGMwIWssJW5wclhzM0smJw== Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2024 από Nate
manoskost Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 52 λεπτά πριν, Nate είπε Τελικά μετά το ψάξιμο και τις πληροφορίες σας ζύγισα τα πράγματα και λέω να το αγοράσω. Μου αρέσει πάρα πολύ η κάμερα και είναι ο βασικότατος λόγος που το θέλω. Για αυτό το κατάστημα γνωρίζετε αν είναι έμπιστο; https://electrolleti.gr/shop/948774?ref=bestprice.gr&__bpgid=MW9BVVNsdGMwIWssJW5wclhzM0smJw== Μία φορά έχω ψωνίσει από εκεί, ευχαριστημένος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα