Προς το περιεχόμενο

4k Video Downloader πρόβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα από εγκατάσταση της δωρεάν έκδοσης του 4k Video Downloader, ο υπολογιστής κολλάει στην τελική οθόνη του shutdown (ο υπολογιστής τερματίζεται...). Δείχνει να πέφτει σε λουπ. Αν γίνει uninstall το πρόγραμμα ο υπολογιστής τερματίζει κανονικά. Στην εκκίνηση δεν βάζει κάτι. Σας έχει τύχει αυτό το πρόβλημα;

Ryzen 5 5600-32gb ram-rx 6600-windows 10 home αυθεντικά 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, komhs είπε

Μετα από εγκατάσταση της δωρεάν έκδοσης του 4k Video Downloader, ο υπολογιστής κολλάει στην τελική οθόνη του shutdown (ο υπολογιστής τερματίζεται...). Δείχνει να πέφτει σε λουπ. Αν γίνει uninstall το πρόγραμμα ο υπολογιστής τερματίζει κανονικά. Στην εκκίνηση δεν βάζει κάτι. Σας έχει τύχει αυτό το πρόβλημα;

Ryzen 5 5600-32gb ram-rx 6600-windows 10 home αυθεντικά 

Σε εμένα όχι, αλλά ούτε έχω ακούσει (διαβάσει). Αλλά δείχνει να έχει θέματα το πρόγραμμα. Θα πρέπει να κάνετε αναφορά στον προγραμματιστή. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Aris_ είπε

κλείσε όλα τα προγράμματα ένα ένα και μετά κανε shutdown 

Καλημέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση, δεν υπάρχει πρόγραμμα ανοιχτό όταν κάνω shutdown, τώρα αν είναι να μπω στην διαχείριση εργασιών και να αρχίσω να τερματίζω saervices δεν κάνουμε έτσι δουλειά που λένε.

12 ώρες πριν, kinhthra είπε

Σε εμένα όχι, αλλά ούτε έχω ακούσει (διαβάσει). Αλλά δείχνει να έχει θέματα το πρόγραμμα. Θα πρέπει να κάνετε αναφορά στον προγραμματιστή. 

Καλημέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση, οκ θα το κάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...