komhs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 Μετα από εγκατάσταση της δωρεάν έκδοσης του 4k Video Downloader, ο υπολογιστής κολλάει στην τελική οθόνη του shutdown (ο υπολογιστής τερματίζεται...). Δείχνει να πέφτει σε λουπ. Αν γίνει uninstall το πρόγραμμα ο υπολογιστής τερματίζει κανονικά. Στην εκκίνηση δεν βάζει κάτι. Σας έχει τύχει αυτό το πρόβλημα; Ryzen 5 5600-32gb ram-rx 6600-windows 10 home αυθεντικά
kinhthra Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 32 λεπτά πριν, komhs είπε Μετα από εγκατάσταση της δωρεάν έκδοσης του 4k Video Downloader, ο υπολογιστής κολλάει στην τελική οθόνη του shutdown (ο υπολογιστής τερματίζεται...). Δείχνει να πέφτει σε λουπ. Αν γίνει uninstall το πρόγραμμα ο υπολογιστής τερματίζει κανονικά. Στην εκκίνηση δεν βάζει κάτι. Σας έχει τύχει αυτό το πρόβλημα; Ryzen 5 5600-32gb ram-rx 6600-windows 10 home αυθεντικά Σε εμένα όχι, αλλά ούτε έχω ακούσει (διαβάσει). Αλλά δείχνει να έχει θέματα το πρόγραμμα. Θα πρέπει να κάνετε αναφορά στον προγραμματιστή.
Aris_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 κλείσε όλα τα προγράμματα ένα ένα και μετά κανε shutdown
komhs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 11 ώρες πριν, Aris_ είπε κλείσε όλα τα προγράμματα ένα ένα και μετά κανε shutdown Καλημέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση, δεν υπάρχει πρόγραμμα ανοιχτό όταν κάνω shutdown, τώρα αν είναι να μπω στην διαχείριση εργασιών και να αρχίσω να τερματίζω saervices δεν κάνουμε έτσι δουλειά που λένε. 12 ώρες πριν, kinhthra είπε Σε εμένα όχι, αλλά ούτε έχω ακούσει (διαβάσει). Αλλά δείχνει να έχει θέματα το πρόγραμμα. Θα πρέπει να κάνετε αναφορά στον προγραμματιστή. Καλημέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση, οκ θα το κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα