walex Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Ενδιαφέρομαι να φτιάξω ένα επαγγελματικό email ( όχι τύπου gmail, yahoo, κλπ) Ξέρω ότι πρώτα πρέπει να αγοράσεις/καταχωρίσεις το domain name σου. Δεν με ενδιαφέρει σε αυτή την φάση να φτιάξω κάποια ιστοσελίδα αλλά μόνο το email. Ψάχνω την πιο οικονομική (και μακροπρόθεσμα όσον αφορά τις ανανεώσεις) λύση και θα ήθελα ιδανικά να έχω 3-5 email. Συνήθως δίνουν δωρεάν με τα φτηνά πακέτα 1 email δωρεάν. Έχει κάποιος εμπειρία να με κατευθείνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, walex είπε Ενδιαφέρομαι να φτιάξω ένα επαγγελματικό email ( όχι τύπου gmail, yahoo, κλπ) Ξέρω ότι πρώτα πρέπει να αγοράσεις/καταχωρίσεις το domain name σου. Δεν με ενδιαφέρει σε αυτή την φάση να φτιάξω κάποια ιστοσελίδα αλλά μόνο το email. Ψάχνω την πιο οικονομική (και μακροπρόθεσμα όσον αφορά τις ανανεώσεις) λύση και θα ήθελα ιδανικά να έχω 3-5 email. Συνήθως δίνουν δωρεάν με τα φτηνά πακέτα 1 email δωρεάν. Έχει κάποιος εμπειρία να με κατευθείνει? https://www.papaki.com/el/web-hosting.htm Θα σου στοιχίσει λιγο κατω απο 50€ τον χρονο απο ελλαδα. Σιγουρα απο εξω θα βρεις και πιο φθηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo9419 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Θα αγοράσεις ένα domain απο το namecheap.com που έχει φθηνά και καλές προσφορές αρκετά συχνά. Μπορείς να το μεταφέρεις το domain σου αργότερα οπου θέλεις. Μετά θα ανοίξεις έναν δωρεαν λογαριασμό στο cloudflare.com και θα δηλώσεις το domain σου. Στο cloudflare μπορείς να δημιουργήσεις όσα email θέλεις με το domain σου και να σου έρχονται τα μηνύματα στο gmail σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo_3 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μία επιλογή είναι να αγοράσεις domail απο papaki godaddy κλπ και μετά πας στο zoho mail ώπου σου δίνει δωρεάν μέχρι 5 email με 5gb/user σε μορφή @yourdomain 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ! Φρέσκο θέμα βλέπω και γω ψάχνομαι αυτόν τον καιρό. Δηλαδη αγοράζουμε ένα domain , κάνουμε την διαδικασία με zoho ή cloudflare και that’s it? Και τα mail πως θα τα βλέπουμε ; Επίσης το παπάκι έχει 5€ για δύο χρόνια, ισχύει ή για παγίδα το βλέπεται ; Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από Lewnidas1995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo_3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου To Cloudflare νομιζω απλα σου κάνει redirect σε υπάρχων gmail, δεν μπορείς να στείλεις απο εκεί. Το zoho έχει δικιά του σουίτα, win/android app κλπ και λαμβάνεις/στέλνεις απο το domain mail σου. ΔΕΝ κάνει redirect σε gmail στην δωρεάν έκδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Lewnidas1995 said: Επίσης το παπάκι έχει 5€ για δύο χρόνια, ισχύει ή για παγίδα το βλέπεται ; Το παπί έχει σχεδόν πάντα 5€ για τα πρώτα 2 χρόνια. Άλλες φορές βγάζει με 3€, ή ακόμα και με 2€! Δεν υπάρχει κάποια παγίδα. Απλά σε χτυπάνε (ΠΟΛΥ) στην ανανέωση, ΑΝ ανανεώσεις σ' αυτούς. Φυσικά, πριν την ανανέωση μπορείς να μεταφέρεις το domain όπου θέλεις. Εγώ αυτό κάνω πλέον μιας και έχω, αλλά και κατοχυρώνω και αρκετά domain κάθε χρόνο. Κατοχύρωση στο παπί, και στην ανανέση πάω αλλού. EDIT: Btw, μιλάμε για gr, ή σου κάνει και com; Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από Haldol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 15 minutes ago, Haldol said: Το παπί έχει σχεδόν πάντα 5€ για τα πρώτα 2 χρόνια. Άλλες φορές βγάζει με 3€, ή ακόμα και με 2€! Δεν υπάρχει κάποια παγίδα. Απλά σε χτυπάνε (ΠΟΛΥ) στην ανανέωση, ΑΝ ανανεώσεις σ' αυτούς. Φυσικά, πριν την ανανέωση μπορείς να μεταφέρεις το domain όπου θέλεις. Εγώ αυτό κάνω πλέον μιας και έχω, αλλά και κατοχυρώνω και αρκετά domain κάθε χρόνο. Κατοχύρωση στο παπί, και στην ανανέση πάω αλλού. EDIT: Btw, μιλάμε για gr, ή σου κάνει και com; gr 5€ και com νομιζω 12€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 4 minutes ago, Lewnidas1995 said: gr 5€ και com νομιζω 12€ Σωστά. Είναι 5€ (+ ΦΠΑ) το gr. Αν περιμένεις καμιά 'βδομάδα μπορεί να το ρίξουν ξανά στα 3€. Αλλά αν θέλεις com, εξυπηρετεί καλύτερα η CloudFlare. Πιο φτηνή, πιο μεγάλη, πιο σοβαρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 3 minutes ago, Haldol said: Σωστά. Είναι 5€ (+ ΦΠΑ) το gr. Αν περιμένεις καμιά 'βδομάδα μπορεί να το ρίξουν ξανά στα 3€. Αλλά αν θέλεις com, εξυπηρετεί καλύτερα η CloudFlare. Πιο φτηνή, πιο μεγάλη, πιο σοβαρή. Ελεγα να παω με zoho για να το κανω και redirect στο gmail με την συνδρομη που εχουν 0.9€/μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αν σε ενδιαφέρει το SEO καλύτερα να αγοράσεις domain και hosting από Ελλάδα. Φυσικά το SEO αφορά κυρίως σε ιστοσελίδες, αλλά καλό είναι να έχεις και το email σου σε Ελληνικό έδαφος, ειδικά αν μελλοντικά σκοπεύεις να στήσεις και σελίδα. Ακόμη και να μην σε ενδιαφέρει επίσης είναι καλό να έχεις το email σου σε Ελληνικό έδαφος. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 17 minutes ago, gokuthelegend said: Ακόμη και να μην σε ενδιαφέρει επίσης είναι καλό να έχεις το email σου σε Ελληνικό έδαφος. Η Hetzner στην οποία έχουν τους servers σχεδόν όλοι οι ελληνικοί hosting providers δεν ξέρω πόσο Ελληνικό έδαφος είναι και τι σχέση έχει αυτό με το email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 24 minutes ago, gokuthelegend said: Αν σε ενδιαφέρει το SEO καλύτερα να αγοράσεις domain και hosting από Ελλάδα. Φυσικά το SEO αφορά κυρίως σε ιστοσελίδες, αλλά καλό είναι να έχεις και το email σου σε Ελληνικό έδαφος, ειδικά αν μελλοντικά σκοπεύεις να στήσεις και σελίδα. Ακόμη και να μην σε ενδιαφέρει επίσης είναι καλό να έχεις το email σου σε Ελληνικό έδαφος. δεν με ενδιαφερει σελιδα καθολου, ίσως βαλω απλα ενα μπανερ στην αρχικη καποια στιγμη. ο κυριος λογος ειναι το mail γιατι στην εταιρια του ο κουμπαρος μου εχει mail "παιδικο" και ντρεπομαι που το βλεπω σε εταιρια με 400Κ τζιραρισμα και θελω να βγαλω ακρη να του το κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Να ρωτησω κι εγω κατι σχετικοασχετο. Εχω ενα domain name στο DnHost και εχω δωρεαν webhosting. Εχω ενα υποτυπωδες site (τιποτα ιδιαιτερο, απλα για παρουσια) στο odoo. Το προβλημα ειναι πως θετω το ελληνικο domain (τυπου stormrain.com.gr) να κανει redirect στο οdoo. To κανει. Ομως οταν παει να μπει κανεις, ζητα ssl certificate. Moνο αν παει κανεις να μπει απο το .com.gr, αν μπει απευθειας στο odoo, ολα καλα. Το θεμα ειναι: ποια ειναι η φθηνοτερη λυση για να βαλω certificate? Η DnHost μου ειπε πως το δωρεαν webhosting τους δεν υποστηριζει εγκατασταση τετοιου πιστοποιητικου και ζητανε καπου 50 ευρω τον χρονο. Οκ, να τα δωσω, αλλα υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το κανω αυτο? Μπορω να μεταφερω αλλου το domain name? Γενικα ειμαι παντελως ασχετος, οποτε μια βοηθεια θα την εκτιμουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα