Jailbird Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Καλησπέρα παιδιά Έχω το εξής πρόβλημα, έχω στο μηχάνημα μια Asus A9600 XT/TVD (Radeon 9600XT/TVD) στα 128 MB. Θέλησα να εκμεταλλευτώ τη δυνατότητα video out για να δω DVD στην τηλεόραση. Πήγα και αγόρασα λοιπόν από ένα μαγαζί ηλεκτρονικών ειδών ένα καλώδιο s-vid to Scart και το συνέδεσα . Η κάρτα έχει s vid in/out, composite vid in/out και η τηλεόραση μόνο scart. Κάνω τις ρυθμίσεις και μόλις κάνω εναλλαγή, το AV της TV από κίτρινο γίνεται πράσινο και μαύρη οθόνη. Έπειτα από λίγα δεύτερα στην οθόνη του PC λέει "Νο signal" .Έξτρα προγράμματα δεν εγκατέστησα, μόνο τους κανονικούς οδηγούς μου είπαν. Η τηλεόραση είναι Schaub Lorenz. Στην αρχή υποψιάστηκα το καλώδιο αλλα και με άλλη κάρτα δε δουλεύει. Δοκίμασα να κατεβάσω και τις αναλύσεις αλλά το ίδιο. Οι κύριοι της Άσους σφυρίζουν αδιάφορα. Το εγχειρίδιο τησ τηλεόρασης υποστηρίζει συμβατότητα. Ο Η/Υ είναι AMD ATHLON XP 2.6 με ΚΤ6 Δέλτα μητρική, 1 GB DDR Kingston Ram, Audigy 2 ZS sound card & Western Digital 120gb sta 7200. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει γιατί δεν τον βλέπω καλά τον πωλητή? Σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.