Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα! Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για τους ανακατασκευασμένους υπολογιστές. Θέλω να αγοράσω έναν απλό υπολογιστή προκειμένου να κάνω δουλειά γραφείου και διαθέτω ένα μπάτζετ κοντά στα 300 ευρώ. Υπάρχει κάτι σε αυτή την γκάμα που μπορεί να με βολέψει λέτε;

Δημοσ.

Αν ξερεις τις αναγκες σου , μια χαρα μηχανηματα ειναι τα refurbished. Εχω αγορασει 3 μεχρι στιγμης , και τα 3 ηταν σε αριστη κατασταση τοσο εμφανισιακα οσο και λειτουργικα. Καποιες "φθορες" , αναμενονται , οπως π.χ. σε ssd δισκους (tbw) και σε μπαταριες.

Στα 300 ευρω , ισως βρεις κατι αξιολογο , αναλογως το καταστημα. Στα 350 , μπορεις να βρεις αυτο , που ειναι σοβαροτατο business μηχανημα (το εχω ως 2ο). Eπισης εχω και αυτο και καθεται , αν ενδιαφερεσαι (με 16γιγα και samsung 250αρη δισκο) ;) 

Δημοσ.

αν πας από κατάστημα/ εταιρεία όπως λέει ο φίλος πιο πάνω, έχεις κ κάποια εγγύηση. Για φθηνά μηχανήματα, είσαι ΟΚ, θα πρέπει να ρωτήσεις όμως κ εγγύηση κ εύρεση ανταλλακτικών. ΠΧ όλα τα επώνυμα, έχουν τέτοιο σχεδιασμό που αν χαλάσει το τροφοδοτικό τους, πρέπει 99% να βρεις από την εταιρεία ή να το πας σε ηλεκτρονικό να στο φτιάξει

ενδεικτικά υπάρχουν κ στο forum αγγελίες, με καλές τιμές. Από το (όποιο) φόρουμ, υπάρχει πάντα λίγο μεγαλύτερο ρίσκο σε τέτοιες αγοραπωλησίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...