p_under Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Θέλω να κάνω έλεγχο σε ένα μεταχειρισμένο skoda karoq 1.5 tsi στην Αττική. Προσανατολίζομαι σε εταιρίες που κάνουν μόνο αυτό και όχι συνεργεία - αντιπροσωπείες. Έχετε να μου προτείνετε κάτι εκτός από την spot μεκανικ? Το όχημα δεν έχει πινακίδες αλλά υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς στον χώρο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μόνο σε μάστορα της δικής σου εμπιστοσύνης Πολλά όχι καλα έχω διαβάσει για αυτές τις εταιρείες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Παρε ενα μαγνητακι να ελέγξεις μόνος για τρακαρίσματα και για τα υπόλοιπα πήγαινε αμφιθεα https://maps.app.goo.gl/P2vGAiAW8kN5PYvq6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μόνο σε μάστορα της δικής σου εμπιστοσύνης Πολλά όχι καλα έχω διαβάσει για αυτές τις εταιρείες Μένω επαρχία κι δεν ξέρω κάποιον. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από p_under Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Μια χαρά είναι και η spot mechanic. Εναλλακτικά δες και την auto report. Την έχω χρησιμοποιήσει και αυτή. Ήταν πολύ σχολαστικός ο έλεγχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Καλή η spotmechanic...αλλά συχνά αργεί ο τεχνικός να συμπληρώσει τα πλήρη στοιχεία της αναφοράς, μπορεί να περάσει κ 24ωρο...δεν σε καλεί για αναλυτικό τηλεφώνημα, όπως λένε ότι γίνεται σε άλλες τέτοιες εταιρείες. Επίσης δεν κάνει διαγνωστικό έλεγχο εγκεφάλου...και ως πιο γνωστή μπορεί να έχει πιο γεμάτο πρόγραμμα, που για σένα σημαίνει carcheck, checkyourcar, autoreport, mastercheck είναι διαθέσιμες αν είσαι Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου για τη sportmechanic υπηρχαν καταγγελιες (ακομα και εδω νομιζω) οτι δεν ηταν αντικειμενικοι οι ελεγχοι μιας και υπηρχε το ασυμβιβαστο (να κανεις ελεγχους σε 3ους ενω και εσυ εμπιορευεσαι μτχ!). Μαλιστα αρκετοι εμπορει (και επισημα) δε δεχοντουσταν απο αυτους ελεγχο. Εχει περασει λιγος καιρος απο τοτε αλλα οπως γραφτηκε πλεον ακομα και μηχανικοι ιχ απο μονοι τους προσφερουν υπηρεσιες. Αυτο που ειναι αναγκαιο ειναι να το δει καποιος απο κατω/αναβατηριο αλλιως κατα τη γνωμη μου ειναι μιση δουλεια.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 52 minutes ago, vamvakoolas said: για τη sportmechanic υπηρχαν καταγγελιες (ακομα και εδω νομιζω) οτι δεν ηταν αντικειμενικοι οι ελεγχοι μιας και υπηρχε το ασυμβιβαστο (να κανεις ελεγχους σε 3ους ενω και εσυ εμπιορευεσαι μτχ!). Μαλιστα αρκετοι εμπορει (και επισημα) δε δεχοντουσταν απο αυτους ελεγχο. Εχει περασει λιγος καιρος απο τοτε αλλα οπως γραφτηκε πλεον ακομα και μηχανικοι ιχ απο μονοι τους προσφερουν υπηρεσιες. Αυτο που ειναι αναγκαιο ειναι να το δει καποιος απο κατω/αναβατηριο αλλιως κατα τη γνωμη μου ειναι μιση δουλεια.... "Καταγγελίες" από εμπόρους; Αυτοί που δεν δέχονταν έλεγχο από τη SM, λόγω "ασυμβίβαστου", δέχονταν από άλλες εταρείες επιτόπιου ελε΄γχου; ...αυτό είναι τώρα υποτίθεται αξιόπιστο κριτήριο για το τί δουλειά κάνουν; Εγώ που έψαχνα αυτοκίνητο <2500€, είχα τόσες πολλές επιλογές από SM, που αδύνατον να μην επηρεαζόταν η κρίση μου κατά τους ~6 ελέγχους με SM που πλήρωσα; Η SpotMechanic έχει μειονεκτήματα (ελάχιστο ποσό ελέγχου, μη διαγνωστικός ηλεκτρονικός έλεγχος, μη μέτρηση ψυκτικού, καθυστέρηση έως 24ώρες στη πλήρη συμπλήρωση διαδικτυακής αναφοράς & έλλειψη άμεσης τηλεφωνικής ενημέρωσης πχ) σε σύγκριση με άλλες τέτοιες εταιρείες, αλλά το πρόβλημα δεν είναι το "ασυμβίβαστο"....όχι δεν έγκειται εκεί το όποιο πρόβλημα. Το θετικό της είναι ότι διενεργεί ελέγχους κι εκτός Αθήνας/Αττικής...εκτός από αυτήν κ Mastercheck (όπου ο έλεγχος γίνεται σε εγκαταστάσεις ΚΤΕΟ και η τιμή τσούζει λίγο), όσο κοίταζα δεν βρήκα άλλη να κάνει τέτοιους ελέγχους... ...μια φορά δεν τη χρησιμοποίησα και την έπαθε η τσέπη μου, γιατί αγόρασα το λάθος αυτοκίνητο...προσωπικά δεν έχω παράπονο από την αξιοπιστία των ελέγχων...το αντίθετο.... ...είχα δει και το CAR.gr να προσφέρει ελέγχους μεταχειρισμένων - αλλά σε συνεργεία συνεργαζόμενα, όσο κοίταξα κι αν θυμάμαι καλά - αλλά δεν είμαι σίγουρος για τον όποιο γεωγραφικό περιορισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα