OYRANIOTOKSO Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ! ΕΧΩ ΤΟ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ EPSON l15150 . ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΕΓΧΡΩΜΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ , Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΟΛΗ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΟΠΟΤΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Το μπάτζετ ποιο είναι, αγαπητέ φίλε; Επίσης σε ενδιαφέρουν η αυτόματη διπλή όψη και η αυτόματη σάρωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου μήπως απλά πρέπει να ρυθμίσεις εσύ την εκτύπωση σου? βάσει site https://www.epson.gr/el_GR/Προϊόντα/Εκτυπωτές/inkjet/Οικιακά-προϊόντα/ecotank-l15150-a3%2B-multifunction-wi-fi-ink-tank-printer-with-fax/p/27709#tech-specs μπορείς να εκτυπώνεις μέχρι 4800 χ 2400 dpi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 21 hours ago, OYRANIOTOKSO said: ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Κατ αρχην να σου πώ ότι πολλοί θα ήθελαν να έχουν έναν τέτοιο εκτυπωτή. Δέν νομίζω να τυπώνεις σε ακριβό φωτογραφικό χαρτί οπότε δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Θα ήθελα να ξέρω γιατί σε έναν τόσο ακριβό inktank ανάμιξες τα original μελάνια με συμβατά που δέν είσαι σίγουρος για τα χαρακτηριστικά τους. Εγώ να σου πώ τη αλήθεια μόνο κάνοντας βιντεοκλήση θα μπορούσα να σε βοηθήσω αποτελεσματικά. Το αποτέλεσμα μπορεί να προέρχεται από πολλούς διαφορετικούς λόγους οπότε είναι δύσκολο να ψάχνουμε στα τυφλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Σε εκτυπωτη που κανει ενα χιλιαρικο στην καλυτερη, και τα γνησια μελανια του 15 ευρω στη χειροτερη, πηγες και εβαλες συμβατα...;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OYRANIOTOKSO Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Στις 9/10/2024 στις 10:59 ΜΜ, lector είπε Σε εκτυπωτη που κανει ενα χιλιαρικο στην καλυτερη, και τα γνησια μελανια του 15 ευρω στη χειροτερη, πηγες και εβαλες συμβατα...;;; καλημερα σας! το εκανα για να δω μηπως υπαρχει διαφορά στην εκτυπωση διοτι ουτε με τα γνησια εβλεπα καλο αποτελεσμα. Στις 8/10/2024 στις 9:25 ΠΜ, gatos74 είπε Κατ αρχην να σου πώ ότι πολλοί θα ήθελαν να έχουν έναν τέτοιο εκτυπωτή. Δέν νομίζω να τυπώνεις σε ακριβό φωτογραφικό χαρτί οπότε δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Θα ήθελα να ξέρω γιατί σε έναν τόσο ακριβό inktank ανάμιξες τα original μελάνια με συμβατά που δέν είσαι σίγουρος για τα χαρακτηριστικά τους. Εγώ να σου πώ τη αλήθεια μόνο κάνοντας βιντεοκλήση θα μπορούσα να σε βοηθήσω αποτελεσματικά. Το αποτέλεσμα μπορεί να προέρχεται από πολλούς διαφορετικούς λόγους οπότε είναι δύσκολο να ψάχνουμε στα τυφλά. καλημερσ σας! τυπωνω inacopia και γενικα κατα καιρους εχω χρησιμοποιησει διαφορα χαρτια για να ¨καταληξω¨ καπου . απλα δεν βλεπω διαφορά γι αυτο και ρωτησα την γνωμη σας ! καλημέρα σας! ναι με ενδιαφέρουν και τα δυο ακομα και συρραφη. οσο για το budget αν καποιο αξιζει με αυτα που ζηταω , θα το παρω οσο και να χει Στις 7/10/2024 στις 7:25 ΜΜ, Kthulhou είπε μήπως απλά πρέπει να ρυθμίσεις εσύ την εκτύπωση σου? βάσει site https://www.epson.gr/el_GR/Προϊόντα/Εκτυπωτές/inkjet/Οικιακά-προϊόντα/ecotank-l15150-a3%2B-multifunction-wi-fi-ink-tank-printer-with-fax/p/27709#tech-specs μπορείς να εκτυπώνεις μέχρι 4800 χ 2400 dpi καλημερα σας! γενικα δεν το χω πολυ με τις ρυθμισεις ,ουτε υπαρχει αντιπροσωπος της epson στην πολη μου γι αυτο και ρωταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 13 hours ago, OYRANIOTOKSO said: ουτε υπαρχει αντιπροσωπος της epson στην πολη μου Σε ποιά πόλη είσαι μήν τυχών....στείλε και με pm το τηλ σου να τα πούμε γιατί έτσι δέν θα βγάλουμε άκρη. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από gatos74 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Έβαλες φωτογραφικό χαρτί; Αν ναι στις ρυθμίσεις επέλεξες τις σωστές επιλογές; Άλλο είναι για high gloss, άλλο για matte κτλ. Οι πιο ασφαλείς ρυθμίσεις είναι για normal paper σε high quality, εφόσον δεν είναι κάποιο ακριβό φωτογραφικό μάρκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα