Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Έχω μια τέτοια αν και σπάνια χρησιμοποιω τα ΜΜΜ Δεν την αναγνώριζε το κινητό, απεγκατάστασα την εφαρμογή, την εγκατέστησα πάλι αλλά δεν θυμόμουν τον κωδικό που είχα δώσει. Πάω για ανάκτηση αλλά χωρίς αυτόν δεν γίνεται τίποτα. Πήρα στον ΟΑΣΑ και μου το επιβεβαιωσαν και ζήτησα ηλεκτρονικά νέα κάρτα. Ευτυχώς είχα μέσα μόνο 3 ευρώ. Τι ρημάδια επανάκτηση είναι αυτή που πρέπει να θυμάται κάποιος το αρχικό PIN ποτέ δεν κατάλαβα. Αν κάποιος δεν έχει αγοράσει από σταθμούς ΗΣΑΠ κλπ εισητηρια χάρτινα απλά δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα λεωφορείο για παράδειγμα από ότι κατάλαβα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano
panagiotis54 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 12345678/00000000/88888888 ή ημερομηνια γεννησης πχ 28021981 ειτε 19811981, αυτα ειναι στο 95% των περιπτωσεων 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε 12345678/00000000/88888888 ή ημερομηνια γεννησης πχ 28021981 ειτε 19811981, αυτα ειναι στο 95% των περιπτωσεων Τα έχω δοκιμάσει όλα αλλά τίποτα Δοκίμασα και το PIN της κάρτας δύο φορές αλλά τίποτα Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano
panagiotis54 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου ειμαι 95% σιγουρος πως πλεον στο εκδοτηριο μπορουν να σου πουν το pin
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε ειμαι 95% σιγουρος πως πλεον στο εκδοτηριο μπορουν να σου πουν το pin Στο τηλ μου είπαν όχι Μονο έκδοση νέας με κόστος 2 ευρώ Το θέμα είναι για να πάω εκεί πως θα πάω χωρίς κάρτα; Δεν μένω κοντά σε σταθμό που μπορώ να αγοράσω εισητηριο το οποίο μάλιστα λόγω ηλικίας το δικαιούμαι με 50% Πρώτη φορά βλέπω εφαρμογή χωρίς δυνατότητα ανάκτησης κωδικού. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Τελικά έβγαλα νέα κάρτα αν και δεν είχε πρόβλημα η κάρτα αλλά εγώ που δεν είχα ενεργό το nfc Μια ακόμα ερώτηση Φόρτησα με 3 ευρώ την κάρτα μέσω χρεωστικής τραπεζικής κάρτας. Πάω σε ένα σταθμό του ΗΣΑΠ Πως ξέρει, αν ξέρει, τι εισιτήριο θέλω να αγοράσω από την αποθηκευμένη αξία; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
mariosnik_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Στις 7/10/2024 στις 10:53 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Στο τηλ μου είπαν όχι Μονο έκδοση νέας με κόστος 2 ευρώ Το θέμα είναι για να πάω εκεί πως θα πάω χωρίς κάρτα; Δεν μένω κοντά σε σταθμό που μπορώ να αγοράσω εισητηριο το οποίο μάλιστα λόγω ηλικίας το δικαιούμαι με 50% Πρώτη φορά βλέπω εφαρμογή χωρίς δυνατότητα ανάκτησης κωδικού. Θέλουν και 2 ευρώ; Εγώ τζαμπα έβγαλα δύο κάρτες, την πρώτη προσωποποιημενη και η άλλη ανώνυμη. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Θέλουν και 2 ευρώ; Εγώ τζαμπα έβγαλα δύο κάρτες, την πρώτη προσωποποιημενη και η άλλη ανώνυμη. Εγώ έβγαλα προσωποιημενη γιατί λόγω ηλικίας έχω έκπτωση 50%
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Από απλή περιέργεια Έστω με ένα εισητηριο 90 λεπτών κάνουμε μια διαδρομή και πριν περάσουν τα 90 λεπτά παίρνουμε ένα άλλο λεωφορείο για κάπου αλλού και λόγω κίνησης πριν φτάσουμε στον προορισμό μας έχουν περάσει τα 90 λεπτά. Πρέπει με το ρολόι στο χέρι να είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε άλλο εισητηριο πριν φτάσουμε;
dtzgr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Στις 7/10/2024 στις 10:02 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε αλλά δεν θυμόμουν τον κωδικό που είχα δώσει. Παλαιότερα (δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα) αρκετοί υπάλληλοι στα εκδοτήρια έβαζαν για ΡΙΝ το ΑΜΚΑ του επιβάτη, χωρίς καν να ρωτησουν. Στο τέλος απλά σε ενημέρωναν "α, πού 'σαι... Για ΡΙΝ σου έβαλα το ΑΜΚΑ σου". Κάνε μια δοκιμή.
eidikos33 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, dtzgr είπε Παλαιότερα (δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα) αρκετοί υπάλληλοι στα εκδοτήρια έβαζαν για ΡΙΝ το ΑΜΚΑ του επιβάτη, χωρίς καν να ρωτησουν. Στο τέλος απλά σε ενημέρωναν "α, πού 'σαι... Για ΡΙΝ σου έβαλα το ΑΜΚΑ σου". Κάνε μια δοκιμή. Ισχύει αυτό που αναφέρεις
smpt Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Από απλή περιέργεια Έστω με ένα εισητηριο 90 λεπτών κάνουμε μια διαδρομή και πριν περάσουν τα 90 λεπτά παίρνουμε ένα άλλο λεωφορείο για κάπου αλλού και λόγω κίνησης πριν φτάσουμε στον προορισμό μας έχουν περάσει τα 90 λεπτά. Πρέπει με το ρολόι στο χέρι να είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε άλλο εισητηριο πριν φτάσουμε; τυπικά ναι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, smpt είπε τυπικά ναι. Ουσιαστικά σε τυχόν έλεγχό; 30 λεπτά πριν, dtzgr είπε Παλαιότερα (δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα) αρκετοί υπάλληλοι στα εκδοτήρια έβαζαν για ΡΙΝ το ΑΜΚΑ του επιβάτη, χωρίς καν να ρωτησουν. Στο τέλος απλά σε ενημέρωναν "α, πού 'σαι... Για ΡΙΝ σου έβαλα το ΑΜΚΑ σου". Κάνε μια δοκιμή. Έβγαλα καινούργια κάρτα ηλεκτρονικά Απλα έχασα 2 ευρώ που είχε μέσα η παλιά. Μικρή ζημιά.
Rebelos2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Από απλή περιέργεια Έστω με ένα εισητηριο 90 λεπτών κάνουμε μια διαδρομή και πριν περάσουν τα 90 λεπτά παίρνουμε ένα άλλο λεωφορείο για κάπου αλλού και λόγω κίνησης πριν φτάσουμε στον προορισμό μας έχουν περάσει τα 90 λεπτά. Πρέπει με το ρολόι στο χέρι να είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε άλλο εισητηριο πριν φτάσουμε; Το έχω γράψει σε άλλο ποστ σχετικό με τα ΜΜΜ. Σε τυχόν έλεγχο, ο ελεγκτής βλέπει πότε το χτύπησες και τελειώνει εκεί η ιστορία. Ούτε πρόστιμο ούτε τίποτα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Rebelos2018 είπε Το έχω γράψει σε άλλο ποστ σχετικό με τα ΜΜΜ. Σε τυχόν έλεγχο, ο ελεγκτής βλέπει πότε το χτύπησες και τελειώνει εκεί η ιστορία. Ούτε πρόστιμο ούτε τίποτα. Ετσι ειναι και το σωστο !!!!Το ποση ωρα θα κανει για μια διαδρομη ενα μεσο και ειδικα λεωφορειο ειναι παρα πολυ σχετικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα