sonikk Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Γεια χαρά. Θα ήθελα να μάθω τί μπορώ να ρίξω στην αποχέτευση του σπιτιού μου ώστε να εξολοθρευσω τις κατσαρίδες.Εχω διαπίστωσει κάποιες φορές ότι βγαίνουν πχ στην μπανιέρα από την έξοδο του νερού,εννοώ εκεί που φεύγει το νερό όταν κάνουμε μπάνιο και καταλήγει στην αποχέτευση. Άλλη φορά είδα κατσαρίδα να βγαίνει από το σημείο που έχει μια τρυπα που είναι στο τοίχωμα της μπανιέρας με το αλυσιδακι της ταπας.Φυσικα έχω δει και στην κουζίνα στο νεροχύτη κλπ. Επίσης μια φορά ενώ είδα μια κατσαρίδα να βγαίνει από εκεί έριξα νερό να πάει κάτω και μόλις τελείωσε η ροή του νερού μετά από λίγα λεπτά ξαναπερπατήσε μέσω του σωλήνα και ξαναβγήκε από το ίδιο σημείο.Οποτε με το νερό δεν πνίγονται. Τί να κάνω για να λύσω το πρόβλημα; Πριν την αποχέτευση έχω στον φωταγωγό ένα καπάκι του φρεάτιου που το έχω τσιμεντωσει περιμετρικά γιατί δεν ήθελα τυχόν αναθυμιάσεις κλπ. Οπότε λογικά αν ρίξω κάτι στον νεροχύτη και καταλήξει στην αποχέτευση δεν θα κάνω δουλειά; Τί να ρίξω όμως;Γνωρίζει κάποιος; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από sonikk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δύσκολο θέμα αν έχουν φωλιάσει μέσα στην αποχέτευση, το λέω για τον εξής λόγο, δεν θα λύσεις το πρόβλημα με το να ρίξεις φάρμακο μέσα διότι θα φύγει με την είσοδο νερού και λυμάτων. Εκτός αν ρίξεις φάρμακο και φύγεις από το σπίτι για μέρες. Εαν έχεις κάπου φρεάτια, ψεκασε τα τοιχώματα τους όπου εκεί δεν πάει νερό ή βάλε και Gel το οποίο οι κατσαρίδες όταν το τρώνε το μεταφέρουν στην φωλιά τους και πεθαίνουν και οι υπόλοιπες. Για μέσα στο μπάνιο, ίσως υπάρχουν κάποια σημεία που μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις Gel, αλλά μακριά από σημεία που πέφτουν νερα και σταγόνες διότι δεν έχει νόημα. Σε περίπτωση που μέσα στις αποχετευσεις έχει πιάσει γλίτσα και ίσως εξαιτίας της μαζεύονται κατσαρίδες, ίσως πρέπει να ψάξεις για προϊόντα που απομακρύνουν αυτά και καθαρίζουν τους σωλήνες. Υπάρχουν από οξέα ως υγρά με βακτήρια ειδικά για σωλήνες και όχι βόθρους που λένε. Οι κατσαρίδες που δεν πνίγονται πιθανόν βρήκαν χώρο και κρατήθηκαν από το επάνω μέρος των τοιχωμάτων του σωλήνα, όσο κι αν μας φαίνεται παράξενο, οι οριζοντιοι σωλήνες τις αποχέτευσης δεν γεμίζουν με νερό στο επάνω μέρος άμα δεν είναι δυνατή η ροή, μπορεί να την σκαπουλαρει η κατσαρίδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Κανε αρχικα αυτο που σου ειπε με τα τοιχοματα στα φρεατια και ριξε κατι στις αποχευτεσεις να καθαρισουν απο τα λιπη. Αν βλεπεις τοσες πολλες καλυτερα να φωναξεις ειδικο να στα κανει αυτος που ξερει τα σημεια και εχει εμπειρια. Ισογειο εισαι; Μονοκατοικία; Πολυκατοικία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου o @papoys1 αν θυμάμαι καλά κάποτε είχε πει για πετρέλαιο στην αποχέτευση ... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Mονο με ανακαίνιση θα γλυτώσεις μια και καλή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 21 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Mονο με ανακαίνιση θα γλυτώσεις μια και καλή …ή μετακόμιση! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου On 07/10/2024 at 08:54, milos_ said: o @papoys1 αν θυμάμαι καλά κάποτε είχε πει για πετρέλαιο στην αποχέτευση ... πετρελαιο και αμεσως μετα σπιρτο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Εχω παρει κατι πλαστικα 'καπακια', με οπες, απο το jumbo, τα εχω παντα πανω στα σιφωνια στα μπανια. Ακομη και οι ελαχιστες κατσαριδες που εβλεπα παλια, πλεον δεν βλεπω καμια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου με ασβέστη θα κάνεις δουλεια. ριξτο καλυτερα βραδυ για να μείνει μεσα χωρίς να ξεπλυθει απο νερα. η μυρωδια του θα τις εξοντωσει. Επισης εντομοκτόνο ( πχ Fendona) και συχνό ψέκασμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Πετρέλαιο έριχνε ο πατέρας και ο παππούς μου στις αποχέτευσης. Έχει μόνο απωθητικη δράση, δεν σκοτώνει. Αυτό με τον ασβέστη δεν το έχω ακούσει ξανά. Ασβέστης με νερό δηλαδή ένα μίγμα και το πετάμε μέσα στις σωληνώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου δεν ειμαστε στο 1950. αν δεν ξερεις φωναξε καποιον που ξερει και ασε τον ασβεστη και τα πετρελαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου τερμιναιτορ και βομβα καπνου στο φρεατιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Πετρέλαιο έριχνε ο πατέρας και ο παππούς μου στις αποχέτευσης. Έχει μόνο απωθητικη δράση, δεν σκοτώνει. Αυτό με τον ασβέστη δεν το έχω ακούσει ξανά. Ασβέστης με νερό δηλαδή ένα μίγμα και το πετάμε μέσα στις σωληνώσεις; Ακριβώς..... οσο πιο πολυ μείνει μέσα ο ασβέστης, δηλαδή αν δεν ρίξεις νερο μετα να ξεπλυθεί, τόσο καλύτερο.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα