qspock Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Kalimera! Htes to agorasa' date=' ola kala, ala ehw ena provlima me ton iho kai thelw voithia... otan ine sto tv tuner , o ihos twn kanaliwn ine polu hamilos, shedon den akougete,prepei na anixw sto terma tin entasi tis tv gia na akoustei ala kai etsi akougete thampa. Enw sta DVD akougete kanonika o ihos stis tenies i mousiki ta efe klp, ala den akougonte oi dialogoi, diladi otan milane oi ithopioi den akougonte auta pou lene, ala mono i mousiki ependisi tis tenias. dokimasa oles tis rithmiseis sto audio ala den katafera kati. VOITHIAAAAAAAAAAAAAAA [/quote'] Αυτο βρωμαει ρυθμισεις... Το κεντρικο ηχειο αναλαμβανει τον ηχο των διαλογων. Αν ειχες 5.1 setup θα σου ελεγα να το κοιταξεις στις ρυθμισεις του αλλα δε ξερω τι υποστηριζει το μηχανημα αυτο, αν θυμαμαι καλα δεν εχει εξοδο 5.1 αλλα μονο coaxial-optical. Συνηθως τετοιο προβλημα μπορει να εχεις αν συνδεσεις λαθος το καλωδιο subwoofer/center speaker.
karib Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Τελικα το carrefour το πουλαει επι μονιμου βασεως το dvd recorder? Η μονο φερνει καποιες παρτιδες και επειτα κανει καιρο μεχρι να ξαναφερει?
CptBill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Το έχω και εγω αρκετό καιρό. Έχει σοβαρά ελατώματα για να θεωρηθεί καλό. Μάλιστα όταν πήγα να το αγοράσω ο πωλητης μου πρότεινε το philips 75 επειδη το firstline είχε προβλήματα όπως μου είπε. Δεν έδωσα πολύ σημασία. Η συσκευή έχει πολλά ηλίθια bugs. Επι μία εβδομάδα το προγραμμάτιζα να μου γράφει τηλεοπτικό προγραμμα και μια μου έγραφε μια δεν μου έγραφε. Το πρόβλημα ήταν πως όταν πήγαινες στις ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας πέταγε ένα ERROR δίπλα απο την ημερομηνία εκει που θα έπρεπε να γράφει ημέρα. Με ένα reset το πρόβλημα λυθηκε και θέλω να ελπίζω οτι δεν θα εμφανιστεί πάλι. Άλλο πρόβλημα η ποιότητα τηλεοπτικού σήματος μέσα απο το firstline είναι μερικά clicks κατωτέρο του φυσιολογικό. Αλλείωση χρωμάτων και λιγότερη ευκρίνεια. Δεν έχω καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό... Προσωπικά θα είχα πάρει το philips 75 (30 euro διαφορα) μόνο και μόνο επειδή θα είχα το support της philips (στο site της philips υπάρχει firmware update για το 75 πχ).
androu Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Firmware update?? Και πώς την κάνεις στο standalone dvdr?
polaki Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 mallon ti grafeis se ena CD kai to pernas etsi... Kapos etsi ginetai kai gia to DVD tou PS2!
CptBill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Firmware update?? Και πώς την κάνεις στο standalone dvdr? Συνηθως κατεβάζεις κάποιο αρχειο, το καις, το βάζεις στο stand alone μηχανημα σου, πατάς play και μετα απο λίγο έχει γίνει το update. Σχεδόν όλα τα σοβαρα dvd player δέχονται έτσι update. Εχουν περάσει απο τα χερια μου ένα προπολεμικό philips, το toshiba sd220E, το yamakama 375 και όλα είχαν μπορουσαν να δεχτούν update.
karib Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 http://www.carrefour.gr/gr/asp/active_spot.asp?L=1&N=201 Μειωθηκε η τιμη ή λαθος νομιζω?
Compaq99 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Mia mikrh parathrhsh.Exo dei se diafhmistiko toy M***O ena paketo home cinema ths JVC me akrivos idio thlexeiristhrio me to eggrafiko ths Firstline.Ta symperasmata dika sas(An vro to diafhmistiko tha to skanaro kai tha to anevaso).
karib Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Compaq99 δηλαδη επιβεβαιωνεται αυτο που λενε, απλα αγοραζουν τα χυμα προιοντα οι 'επωνυμοι' και απλα βαζουν το ταμπελακι τους? Ενδιαφερον εχει να το βλεπαμε.
Compaq99 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 File Karib rikse mia matia edo: http://expansion.areapc.com/producto.jsp?cod_producto=135301 kane click sthn eikona kai sygrine to thlexeiristhrio me to diko soy. Mallon h Firstline einai OEM kataskeyasths gia poloys perisoterous eponymoys ektos apo JVC.Exo diavasei paliotera sto net gia th sxesh ths me th PHILIPS alla den mporo na to vro tora.An to anakalypsei kapoios as postarei.
CptBill Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Είμαι στα προθυρα να του βάλω φωτία. Η λειτουργία schedule δουλεύει επιλεκτικα. Οποτε θέλει γράφει, όποτε θέλει δεν γράφει. Όσο για το πρόβλημα που ανέφερε άλλος χρήστης, είχα παρόμοιο πρόβλημα και εγώ μέχρι που πήρα χαμπάρι πως το καλώδιο scart δεν πρέπει να κάνει τέλεια επαφη με τον scart connector του firstline αλλα να είναι λίγο προς τα εξω. Κουλό;
sotris99 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Γιατί δεν παίρνετε το comet που έχει και αυτό 199 ευρώ και είναι κορυφαίο??? Γιατί πρέπει να πάρετε αυτή την μ@λ@κί@ που ακούει στο όνομα firstline???
a123xxsp Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 η τιμή πάντως έπεσε στα 179, αλλά αν όπως λέτε έχει τόσα προβλήματα μάλλον μακριά. έτσι κι αλλιώς με 30-40 ευρώ δεν σώθηκε κανείς. ένα-δυο ποτά λιγότερα ή μια ταβέρνα λιγότερη και χαίρεσαι της ταινιούλες σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.