Craven Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Με 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ πιστευω οτι αξιζει και το τελευταιο του ευρω. Εγώ πάλι απο προσωπική εμπειρία σε διάφορες μικροσυσκευες firstline καθώς και εμπειρίες γνωστών μου θα έλεγα ΜΑΚΡΙΑ απο firstline!! αντίθετα απο την bluesky που θεωρείται αντίστοιχης αξίας-ποιότητας προϊόντα δεν έχω κάποιο παράπονο σε μικροπράγματα που έχω πάρει... πάντως καλό είναι να μην πληρώνεις μόνο την μάρκα.. αλλα καλό είναι και σε τέτοιου είδους ευαίσθητες συσκευές να προσέχεις τι παίρνεις..
marios1957 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Το μόνο (και όχι μόνο...) καλό με τον Καρφούρη,παίρνεις τα λεφτά σου πίσω! Άνευ δικαιολογίας,όποτε(σε εύλογο χρονικό διάστημα)θελήσεις.
karib Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Το δοκιμασε κανεις το firstline dvd recorder στην πραξη να μας πει εμπειριες?
georgeadams Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Είδα ξανά χθες στην tv τη διαφήμιση...
overclocker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Sto neo Carrefour pou anoixe stin Thessaloniki exei arketa komatia pantws.
vagos789 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Ενα firstline dvd player το ειχα επισκευάσει,και μετά το γύρισα πισω γιατί δεν εμεινα ικανοποιημένος,ολα αυτα τσάμπα.Βέβαια η ταλαιπωρία-ταλαιπωρία.
Compaq99 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 To phra shmera.poly kalo fenetai gia proth epafh.h poiothta egrafhs apo doryforikh einai poly kalh akomh kai stis 4 ores ana dvd kai kalh stis 6.einai xarma ofthalmoy kai eidika oi eisodoi-exodoi poy einai ypervolikoi gia ta 199 eyro
androu Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 είναι μια ΄θύρα firewire ή πιο μικρή όπως του Pc.. Αλλά αφού μπορείτε να γράψετε μέσω scart απο την κάμερα.... no problem
karib Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Υπαρχει καλωδιο απο "Mini" firewire σε "mini" (δικος μου όρος) , το εχω αγορασει. Για χρηση συνδεσης καμερα με dvd rec.
polaki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 i prosfora den uparxei sto site pleon, lete na to akrivinan pali?
karib Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 lete na to akrivinan pali? Μπορει ομως να ξαναφερουν φτηνες παρτιδες. Ερχονται και χριστουγεννα και τα ηλεκτρονικα παντα εχουν την τιμητική τους...
overclocker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Ερχονται και χριστουγεννα και τα ηλεκτρονικα παντα εχουν την τιμητική τους...Etsi.......
predator Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 na rwthsw kati kai egw... otan lete oti kaneis pause kata thn eggrafh ... mporeis as poume na grapseis se ena dvd+r twra mia wra tainia kai meta apo mia mera na pas na grapseis akoma mia wra mexri na gemisei? kai meta gia na kaneis edit ayta pou egrapses prepei na ta peraseis sto pc? thanks gia tis apanthseis!
neced Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Το πήρα κι εγώ παίδες, για λογαριασμό ενός συγγενή μου. Αυτά που προσφέρει από εισόδους-εξόδους και software είναι το δίχως άλλο υπεραρκετά για DVD Recorder των 200Euro. Μένει να δούμε πώς θα συμπεριφερθεί στο πέρας των χρόνων! Πάντως και μόνο το ότι έχει 2 χρόνια εγγ. με ηρεμεί Να σημειώσω ότι στο carrefour που το αγόρασα, σύμφωνα με τον πωλητή, είχαν επιστρέψει 2-3 πίσω κάποιοι πελάτες. Αλλά έχουν ήδη πουλήσει πάνω από 300 κομμάτια οπότε νομίζω πως το ποσοστό είναι και παραμένει μικρό μιας και μια τέτοια αγορά γίνεται και από μη εξοικιωμένα στην τεχνολογία άτομα. Μοναδικό "μειωνέκτημα" είναι ότι δεν γράφει -R, κάτι που ίσως δεσμεύει όσους δεν είναι και πολύ εξοικιωμένοι με τις αγορές άγραφων dvd. Προσωπικά μου είναι τελείως αδιάφορο, όπως και όλων πιστεύω σε αυτό το forum! (Ίσως και οι επιστροφές, που προανέφερα, να έγιναν από άγνοια του συγκεκριμένου "μειωνεκτήματος"...) Μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα περάσει "το μαρτύριο της ζωής του" στα χέρια μου!... :twisted: για να δούμε πώς θα τα βγάλει πέρα! :twisted:
karib Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα περάσει "το μαρτύριο της ζωής του" στα χέρια μου!... για να δούμε πώς θα τα βγάλει πέρα! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.