Προς το περιεχόμενο

Consumer DVDrecorder στο Carrefour με 200euro!

doc1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα μια διαφήμιση στην tv ότι την Παρασκευή και Σάββατο θα έχει στο Carrefour προσφορά το "Firstline" consumer DVDR, με μόλις 199euro!

Πιστεύω είναι η χαμηλότερη τιμή που έχουμε ακούσει για consumer DVDr αν και δεν ξέρω πόσο καλό είναι.

Ακόμα και το comet είχε καμια 300άρα νομίζω.

Πώς σας φαίνεται? :D

http://www.carrefour.gr/gr/asp/active_spot.asp?L=1&N=

"ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ: DVD-R, VCD, CD-R, DVD+R/RW, MPEG, JPEG DOLBY DIGITAL - DTS 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ TV TUNER"

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πόσες ώρες εγγραφής μπορείς να κάνεις με ένα consumer DVDR?

Se DVD-R/+R 4.7GB

Recording Mode / Time

High Quality / 60min

Standard Play / 120min

Long Play / 180min

Extended Play / 240min

Super Long Play / 360min * Den eimai sigouros oti to ypostirizei *

Δημοσ.

Ειναι ακριβως το ιδιο με το Comet που εχω παρει εγω εδω και 2-3 μηνες 400 ευρω.Τωρα εχει πεσει βεβαια η τιμη του.Το ονομα μονο αλλαζει.Ειναι καλο παιδια.Μεχρι 3 ωρες κανει πολυ καλη εγγρφαη.Εχω μετατρεψει πανω απο 60 κασσετες σε dvd.Και απο tv γραφει πολυ καλα.Οι τιμες πεφτουν συνεχεια γιατι βγαινουν τα νεα με 80αρι δισκο μεσα. :D :D

Δημοσ.

Το πήρα το Σάββατο. :)

Για λίγο που το τέσταρα με διάφορα δισκάκια δεν έχει κανένα πρόβλημα στην αναπαραγωγή τους. Μάλιστα έπαιξε και κάποια δισκάκια που είχαν γίνει απο divx->dvd και δεν μου τα έπαιζε το pioneer standalone dvdplayer μου.

Το μόνο που παρατήρησα είναι πώς σε μερικά απο αυτά τα δισκάκια δεν μου εμφάνιζε τους υπότιτλους.. :shock:

Δοκίμασα να γράψω απο την TV και γράφτηκε μια χαρά.

Απο το video ακόμα δεν δοκίμασα να γράψω τίποτα γιατί ακόμα δεν το έχω συνδέσει. :)

Κατά τα άλλα ισχύει αυτό που είπε ο overclocker για το πόσες ώρες εγγραφή μπορεί να κάνει. Μόνο να πώ οτι υποστηρίζει και το Super Long Play / 360min που ο overclocker δέν ήταν σίγουρος οτι το κάνει. :)

Δημοσ.

1)κάνε και μια δοκιμαστική εγγραφή από VHS ταινία και πες μας αν θες πώς τα πάει.

Άκουσα επίσης ότι καλό θα ήταν το αναλογικό βίντεο - απ' όπου διαβάζεις την κασέτα - να έχει 6κεφαλές για να μπορεί να γραφτεί καλά η ταινία. Δεν ξέρω αν ισχύει.

Πες μας αν είναι εξίσου καλό το αντίγραφο με τη VHS κασέτα.

2) αν μια ταινία VHS έχει κάποιο χάσμα μεταξύ 2 εγγραφών, η εγγραφή στο DVD σταματάει?

3)Μπορείς να κάνεις διακεκομένες εγγραφές σε 1 δισκάκι? πχ για να παραλείψεις τις διαφημίσεις να κάνεις pause?

4) Στο computer πώς φαίνεται μια εγγραφή απο ΤV? Εϊναι πχ σε avi και σε τί διαστάσεις?

5) Εϊσοδο για miniDV κάμερα έχει?

Thanks προκαταβολικά Chris και καλορίζικο!

Δημοσ.
1)κάνε και μια δοκιμαστική εγγραφή από VHS ταινία και πες μας αν θες πώς τα πάει.

Άκουσα επίσης ότι καλό θα ήταν το αναλογικό βίντεο να έχει 6κεφαλές για να μπορεί να γραφτεί καλά η ταινία. Δεν ξέρω αν ισχύει.

Πες μας αν είναι εξίσου καλό το αντίγραφο με τη VHS κασέτα.

2) αν μια ταινία VHS έχει κάποιο χάσμα μεταξύ 2 εγγραφών' date=' η εγγραφή στο DVD σταματάει?

3)Μπορείς να κάνεις διακεκομένες εγγραφές σε 1 δισκάκι? πχ για να παραλείψεις τις διαφημίσεις να κάνεις pause?

4) Στο computer πώς φαίνεται μια εγγραφή απο ΤV? Εϊναι πχ σε avi και σε τί διαστάσεις?

5) Εϊσοδο για miniDV κάμερα έχει?

Thanks προκαταβολικά Chris και καλορίζικο![/quote']

-Ναι δυστυχως αν υπαρχει κενο με "χιονια" μεταξυ δυο εγγρφων σε κασετα η εγγραφη σταματαει.

:twisted:

-Διακεκομενες εγγραφες φυσικα και κανει με χρηση του pause. :D

-Η εγγραφη απο tv φαινεται σαν κανονικο dvd

Δημοσ.

Είσοδο για μίνι dvd δυστιχώς δεν έχει. Το έχω αγοράσει και εγώ αλλά 249 ευρώ.Είναι πολύ καλό για τα χρήμματα του το έχω 3 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Η ποιότητα απο video είναι ανάλογη της συμπίεσης που θα κάνεις.

Δημοσ.
Είσοδο για μίνι dvd δυστιχώς δεν έχει. Το έχω αγοράσει και εγώ αλλά 249 ευρώ.Είναι πολύ καλό για τα χρήμματα του το έχω 3 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Η ποιότητα απο video είναι ανάλογη της συμπίεσης που θα κάνεις.

Μήπως εννοείς mini dv?? Και καλά δεν μπορούμε να συνδέσουμε κάμερα dv ή digital 8???

Γιάννη το Comet που έχεις έχει είσοδο για mini dv (ilink)???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...