NSR00 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, comfuzio είπε Δλδ η έκπτωση είναι να κάνουμε χρήση τα coins που ήδη έχουμε + ένα κουπόνι για -3€ ή κατάλαβα κάτι λάθος; Καλησπέρα φίλε, Δεν χρειαζόταν να κάνεις μια τέτοια παρατήρηση από την στιγμή που διευκρινίζεται τόσο στον τίτλο, όσο και στην περιγραφή. Θα μπορούσες απλά κι όμορφα, να γράψεις μια μικρή επεξήγηση για το τι εστί Coins για όσους δεν γνωρίζουν κι εφόσον το θεωρείς παραπλάνηση ή παραπληροφόρηση. Στο λέω γιατί την ενέργεια που σπατάλησες γράφοντας 6 απαντήσεις επειδή διαφωνείς, θα μπορούσες να την διοχετεύσεις στο να βοηθήσεις. Σε αυτό το φόρουμ, κι ειδικά στο thread προσφορές - όπου οι περισσότεροι είναι gamers - θεωρώ πολύ μικρό το ποσοστό που δεν έχει ψωνίσει από Ali και δεν γνωρίζει περί των Coins. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την συγκεκριμένη κονσόλα όπου έχουν γίνει αρκετές φορές - τα τελευταία χρόνια - αντίστοιχα topics και για την χρήση Coins στην τιμή της, είτε αυτή ήταν -2%, -25% αλλά και το χθεσινό -55% με εκατοντάδες σχόλια και δεκάδες χιλιάδες προβολές των topic. Δηλαδή με απλά λόγια, φίλε μου, αυτοί που ξέρουν και θέλουν την κονσόλα κι έχουν εμπειρία με Ali, κατανοούσαν τον τίτλο του topic και το θεώρησαν προσφορά κυρίως για τρεις λόγους. Ο πρώτος είναι ότι τα Coins για τέτοιες φάσεις τα μαζεύουμε και τα κρατάμε. Ο δεύτερος διότι η κονσόλα σε προσφορά πήγαινε μέχρι πέρυσι στα 35€, ενώ φέτος πρώτη φορά ήταν τόσο χώμα η τιμή της σε συνδιασμό με Coins. Κι ο τρίτος διότι πολλές φορές τα topic γίνονται για να ενημερωθούν οι χρήστες για κάτι που έχει ζήτηση και το θέλουν, αλλά δεν έχουν ιδεα ότι παίζει σε τέτοια τιμή την συγκεκριμένη περίοδο, είτε αυτή είναι υπό προϋποθέσεις! Για όλα αυτά, θεωρώ πως αυτοί που θέλουν την κονσόλα και μαζεύουν Coins, είναι περισσότεροι από αυτούς που δεν τα έχουν ή δεν γνωρίζουν περί αυτών. Φόρουμ είναι και όλοι μπορούν να βοηθήσουν τόσο με παρόμοια ποστς, όπως επίσης και στο να μεταδώσουν την γνώση που έχουν - λόγω εμπειριών - σε όσους την έχουν ανάγκη όταν αυτό χρειαστεί, σε όποια απορία κι αν έχουν στα σχόλια. Μην παρεξηγηθείς εξαιτίας του γραπτού λόγου, δεν λέω κάτι με υφάκι ή οτιδήποτε, απλά ήθελα να σου απαντήσω, όπως επίσης να αιτιολογήσω και τον λόγο ύπαρξης τέτοιων ποστ αλλά και την αντίδραση των περισσότερων στα σχόλια σου, καθώς άνθρωποι είμαστε κι ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης. Καλό απόγευμα σε όλους! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_plo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2 minutes ago, Arkin said: Chrome PC ή smartphone; Για αυτό ρώτησα αν εκτελείς την ανακατεύθυνση από browser σε app. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, dim_plo είπε PC ή smartphone; Για αυτό ρώτησα αν εκτελείς την ανακατεύθυνση από browser σε app. PC κυριως 2 φορες που δοκιμασα απο την εφαρμογη απο android περαστηκε κανονικα εκλεισα και εκει το adguard ομως. Γενικα δεν θελει καν ανακατευθυνση. Βαζεις το quidco extension στον chrome και σε βγαζει αυτοματα ποιες σελιδες υποστηριζουν cashback. Μολις σε βγαλει ειδοποιηση πανω δεξια κλεινεις adblock στη σελιδα κανεις refresh πατας το κλικ στο extension και κανει αυτοματα αυτο τα παντα. Αγοραζεις και ετοιμος. Απλα μην ξεχασεις το adblock και στο quidco και αν εχεις τιποτα idontcareaboutcookies extensions το κλεινεις και αυτο στη σελιδα που θα παραγγειλεις και κανεις refresh να περαστουν τα cookies οπως πρεπει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NSR00 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 16 ώρες πριν, barman_ είπε Πως αποκτάμε τα κοιν? Μέχρι 29 μου το βγάζει εμένα Φίλε μου εάν δεν το έψαξες ακόμα διάβασε μέσα στην περιγραφή, την ανανέωσα. Καλό απόγευμα! 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε ΔΕΝ είναι προσφορά. Με την ίδια λογική να ανεβάσω την προσφορά που έχω στο coffee island επειδή έχω μαζέψει πόντους Γεια σου φίλε, αν θες διάβασε τι έγραψα και στον φίλο comfuzio αλλά και το σχόλιο του φίλου Matrixxx. Δεν γνωρίζω το σύστημα των Coffee Island, αλλά φαντάζομαι πως είναι κάτι σαν πόντοι επιβράβευσης για τις αγορές. Λογικά θα μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις κι όλους για μια παραγγελία αν καλύπτουν το αντίστοιχο κόστος. Στο Ali τους παίρνεις κι από απλά tasks, δεν είναι ανάγκη να ψωνίσεις. Επίσης φαντάσου στο Coffee Island το σύστημα να ήταν κάτι αντίστοιχο του Ali, δηλαδή να μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μόλις το 2%-5% των πόντων σου ανά παραγγελία αλλά μια φορά τον μήνα να επέτρεπαν την χρήση του 25-60% αυτών. Φιλικά πάντα, καλό σου απόγευμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Innersense είπε Έχετε δει αν του συγκεκριμένου πωλητή τρέχει όντως ArκOS? Μη πέσουμε σε clone με EmuELEC https://handhelds.miraheze.org/wiki/R36S_Clones Και απορούσα γιατί το aliexpress μου έστειλε μνμ για το συγκεκριμένο. Το είχα πάρει (64GB) με coins και coupons στα €15.98 από το FORYOUD Store. Απλά ποτέ δεν ασχολήθηκα για κλόνους (ούτε που μου πέρασε από το μυαλό). Σήμερα το έψαξα με το link σου και δείχνει να είναι original κινέζικο. (sorry για το offtopic) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 3 hours ago, Arkin said: Το προϊον βγαινει ακομα φθηνοτερα απο τα 19.41 υπαρχει και 4.12% cashback απο quidco απο το οποιο εχω παρει πανω απο 200 ευρω επιστροφη μεχρι στιγμης οποτε παει στα 18.50 ευρω συνολο μετα το cashback. Πως συνδέεις το quidco με το αλί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, barman_ είπε Πως συνδέεις το quidco με το αλί? Αυτόματα βάλε το extension και να έχεις και λογαριασμό quidco κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Πάλι 35% είναι τώρα με τα coins. Έβαλε και άλλα χρώματα εντομεταξύ σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 8 hours ago, specre said: Απλά ποτέ δεν ασχολήθηκα για κλόνους (ούτε που μου πέρασε από το μυαλό). Σήμερα το έψαξα με το link σου και δείχνει να είναι original κινέζικο. Καλά μη πολυδίνεις σημασία γιατί ακόμα και αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως original "αρχικό" R36S είναι κλώνος παλαιότερης συσκευής. Ένα σχετικά σύντομο ιστορικό εδω: Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό το ποσό δημοφιλείς είναι αυτές οι συσκευές, πόσο μεγάλο κοινό έχουν και πόσο γρήγορα εξελίσσονται βγαίνοντας νέα μοντέλα με παραλαγες. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Αυτές οι κονσόλες που χτυπάνε στη νοσταλγία, πάντα θα πουλάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Με 20 ευρω εχεις στα χερια σου την παιδικη σου ηλικια.Πως να μην πουλανε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Σαν συσκευή πως είναι? Παίζει μέχρι και Ν64 εύκολα? Επίσης χωρίς coins Το βλεπω στα 30 να το πάρω σε αυτή την τιμή? Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από imr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Και στα 30 καλή τιμή είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ms13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, imr said: Σαν συσκευή πως είναι? Παίζει μέχρι και Ν64 εύκολα? Επίσης χωρίς coins Το βλεπω στα 30 να το πάρω σε αυτή την τιμή? https://docs.google.com/spreadsheets/d/1irg60f9qsZOkhp0cwOU7Cy4rJQeyusEUzTNQzhoTYTU/htmlview# C του δίνουν για το N64, άρα όχι τέλεια και ίσως όχι όλα τα παιχνίδια. Μη σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά πιστεύω τέλος του μήνα ή άντε μέχρι την black friday θα ξαναπαίξει σε παρόμοια τιμή, οπότε όσοι δεν έχετε coins αρχίστε να μαζεύετε. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από ms13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Αν κάποιος που το πήρε δεν το θέλει και το πουλάει ας μ στειλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις