Chrysostomos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μια χαρά είναι για τα χρήματα που κοστίζει . Αν ξέρεις τι να περιμένεις,δεν χάνεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logik Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου για να μην μπω στον κοπο απο την 2η ως την 7η σελιδα γινεται προσπαθεια να πειστει καποιος οτι ειναι προσφορα ? 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, logik είπε για να μην μπω στον κοπο απο την 2η ως την 7η σελιδα γινεται προσπαθεια να πειστει καποιος οτι ειναι προσφορα ? Απλως καποιοι δεν γνωριζαν, ισως δεν γνωριζουν και ακομα αφου κανεις απο οσους εγραφαν μεγαλα κειμενα δεν ανεφερε ξεκαθαρα και "αυτονομα" για να μην χαθει σε "σεντονια" με μολις 2-3 γραμμες κειμενου, το εξης: Τα κοινς στο αλι, δεν ειναι σαν τους ποντους σε αλλους εμπορους που μπορεις να τους εξαργυρωσεις σαν χρηματα οπουδηποτε θες. Συνηθως εχεις δυνατοτητα αμελητεας εξαργυρωσης στο 2% της αξιας (στην πραξη ακομα λιγοτερο). Σπανια εχεις δυνατοτητα να εξαργυρωσεις μεγαλο αριθμο coins (30-50-60% αξιας που στην πραξη μπορει να ειναι απο 20-40%) σε ενα προιον, κατι που ειχαμε εδω. Δεν ειχαν καταλαβει-δεν γνωριζαν το παραπανω, ειναι προφανες. Οπως και εσυ μαλλον δεν καταλαβες οτι δεν το γνωριζαν ή τι εγραφαν και κανεις αυτο το σχολιο. Αν "εξαργυρωνονταν" ως χρημα οπουδηποτε-σε οποιαδηποτε αγορα τα coins του Αλι, θα ειχαν δικιο οτι ΔΕΝ υπηρχε λογος για θεμα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Το δικο μου εφτασε Ελλαδα.Λογικα εντος εβδομαδας θα ειναι στα χερια μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Το δικο μου εφτασε Ελλαδα.Λογικα εντος εβδομαδας θα ειναι στα χερια μου. Τα ίδια και εμένα . Ακόμα βέβαια δεν έχω ιδέα με τινθα έρθει σπίτι 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Απλως καποιοι δεν γνωριζαν, ισως δεν γνωριζουν και ακομα αφου κανεις απο οσους εγραφαν μεγαλα κειμενα δεν ανεφερε ξεκαθαρα και "αυτονομα" για να μην χαθει σε "σεντονια" με μολις 2-3 γραμμες κειμενου, το εξης: Τα κοινς στο αλι, δεν ειναι σαν τους ποντους σε αλλους εμπορους που μπορεις να τους εξαργυρωσεις σαν χρηματα οπουδηποτε θες. Συνηθως εχεις δυνατοτητα αμελητεας εξαργυρωσης στο 2% της αξιας (στην πραξη ακομα λιγοτερο). Σπανια εχεις δυνατοτητα να εξαργυρωσεις μεγαλο αριθμο coins (30-50-60% αξιας που στην πραξη μπορει να ειναι απο 20-40%) σε ενα προιον, κατι που ειχαμε εδω. Δεν ειχαν καταλαβει-δεν γνωριζαν το παραπανω, ειναι προφανες. Οπως και εσυ μαλλον δεν καταλαβες οτι δεν το γνωριζαν ή τι εγραφαν και κανεις αυτο το σχολιο. Αν "εξαργυρωνονταν" ως χρημα οπουδηποτε-σε οποιαδηποτε αγορα τα coins του Αλι, θα ειχαν δικιο οτι ΔΕΝ υπηρχε λογος για θεμα. Δεν ήταν θέμα κατανόησης, το πρόβλημα είναι ότι ένας μεγάλος αριθμός απλά δεν έχουν τα coins. Και προσωπικά, δεν βλέπω κάποια διαφορά σε αυτά τα "coins" και σε όλα τα υπόλοιπα προγράμματα ανταμοιβων που υπάρχουν. Δεν κάθομαι να μπαίνω κάθε μέρα σε εφαρμογές απλά για να κάνω "τσεκ ιν". Μαζεύω μόνο αν ανοίξω κάποια εφαρμογή με σκοπό αγοράς. (πχ Γερμανός). Ακομα και εσύ να πας να το πάρεις, δεν έχεις 10% διαφορά σε σχέση με την αρχική τιμή του προϊόντος. (εκτός βέβαια αν μπαίνεις και μαζεύεις coins στο αλί) Δεν έχω θέμα με το τοπικ, απλά έγινε αναφορά περί "μη κατανόησης" του τρόπου επίτευξης της τιμής της "προσφοράς". Βασικά τώρα είδα ότι άλλαξε ο τίτλος, στον τίτλο που θα έπρεπε να υπάρχει εξαρχής για να μην δημιουργεί παρανόηση, όπως υπήρξε στις πρώτες σελίδες. Spoiler Και επειδη ειχαν υπαρξει threads στο παρελθον που ειχαν κλειδωθει λογω προσωποποιημενης προσφορας, το εντασω σε αυτην την κατηγορια, αφου στην ουσια ειναι προσφορα για τους "πελατες". Και τελος, 32.94-29.94 <10% Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Τα κοινς στο αλι, δεν ειναι σαν τους ποντους σε αλλους εμπορους που μπορεις να τους εξαργυρωσεις σαν χρηματα οπουδηποτε θες. Συνηθως εχεις δυνατοτητα αμελητεας εξαργυρωσης στο 2% της αξιας (στην πραξη ακομα λιγοτερο). Σπανια εχεις δυνατοτητα να εξαργυρωσεις μεγαλο αριθμο coins (30-50-60% αξιας που στην πραξη μπορει να ειναι απο 20-40%) σε ενα προιον, κατι που ειχαμε εδω. Σχεδόν οποίο προϊόν και να κάνεις search στη σελίδα με τα coins πολύ πιθανό να το βρεις με πολύ καλή έκπτωση και όχι μόνο σε ένα κατάστημα. Το είχα αναφέρει στο θέμα Αγορές από Aliexpress, τελωνειο πριν 4 μήνες περίπου όταν πήρα 2 προϊόντα πάρα πολύ φτηνά με αυτόν τον τρόπο. Για οποίον τον ενδιαφέρει https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/486/#comment-60345264 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Εντελως ασχετο ...... Εδω και μερικες μερες δεν μπορω να παρω coins απο το desktop και μου λεει να κατεβασω εφαρμογη 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, WaxOnWaxOff said: Εντελως ασχετο ...... Εδω και μερικες μερες δεν μπορω να παρω coins απο το desktop και μου λεει να κατεβασω εφαρμογη 😆 Ναι το εχουν κοψει, μονο απο το αππ πλεον. Καλα τσιμπαγαμε διπλα coins τοσο καιρο. Αυτο ειναι το αντιπαλο μειονεκτημα των φορουμ ενημερωσης, οσο πιο πολλοι μαθαινουμε τα κολπα, τοσο πιο γρηγορα κοβονται, χαχα 😉 Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από nek4d 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, sakisgri είπε Σχεδόν οποίο προϊόν και να κάνεις search στη σελίδα με τα coins πολύ πιθανό να το βρεις με πολύ καλή έκπτωση και όχι μόνο σε ένα κατάστημα. Εψαξα την σελιδα δεν μπορεσα να την βρω αυτην την στιγμη και εχω πεσει πανω της τυχαια αλλα οταν την θες. Ενα λινκ με την σελιδα με τα coin deals please. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, SabotazNic είπε Spoiler Δεν ήταν θέμα κατανόησης, το πρόβλημα είναι ότι ένας μεγάλος αριθμός απλά δεν έχουν τα coins. Και προσωπικά, δεν βλέπω κάποια διαφορά σε αυτά τα "coins" και σε όλα τα υπόλοιπα προγράμματα ανταμοιβων που υπάρχουν. Δεν κάθομαι να μπαίνω κάθε μέρα σε εφαρμογές απλά για να κάνω "τσεκ ιν". Μαζεύω μόνο αν ανοίξω κάποια εφαρμογή με σκοπό αγοράς. (πχ Γερμανός). Ακομα και εσύ να πας να το πάρεις, δεν έχεις 10% διαφορά σε σχέση με την αρχική τιμή του προϊόντος. (εκτός βέβαια αν μπαίνεις και μαζεύεις coins στο αλί) Δεν έχω θέμα με το τοπικ, απλά έγινε αναφορά περί "μη κατανόησης" του τρόπου επίτευξης της τιμής της "προσφοράς". Βασικά τώρα είδα ότι άλλαξε ο τίτλος, στον τίτλο που θα έπρεπε να υπάρχει εξαρχής για να μην δημιουργεί παρανόηση, όπως υπήρξε στις πρώτες σελίδες. Απόκρυψη περιεχομένων Και επειδη ειχαν υπαρξει threads στο παρελθον που ειχαν κλειδωθει λογω προσωποποιημενης προσφορας, το εντασω σε αυτην την κατηγορια, αφου στην ουσια ειναι προσφορα για τους "πελατες". Και τελος, 32.94-29.94 <10% Spoiler Δεν ειναι θεμα κατανοησης, αλλα αγνοιας κατι που (οπως ειπα πριν μερες με την πρωτη μου παρεμβαση στο θεμα και στην "διαμαχη" σας) δεν ειναι κακο. Ακομα φαινεται να απαντας χωρις να γνωριζεις τι εστι coins και εξαργυρωση αυτων. Δεν εχει νοημα να το αναλυσω περαιτερω, οποιος θελει να μαθει ας ψαξει αλλου την πληροφορια που του λειπει, αν και το βασικο το εγραψα ηδη. Επισης για το 2ο σποιλερ, η προσωποποιημενη προσφορα ειναι οταν αφορα επιλεγμενους απο τον πωλητη πελατες. Πχ μονο σε οσους στελνει ενα sms ή ενα email χωρις να μπορουν οι υπολοιποι να αγορασουν με τους ιδιους ορους. Εδω ειναι δικη σου η επιλογη να εχεις ή οχι τους ορους αγορας. Ποτε δεν εκλεισε θεμα για την δευτερη περιπτωση. Αν ηταν οπως τα λες θα κλειδωναν τα θεματα για προσφορες με yellows -€πιστροφη - Go4more κλπ, αλλα αφου η επιλογη και η δυνατοτητα ειναι διαθεσιμη σε ολους αν το επιθυμουν, φυσικα και παραμενουν παντα τετοια θεματα. Τελος, οπως τοσα χρονια δεν θελουμε σχολια που στεκονται στο πως συλλεγουμε ή πως εξαργυρουμε ποντους τραπεζων, ποιοι ειναι οι συνεργατες τους κλπ αφου ειναι ερωτησεις που δεν αφορουν αμεσα τα αντιστοιχα θεματα προσφορων και το μονο που κανουν ειναι να χανεται η συνοχη και η εστιαση του καθε τοπικ στην προσφορα, ετσι και σε θεμα σαν αυτο, αλλη φορα θα φευγουν αμεσα σχετικα σχολια. Ειναι σαν το αλλο, που μπαινουν καποιες φορες 2-3-10 ατομα να ρωτησουν σε οποιαδηποτε προσφορα αν γινεται αγορα με τιμολογιο και τα σχετικα. ΥΓ, τον τιτλο κακως τον αλλαξε ο TS, ηταν πιο σωστος ο αρχικος, αλλα φαινεται δεν αντεξε την "επιθεση" μερικων. Ετσι η διπλη τιμη, το 29, κακως μπηκε εκ των υστερων στον τιτλο, ηταν αδιαφορο. Μονο για εξελιξη παραλαβων θα ειχε λογο να μενει ακομα ανοικτο το θεμα, αλλα επειδη αυτη ειναι δεδομενη και γνωστη για αγορες απο εκει, δεν εχει νοημα να μενει ανοικτο και ψηλα το τοπικ νομιζω. Εκανε τον κυκλο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις