ms13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 13 minutes ago, Chrysostomos said: Εντομεταξύ τα στέλνουν με DPD, που χειρότερη courier δεν παίζει να υπάρχει. Τον τελευταία χρόνο που έπαιρνα πραγματάκια αρκετά συχνά, πάντα με ACS ερχόντουσαν εφόσον ήταν "choice". Και μάλιστα σχετικά γρήγορα 10-15 μέρες για Αθήνα. Την τελευταία φορά που παρήγγειλα πριν 1.5 μήνα για κάποιο λόγο, ενώ είχε και αυτοκόλλητο ACS, το πήγαν σε ELTA courier που απλά μου ήρθε ειδοποιήση στο tracking ότι είναι έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα ΕΛΤΑ Αμπελοκήπων. Πάω εκεί και μου λένε είναι στo κατάστημα Courier στην Κυψέλη. Δεν ξέρω γιατί συνέβει αυτό και ελπίζω να έτυχε για μια φορά, γιατί έφαγα ταλαιπωρία χωρίς λόγο και ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, Innersense είπε Απο Ali ACS δε θα αναλάβει Ελλάδα; Έχουν ξεκινήσει πλέον και τα στέλνουν κατευθείαν σε Lockers της ACS έτσι Θυμόμουν και εγώ.όχι ότι είναι καλύτεροι αυτοί βέβαια. Στο Τρακινγκ του Αli DPD λέει πάντως. 19 λεπτά πριν, ms13 είπε Τον τελευταία χρόνο που έπαιρνα πραγματάκια αρκετά συχνά, πάντα με ACS ερχόντουσαν εφόσον ήταν "choice". Και μάλιστα σχετικά γρήγορα 10-15 μέρες για Αθήνα. Την τελευταία φορά που παρήγγειλα πριν 1.5 μήνα για κάποιο λόγο, ενώ είχε και αυτοκόλλητο ACS, το πήγαν σε ELTA courier που απλά μου ήρθε ειδοποιήση στο tracking ότι είναι έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα ΕΛΤΑ Αμπελοκήπων. Πάω εκεί και μου λένε είναι στo κατάστημα Courier στην Κυψέλη. Δεν ξέρω γιατί συνέβει αυτό και ελπίζω να έτυχε για μια φορά, γιατί έφαγα ταλαιπωρία χωρίς λόγο και ενημέρωση. μήπως συνεργάζεται η DPD με κάποιον εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ms13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Ναι πάντα DPD έγραφε εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Ωραία,άρα λαχείο η μεταφορική για το σπίτι.😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, ms13 είπε Τον τελευταία χρόνο που έπαιρνα πραγματάκια αρκετά συχνά, πάντα με ACS ερχόντουσαν εφόσον ήταν "choice". Και μάλιστα σχετικά γρήγορα 10-15 μέρες για Αθήνα. Την τελευταία φορά που παρήγγειλα πριν 1.5 μήνα για κάποιο λόγο, ενώ είχε και αυτοκόλλητο ACS, το πήγαν σε ELTA courier που απλά μου ήρθε ειδοποιήση στο tracking ότι είναι έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα ΕΛΤΑ Αμπελοκήπων. Πάω εκεί και μου λένε είναι στo κατάστημα Courier στην Κυψέλη. Δεν ξέρω γιατί συνέβει αυτό και ελπίζω να έτυχε για μια φορά, γιατί έφαγα ταλαιπωρία χωρίς λόγο και ενημέρωση. ΟΧΙ ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER.... GOD NO PLEASE....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Παίδες don't panic. Διαβάστε το παρακάτω από τον @sakisgri : https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/424/#comment-60122907 Δείτε το tracking number που σας έδωσε το aliexpress και μετά φωνάξτε (ή μη). Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από specre 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 12 hours ago, specre said: Δείτε το tracking number που σας έδωσε το aliexpress και μετά φωνάξτε (ή μη). Βάζω κατευθείαν το link γιατί ο σύνδεσμος του forum βγάζει αλλού γι αλλού https://parcelsapp.com/en/tracking 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Περίεργο ρε φίλε δε σου γράφει ACS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Innersense είπε Βάζω κατευθείαν το link γιατί ο σύνδεσμος του forum βγάζει αλλού γι αλλού https://parcelsapp.com/en/tracking Ναι έχεις δίκιο. Πρέπει να πατήσεις στο "Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο." δίπλα από το avatar του sakisgri. Αν πατήσεις πιο κάτω σε πάει στην τελευταία σελίδα του θέματος. Το διόρθωσα με απλό σύνδεσμο. DPD= ACS. Βασικά πάει Βουλγαρία (https://www.speedy.bg/en), Θεσσαλονίκη (https://dpd.gr/gr/) και μετά αναλαμβάνει η ACS (https://www.acscourier.net/). Αν βάλετε το tracking number στις 2 πρώτες θα δείτε τα ίδια πράματα. Στην Acs μόλις το πάρει η dpd θα φανεί κι εκεί. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από specre 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Επειδη βλεπω αρκετα σχολια εδω και 24 ωρες χωρις να εχει απαντηθει η σχετικη απορια και χωρις να αναφερεται το σημαντικο που ειναι πολυ απλο και σιγουρο: Αν το τρακιν σας ξεκινα απο 76 τοτε ειναι acs, αν ειναι με ΕΛΤΑ αρχιζει απο γραμμα (πχ LAxxxxxxxxxHU)! Μου εχει τυχει 2-3 φορες δυστυχως να ερθει με ΕΛΤΑ και στις διπλασιες περιπου εργασιμες ημερες, εναν μηνα πανω κατω. 3 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Innersense είπε Περίεργο ρε φίλε δε σου γράφει ACS Τι να πω.Θα φανεί όταν φτάσει Ελλάδα τι θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
philos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Από ποιότητα κατασκευής τι λέει η R36S; Είναι καλή ή κινεζιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Μη περιμένεις και ποιότητα Vita ή Switch. Για τα χρήματα του, καλό είναι. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Αναλόγως βαλάντιου υπάρχει μια τεράστια γκάμα συσκευών να επιλέξεις. Το R36S φημίζεται ότι είναι entry low budget με τρελή υποστήριξη λόγω της δημοτικότητας του και fair ποιότητα κατασκευής για την τιμή του. Εννοείται ότι πρέπει να είσαι εγκρατής στις προσδοκίες λοιπόν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις