Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστούμε τον ts. Πάντως εμένα επειδή μου άρεσε αυτή η κονσολίτσα αλλά δεν είχα coins κλπ, τους «κορόϊδεψα» 😁 και την πήρα με 34.32€ και με τα μεταφορικά μέσα. Δε βαριέσαι, δεν το κάνουμε θέμα και για ένα δεκάευρω παρακάτω.

• Like 1
  • Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και στα 30-35 ευρω αξιζει με χιλια η κονσολιτσα.Παντως οποιος δεν βιαζεται περιμενει θα πεσει σιγουρα η τιμη του παλι στο 20αρι.Ερχεται black friday, ερχονται Χριστούγεννα θα παιξουν προσφορες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

και στα 30-35 ευρω αξιζει με χιλια η κονσολιτσα.Παντως οποιος δεν βιαζεται περιμενει θα πεσει σιγουρα η τιμη του παλι στο 20αρι.Ερχεται black friday, ερχονται Χριστούγεννα θα παιξουν προσφορες.

παραδοσιακα δεν γινεται τιποτα την black friday ουτε ελλαδα αλλα ουτε και στα κινεζομαγαζα.

Εχω πετυχει καλυτερες προσφορες σε ακυρες στιγμες.Εγω την αυθεντικη κινεζια χωρις τοςυ μοχλους την ειχα παρει ενα πενηνταρικο (μου διαφευγει η μαρκα) και εχω εντυπωσιαστει.

Δημοσ.

Η κονσολιτσα μου δειχνει οτι ταχυδρομηθηκε...ειχα ενα μικρο αγχος οτι μπορει να τρωγαμε ακυρο με αυτη την τιμη

Δημοσ.

Και εμένα το ίδιο από χθες.

Γιατί να φάμε άκυρο; Φυσιολογική προσφορά είναι του Ali ,η οποία γίνεται και σε πάρα πολλά είδη του Choice αν κοιτάξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρότι έχω 6000+ coins επιμένει να μην μου δίνει την μέγιστη έκπτωση αλλά μόλις €0,67(73 coins)

Κανένα tip υπάρχει;

Επεξ/σία από e-tic
Δημοσ.
2 hours ago, e-tic said:

Παρότι έχω 6000+ coins επιμένει να μην μου δίνει την μέγιστη έκπτωση αλλά μόλις €0,67(73 coins)

Κανένα tip υπάρχει;

Υπαρχουν πολλα tips, μερικα απλα και μερικα αρκετα πολυπλοκα για "προχωρημενους" σχετικα χρηστες, γκουγκλαρε το να δεις τι σε βολευει και τι ισχυει ανα περιπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο pc δεξια εβγαζε καθημερινα add coins ,πλεον 2 μερες τωρα βγαζει το QR code ,αλλαξε τιποτα;

Screenshot2024-10-10090010.png.83b4aa758ac65a7a0c6b68b0f2093a50.png

Επεξ/σία από nikx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, nikx said:

Απο pc δεξια εβγαζε καθημερινα add coins ,πλεον 2 μερες τωρα βγαζει το QR code ,αλλαξε τιποτα;

Ισχύει, το παρατήρησα και γω.

Τώρα είδα ότι και στην εφαρμογή μείωνουν τα daily coins. Το γκαντεμιασα, αλλά έχω ήδη πολλά.

photo_2024-10-10_12-25-19.jpg

Επεξ/σία από ms13
Δημοσ.
11 minutes ago, Chrysostomos said:

Εντομεταξύ τα στέλνουν με DPD, που χειρότερη courier δεν παίζει να υπάρχει.

Απο Ali ACS δε θα αναλάβει Ελλάδα;
Έχουν ξεκινήσει πλέον και τα στέλνουν κατευθείαν σε Lockers της ACS

Δημοσ.
4 hours ago, nikx said:

Ναι, σταματησαν το pc, απλα επιβεβαιωνω, καλα ηταν οσο τσιμπαγαμε και απο pc και απο app...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...