Makis38 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Ευχαριστούμε τον ts. Πάντως εμένα επειδή μου άρεσε αυτή η κονσολίτσα αλλά δεν είχα coins κλπ, τους «κορόϊδεψα» 😁 και την πήρα με 34.32€ και με τα μεταφορικά μέσα. Δε βαριέσαι, δεν το κάνουμε θέμα και για ένα δεκάευρω παρακάτω. 1
Mr_Terror Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου και στα 30-35 ευρω αξιζει με χιλια η κονσολιτσα.Παντως οποιος δεν βιαζεται περιμενει θα πεσει σιγουρα η τιμη του παλι στο 20αρι.Ερχεται black friday, ερχονται Χριστούγεννα θα παιξουν προσφορες. 1
HatTrick Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε και στα 30-35 ευρω αξιζει με χιλια η κονσολιτσα.Παντως οποιος δεν βιαζεται περιμενει θα πεσει σιγουρα η τιμη του παλι στο 20αρι.Ερχεται black friday, ερχονται Χριστούγεννα θα παιξουν προσφορες. παραδοσιακα δεν γινεται τιποτα την black friday ουτε ελλαδα αλλα ουτε και στα κινεζομαγαζα. Εχω πετυχει καλυτερες προσφορες σε ακυρες στιγμες.Εγω την αυθεντικη κινεζια χωρις τοςυ μοχλους την ειχα παρει ενα πενηνταρικο (μου διαφευγει η μαρκα) και εχω εντυπωσιαστει.
czarjuly Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Η κονσολιτσα μου δειχνει οτι ταχυδρομηθηκε...ειχα ενα μικρο αγχος οτι μπορει να τρωγαμε ακυρο με αυτη την τιμη
Chrysostomos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Και εμένα το ίδιο από χθες. Γιατί να φάμε άκυρο; Φυσιολογική προσφορά είναι του Ali ,η οποία γίνεται και σε πάρα πολλά είδη του Choice αν κοιτάξεις.
imr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δεν με αφήνει να βάλω PayPal, δεν τκ υποστηρίζει το aliexpress?
e-tic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Παρότι έχω 6000+ coins επιμένει να μην μου δίνει την μέγιστη έκπτωση αλλά μόλις €0,67(73 coins) Κανένα tip υπάρχει; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από e-tic
nek4d Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2 hours ago, e-tic said: Παρότι έχω 6000+ coins επιμένει να μην μου δίνει την μέγιστη έκπτωση αλλά μόλις €0,67(73 coins) Κανένα tip υπάρχει; Υπαρχουν πολλα tips, μερικα απλα και μερικα αρκετα πολυπλοκα για "προχωρημενους" σχετικα χρηστες, γκουγκλαρε το να δεις τι σε βολευει και τι ισχυει ανα περιπτωση.
nikx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Απο pc δεξια εβγαζε καθημερινα add coins ,πλεον 2 μερες τωρα βγαζει το QR code ,αλλαξε τιποτα; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από nikx
ms13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, nikx said: Απο pc δεξια εβγαζε καθημερινα add coins ,πλεον 2 μερες τωρα βγαζει το QR code ,αλλαξε τιποτα; Ισχύει, το παρατήρησα και γω. Τώρα είδα ότι και στην εφαρμογή μείωνουν τα daily coins. Το γκαντεμιασα, αλλά έχω ήδη πολλά. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από ms13
Chrysostomos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Πρέπει να κοιτάς και πόσο αφαιρεί με τα coins. Δεν έχει κάθε μέρα την ίδια "έκπτωση".
Chrysostomos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Εντομεταξύ τα στέλνουν με DPD, που χειρότερη courier δεν παίζει να υπάρχει.
Innersense Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 11 minutes ago, Chrysostomos said: Εντομεταξύ τα στέλνουν με DPD, που χειρότερη courier δεν παίζει να υπάρχει. Απο Ali ACS δε θα αναλάβει Ελλάδα; Έχουν ξεκινήσει πλέον και τα στέλνουν κατευθείαν σε Lockers της ACS
nek4d Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 4 hours ago, nikx said: Απο pc δεξια εβγαζε καθημερινα add coins ,πλεον 2 μερες τωρα βγαζει το QR code ,αλλαξε τιποτα; Ναι, σταματησαν το pc, απλα επιβεβαιωνω, καλα ηταν οσο τσιμπαγαμε και απο pc και απο app...
Προτεινόμενες αναρτήσεις