comfuzio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 12 minutes ago, dim_plo said: Μπορούν όσοι πληρούν τις επιμέρους προϋποθέσεις (coins) να μειώσουν ανά πάσα στιγμή την τιμή όλων των προϊόντων του AliExpress; Ναι. Αναφορικά με το προϊόν του νήματος: Μπορεί κάθε χρήστης που πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις να αγοράσει την κονσόλα στη χαμηλότερη τιμή στην οποία έχει βρεθεί έως σήμερα; Ναι. Παρεμπιπτόντως, σε διαβεβαιώνω ότι δεν είμαστε 2-3 όπως εσφαλμένα αναφέρεις. Επαναλαμβάνω, η συλλογή coins είναι προσβάσιμη σε άπαντες. Δεν αντιλαμβάνομαι πώς είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν και πόσοι ασχολούνται με αυτήν. Η μοναδική επιπλέον διευκρίνιση που θα ήταν καλό να δοθεί στο αρχικό κείμενο είναι ο αριθμός των coins που απαιτούνται για τη λήψη της σχετικής έκπτωσης και ίσως το διάστημα που απαιτείται για να τα συλλέξει ένας (νέος ή μη έχων) χρήστης. Salute. "Μπορούν όσοι πληρούν τις επιμέρους προϋποθέσεις (coins) να μειώσουν ανά πάσα στιγμή την τιμή όλων των προϊόντων του AliExpress; Ναι." Δεν ρώτησα ποτέ κάτι τέτοιο. Αναφέρω ότι όπως στου νήματος εδώ μπορείς να βάλεις τα coins τα οποία ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προυπάρχουν με κάποιο τρόπο, έστι μπορείς να τα βάλεις σε οτιδήποτε άλλο έχει η συγκεκριμένη σελίδα. Αν αυτό κάνει το προϊόν του τίτλου προσφορά, τότε πρέπει να κάνουμε 2εκ νήματα με κάθε τι έχει το aliexpress. Αλλά αυτό δεν βολεύει το αφήγημα της υπερπροσφοράρας ε; "Αναφορικά με το προϊόν του νήματος: Μπορεί κάθε χρήστης που πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις να αγοράσει την κονσόλα στη χαμηλότερη τιμή στην οποία έχει βρεθεί έως σήμερα; Ναι." Αναιρείς τον εαυτό σου σε σχέση με την αρχική σου τοποθέτηση και απλά επιβεβαιώνεις αυτό που λέω, ότι είναι παραπλανητικό το νήμα. "Δεν αντιλαμβάνομαι πώς είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν και πόσοι ασχολούνται με αυτήν." Φυσικά και δεν μπορείς να το αντιληφθείς αυτό γιατί ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, αυτό είναι λογική πλάνη του αχυρανθρώπου. Δεν έχω κάνει edit τίποτα, αν μπορείς να μου υποδείξεις που είπα κάτι τέτοιο, να ζητήσω συγγνώμη. "Παρεμπιπτόντως, σε διαβεβαιώνω ότι δεν είμαστε 2-3 όπως εσφαλμένα αναφέρεις." ναι οκ είστε 10, και; "Η μοναδική επιπλέον διευκρίνιση που θα ήταν καλό να δοθεί στο αρχικό κείμενο είναι ο αριθμός των coins που απαιτούνται για τη λήψη της σχετικής έκπτωσης και ίσως το διάστημα που απαιτείται για να τα συλλέξει ένας (νέος ή μη έχων) χρήστης." Να και κάτι που συμφωνούμε εν τέλη! Πράγμα που όμως εξαιρεί πολλούς χρήστες, ακόμα και εμένα πχ που έχω coins αλλά όχι τόσα (και να τονίσω δεν με ενδιαφέρει το προϊόν αλλά δοκίμασα να κάνω την διαδικασία και ΔΕΝ βλέπω ότι αναφέρει ο TS). Τώρα για εσάς που το πήρατε, μπράβο, ελπίζω να φτάσει σε καλή κατάσταση και να το χαρείτε στο μέγιστο, δεν έχω κάτι αρνητικό να πω σχετικά με αυτό, το μόνο που σχολιάζω είναι ότι δεν βγαίνει σε όλους όπως λέει ο TS αλλά με την ίδια λογική του νήματος αυτού, τότε τα ΠΑΝΤΑ όμως στο aliexpress είναι προσφορά. Αν αυτό το προϊόν έκανε 2000€ και το κατέβαζε το aliexpress στα 20€ τότε ναι, είναι προσφορά και super μάλιστα. Τώρα ΑΝ εγώ έχω και coins και το πάρω στα 9,99€ είναι άλλο πράγμα. Στο παρόν δεν βλέπω καμία καλύτερη τιμή που να δικαιολογεί αυτό το νήμα παρά μόνο ΑΝ κάποιος έχει coins, μπορεί να το πάρει σε μια πολύ καλή τιμή ή super τιμή αν θέλετε. Προσφορά δεν είναι όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_plo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, comfuzio said: "Μπορούν όσοι πληρούν τις επιμέρους προϋποθέσεις (coins) να μειώσουν ανά πάσα στιγμή την τιμή όλων των προϊόντων του AliExpress; Ναι." Δεν ρώτησα ποτέ κάτι τέτοιο. Αναφέρω ότι όπως στου νήματος εδώ μπορείς να βάλεις τα coins τα οποία ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προυπάρχουν με κάποιο τρόπο, έστι μπορείς να τα βάλεις σε οτιδήποτε άλλο έχει η συγκεκριμένη σελίδα. Αν αυτό κάνει το προϊόν του τίτλου προσφορά, τότε πρέπει να κάνουμε 2εκ νήματα με κάθε τι έχει το aliexpress. Αλλά αυτό δεν βολεύει το αφήγημα της υπερπροσφοράρας ε; "Αναφορικά με το προϊόν του νήματος: Μπορεί κάθε χρήστης που πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις να αγοράσει την κονσόλα στη χαμηλότερη τιμή στην οποία έχει βρεθεί έως σήμερα; Ναι." Αναιρείς τον εαυτό σου σε σχέση με την αρχική σου τοποθέτηση και απλά επιβεβαιώνεις αυτό που λέω, ότι είναι παραπλανητικό το νήμα. "Δεν αντιλαμβάνομαι πώς είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν και πόσοι ασχολούνται με αυτήν." Φυσικά και δεν μπορείς να το αντιληφθείς αυτό γιατί ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, αυτό είναι λογική πλάνη του αχυρανθρώπου. Δεν έχω κάνει edit τίποτα, αν μπορείς να μου υποδείξεις που είπα κάτι τέτοιο, να ζητήσω συγγνώμη. "Παρεμπιπτόντως, σε διαβεβαιώνω ότι δεν είμαστε 2-3 όπως εσφαλμένα αναφέρεις." ναι οκ είστε 10, και; "Η μοναδική επιπλέον διευκρίνιση που θα ήταν καλό να δοθεί στο αρχικό κείμενο είναι ο αριθμός των coins που απαιτούνται για τη λήψη της σχετικής έκπτωσης και ίσως το διάστημα που απαιτείται για να τα συλλέξει ένας (νέος ή μη έχων) χρήστης." Να και κάτι που συμφωνούμε εν τέλη! Πράγμα που όμως εξαιρεί πολλούς χρήστες, ακόμα και εμένα πχ που έχω coins αλλά όχι τόσα (και να τονίσω δεν με ενδιαφέρει το προϊόν αλλά δοκίμασα να κάνω την διαδικασία και ΔΕΝ βλέπω ότι αναφέρει ο TS). Τώρα για εσάς που το πήρατε, μπράβο, ελπίζω να φτάσει σε καλή κατάσταση και να το χαρείτε στο μέγιστο, δεν έχω κάτι αρνητικό να πω σχετικά με αυτό, το μόνο που σχολιάζω είναι ότι δεν βγαίνει σε όλους όπως λέει ο TS αλλά με την ίδια λογική του νήματος αυτού, τότε τα ΠΑΝΤΑ όμως στο aliexpress είναι προσφορά. Αν αυτό το προϊόν έκανε 2000€ και το κατέβαζε το aliexpress στα 20€ τότε ναι, είναι προσφορά και super μάλιστα. Τώρα ΑΝ εγώ έχω και coins και το πάρω στα 9,99€ είναι άλλο πράγμα. Στο παρόν δεν βλέπω καμία καλύτερη τιμή που να δικαιολογεί αυτό το νήμα παρά μόνο ΑΝ κάποιος έχει coins, μπορεί να το πάρει σε μια πολύ καλή τιμή ή super τιμή αν θέλετε. Προσφορά δεν είναι όμως. Δεν έχω τον χρόνο αλλά ούτε και τη διάθεση να διαβάσω όσα έγραψες. Είναι εμφανές ότι δε θέλεις να καταλάβεις (και πολύ καλά κάνεις). Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από dim_plo 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) ΔΕΝ είναι προσφορά. Με την ίδια λογική να ανεβάσω την προσφορά που έχω στο coffee island επειδή έχω μαζέψει πόντους Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από SabotazNic 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeopleAreStrange Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Προτείνω για να σταματήσει η γκρίνια να αλλάξει ο τίτλος σε Κονσόλα R36S Μώβ 128GB 19,41€ (Μόνο για όσους έχουν Coins + Κουπόνι) ωστε να σταματήσει η γκρίνια οσων δεν κατάφεραν να αγοράσουν την συγκεκριμένη κονσόλα και να λυθει το "πρόβλημα" 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) μη χαλατε τις καρδιες σας για ανουσια θεματα.Και εγω θεωρω οτι ειναι προσφορα.Οταν μπαινουν προσφορες που εκμεταλλεύονται τα ποσα επιστροφης που δινουν οι πιστωτικες καρτες, τοτε με την ιδια λογικη δεν ειναι προσφορες γιατι δεν εχουν ολοι πιστωτικη για να παρουν πισω ενα μερος απο αυτο που πληρωσαν. Μη χαλαμε το τοπικ και μπραβο στο παιδι που αναλυτικα εγραψε τα βηματα για να παρει οποιος ενδιαφερεται το κονσολακι που στα 19 ευρω ειναι κλεψια.Και να μην ασχοληθεις μαζι του αστο να δειχνει ντεμο απο τα παιχνιδια. Τελευταιο λογο τον εχει ο ματριξ αυτος θα αποφασισει.Καλη βδομαδα σε ολους. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από Mr_Terror 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ms13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Προφανώς και αποτελεί προσφορά. Ναι, ο τίτλος θα μπορούσε να είναι λιγότερο παραπλανητικός, αλλά με τέτοια αναλυτική περιγραφή ήταν πλήρως κατανοήτη η διαδικασία. Βασικά το post είναι μόνο και μόνο για αυτήν χρήσιμο, μιας και μας έμαθε πως να χρησιμοποιούμε τα coins και πως να βρίσκουμε αντίστοιχες προσφορές. Προσωπικά είχα σχεδόν 200€ σε coins και δεν ήξερα πως να τα χρησιμοποιήσω πλην του στάνταρ 2% που σου δίνουν σε κάθε παραγγελία. Τα coins δεν αποτελούν χρήματα, αλλά πόντους. Δεν μπορείς δηλαδή να τα κάνεις κάτι άλλο, εκτός από το να τα χρησιμοποιήσεις στο ali. Αν μπαίνεις κάθε μέρα στην εφαρμογή κερδίζεις 70 coins/λεπτά σε δολλάρια και άλλα 40 από τον υπολογιστή. Αν είσαι νέος χρήστης αυτά είναι πολύ περισσότερα τις πρώτες μέρες. Επίσης υπάρχουν κάτι παιχνιδάκια που σου δίνουν έξτρα coins, αλλά θα πρέπει να ασχοληθείς πολύ περισσότερο χρόνο, που δεν αξίζει αν θες να το κάνεις μόνο για αυτό. Θέλω να πω πως τα 11€ από τα coins μαζεύονται πολύ εύκολά. Όπως αναφέρθηκε είναι σαν να έχουμε μια μίξη κάρτας eurobank και alpha, δηλαδή επιστροφή και μίλια. Μόνο που εδώ η επιστροφή γίνεται άμεσα και οι πόντοι μαζεύονται δωρεάν. Τα 33€ αν δεν κάνω λάθος είναι από τις χαμηλότερες τιμές που έχει υπάρξει, αν και αυτή η τιμή είναι αρκετό καιρό, ενώ όσον αφορά τα coins το 55% (33 με τους κλέφτες) πιθανόν είναι η μεγαλύτερη έκπτωση που έχει δωθεί σε αυτό το προίον, που σε συνδυασμό με το έξτρα κουπονι των 3€ (παίζει τουλάχιστον 5 μέρες τον μήνα) ρίχνει την τιμή σε ιστορικό χαμηλό. Για να το κάνω πιο κατανοητό, αποτελεί προσφορά όχι μόνο επειδή απλά πέφτει η τιμή με τα coins, αλλά επειδή η τιμή, τα coins και το κουπόνι και ξεχωριστά και σε συνδυασμό δίνουν τη μεγαλύτερη έκπτωση. Αν πχ τα coins έδιναν 20% και τώρα 55%, τότε είναι προσφορά. Αν έδιναν 55% και άλλη φορά αλλά τώρα υπάρχει μικρότερη αρχική τιμή, πάλι είναι προσφορά. Το ίδιο και αν ίσχυε το 55% και η ίδια αρχική τιμή, αλλά αυτή τη φορά παίζει και το κουπόνι. ΥΓ: Υπάρχει τρόπος να συνδυάσεις προϊόντα, με χρήση coins σε τουλάχιστον ένα από αυτά, ώστε να μην πληρώσεις μεταφορικά; Μιλάω για κάτι που κοστίζει κάτω από 10€ που είναι το όριο για τα δωρεάν μεταφορικά. Δηλαδή να πάρεις κάτι σε προσφορά με coins και κάτι άλλο ώστε να ξεπεράσεις το όριο αυτό. Διότι με το buy now, δε βλέπω πως μπορείς να προσθέσεις επιπλεόν πράγματα. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μια χαρα ηταν το τοπικ ΚΑΙ ο τιτλος του αψογος. Κακως κλειδωθηκε. Αλλα παντα υπαρχουν καποιοι που δεν γνωριζουν, δεν ειναι κακο. Αν θελουν να μαθουν, θα μαθουν. Αν οχι, ολα καλα, μην επηρεαζεστε οσοι ξερετε. (επειδη διαβασα τωρα 2-3 μηνυματα) Το ξεκλειδωσα. Συνεχιστε. 9 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NSR00 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, zodiak bam είπε Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε στυλ Gameboy advance ?? σε σχήμα επειδή δεν με βολεύει το κάθετο... Ένα ακριβό που έχω δει είναι το Trimui, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και φθηνότερες εναλλακτικές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Έχετε δει αν του συγκεκριμένου πωλητή τρέχει όντως ArκOS? Μη πέσουμε σε clone με EmuELEC https://handhelds.miraheze.org/wiki/R36S_Clones Επίσης αν υπάρχει κάποιο καλό link για τη διαδικασία αναβάθμισης του λειτουργικού/φλασαρίσματος/αγορά νέας κάρτας βάλτε το και εδώ γιατί θα χρειαστεί. edit, το βρήκα: Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από Innersense 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) update Τελικα με ξελασπωσε η αδερφη μου ,μου δανεισε 20 ευρω και προχωρησα στην πληρωμη .....ευχαριστω τον TS για την αναλυτικη παρουσιαση αν και στην αρχη μπερδευτηκα γιατι προσπαθουσα μεσω pc και δεν εβγαζα ακρη παιδια οντως αξιζει το κονσολακι ;που μπορουμε να βρουμε περισσοτερες πληροφοριες για αυτο; Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από czarjuly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Innersense είπε Έχετε δει αν του συγκεκριμένου πωλητή τρέχει όντως ArcOS? Μη πέσουμε σε clone με EmuELEC https://handhelds.miraheze.org/wiki/R36S_Clones Επίσης αν υπάρχει κάποιο καλό link για τη διαδικασία αναβάθμισης του λειτουργικού/φλασαρίσματος/αγορά νέας κάρτας βάλτε το και εδώ γιατί θα χρειαστεί. Και γνήσιο να είναι,την κάρτα καλό είναι να την αλλάξεις με το που το πάρεις. Είναι η πιο φτηνή και noname sd που υπάρχει. εδώ έχει μια λίστα με κάρτες συμβατες. εδώ ένα βίντεο με οδηγό για το φλασάρισμα. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από Chrysostomos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_plo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Το link που οδηγεί στο προϊόν είναι αυτό, σωστά; https://www.aliexpress.com/item/1005006966248827.html Με έριξε στο 5% (από 25% που είχα μέχρι το πρωί). Δεν μπόρεσα να φτάσω ποτέ στην τιμή που αναφέρει ο TS. Βλ. και εδώ. Θα έχει κάποια προηγούμενα μαζί μου ο πωλητής, δεν εξηγείται διαφορετικά. 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Το προϊον βγαινει ακομα φθηνοτερα απο τα 19.41 υπαρχει και 4.12% cashback απο quidco απο το οποιο εχω παρει πανω απο 200 ευρω επιστροφη μεχρι στιγμης οποτε παει στα 18.50 ευρω συνολο μετα το cashback. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_plo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 35 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Το σωστο λινκ Κανε τα βηματα απο την εφαρμογη στο κινητο.Απο υπολογιστη δεν δινει την εκπτωση που πρεπει με τα coins. Και τα 2 οδηγούν στο ίδιο προϊόν. Αυτή τη στιγμή μου δίνει 5% έκπτωση (App: Coins > Discount finder > search "r36s" > filter by price low to high). Spoiler Από εχθές έως και σήμερα το πρωί μου έδινε 25%. Spoiler Δεν έχει να κάνει με την έκπτωση, απλά μου κάνει αίσθηση. @Billatorchime in when you can. 39 λεπτά πριν, Arkin είπε 4.12% cashback απο quidco Ποιον browser χρησιμοποιείς; Εικάζω ότι κατά την ανακατεύθυνση από το site του Quidco επιλέγεις να συνεχίσεις στο app αντί για το site του AliExpress (εντός του browser), σωστά; Έχει χρειαστεί να κάνεις claim για το cashback; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, dim_plo είπε Και τα 2 οδηγούν στο ίδιο προϊόν. Αυτή τη στιγμή μου δίνει 5% έκπτωση (App: Coins > Discount finder > search "r36s" > filter by price low to high). Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Από εχθές έως και σήμερα το πρωί μου έδινε 25%. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν έχει να κάνει με την έκπτωση, απλά μου κάνει αίσθηση. @Billatorchime in when you can. Ποιον browser χρησιμοποιείς; Εικάζω ότι κατά την ανακατεύθυνση από το site του Quidco επιλέγεις να συνεχίσεις στο app αντί για το site του AliExpress (εντός του browser), σωστά; Έχει χρειαστεί να κάνεις claim για το cashback; Chrome αλλα με κλειστα ολα τα adblock στο site του alixpress και του quidco αλλιως κοβει τα cookies. Ετσι την πατησα 3 φορες μια με 2 παπουτσια nike ηταν 25 ευρω cashback και τελικα εκανα claim και τα πηρα τα λεφτα κανονικα και ακομα μια φορα απο fanatical για κατι παιχνιδια που επισης περασε κανονικα το claim. Με κλειστο το adblock εισαι αψογα θα περαστει 100% μεχρι στιγμης δεν εχω χασει cashback και τα στελνω στο paypal τα χρηματα σε 2 μερες μπαινουν παντα. Εχει και πολλα site bangood geekbuying τελευταια πηρα και απο εκει ενα projector και σε 2 μηνες πηρα πισω το cashback κανονικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις