Δημοφιλής ανάρτηση NSR00 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Γεια σας, Η κονσόλα R36S στα 33,58€. Με μια εκπτωσούλα 2% από Coins πάει στα 32,94€ και με το κουπόνι 10CD03 η τελική τιμή είναι 29,94€. Τα Coins τα κερδίζουμε μπαίνοντας καθημερινά στο app του Aliexpress και κάνοντας Check In. Συνεχόμενες συνδέσεις δίνουν από 70 αντί για 20 Coins, αλλά υπάρχουν και καθήκοντα που σου δίνουν επιπλέον. Όπως το να μπεις για λίγα δευτερόλεπτα να δεις τις προσφορές ή να κάνεις μια αναζήτηση (δεν χρειάζεται να γίνει, απλά κάθεσαι τα απαιτούμενα δευτερόλεπτα και στα δίνει), είτε παίζοντας τα παιχνιδάκια που υπάρχουν κ.α. Αυτοί που γνωρίζουν κι έχουν Coins, νομίζω 1200+ θέλει, ας ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα. Μπαίνοντας στο Aliexpress με τον λογαριασμό μας, πάμε στο Account --> Coins --> Discount Finder και γράφουμε στην αναζήτηση "r36s". Στην ταξινόμηση διαλέγουμε το Price. Το πρώτο που θα μας βγάλει έχει τιμή 33,58€ με 55% έκπτωση από Coins (δεν δίνει τόσο ως συνήθως). Ο πωλητής έχει 4,9 αστέρια απο 36.000 παραγγελίες του συγκεκριμένου. Πατάμε Buy Now, διαλέγουμε το χρώμα "Purple 128G" και πατάμε Continue. Μας το βγάζει στα 22,41€ και με τον κωδικό 10CD03 παίρνουμε 3€ έκπτωση κι η τελική τιμή πάει 19,41€. Φυσικά πρέπει να έχουμε και τα αντίστοιχα Coins για να τα αφαιρέσει σαν έκπτωση. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από NSR00 25 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livaspy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Thanks ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 25 minutes ago, NSR00 said: Γεια σας, Μπαίνοντας στο Aliexpress με τον λογαριασμό μας, πάμε στο Account --> Coins --> Discount Finder και γράφουμε στην αναζήτηση "r36s". Στην ταξινόμηση διαλέγουμε το Price. Το πρώτο που θα μας βγάλει έχει τιμή 33,58€ με 55% έκπτωση από Coins (δεν δίνει τόσο ως συνήθως). Ο πωλητής έχει 4,9 αστέρια απο 36.000 παραγγελίες του συγκεκριμένου. Πατάμε Buy Now, διαλέγουμε το χρώμα "Purple 128G" και πατάμε Continue. Μας το βγάζει στα 22,41€ και με τον κωδικό 10CD03 παίρνουμε 3€ έκπτωση κι η τελική τιμή πάει 19,41€. Φυσικά πρέπει να έχουμε και τα αντίστοιχα Coins για να τα αφαιρέσει σαν έκπτωση. Προσωπικά μέχρι 29 μου πάει. Μάλλον δεν έχω τόσα πολλά σε coins για να κόψει και άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Προσωπικά μέχρι 29 μου πάει. Μάλλον δεν έχω τόσα πολλά σε coins για να κόψει και άλλα. Θέλει 15χ+ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Θεός TS, απλά θεός. Παίζει κανονικα! Τρομερά αναλυτικά τα βήματα σου. Κρατιόμουν τόσο καιρό να μην πάρω R36s γιατί ξέρω πως θα το αφήσω στην άκρη, αλλά σε αυτά τα λεφτά και μόνο το tweak και το στήσιμο που θα κάτσω να κάνω....αξίζει τα λεφτά. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από kamui 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δούλεψε. Ευχαριστούμε ts. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου το τσιμπησα κι εγω thanks ts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Κι έλεγα τόσους μήνες που μαζεύω τα daily coins αν θα πιάσουν τόπο. Ευχαριστούμε ts! 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Και μονο για την τιμη το χτυπας και ας μην ασχοληθεις.Απλα να σημειωσω η παραγγελια να γινει απο την εφαρμογη για να δωσει την εκπτωση απο τα coins.Απο τον υπολογιστη που δοκιμασα η εκπτωση που εδινε απο τα coins ηταν 0,67 λεπτα. Ευχαριστουμε ts. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δεν χρειάζομαι κάτι τέτοιο, αλλά θα το πάρω. Άτιμο ινσομνια 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δλδ η έκπτωση είναι να κάνουμε χρήση τα coins που ήδη έχουμε + ένα κουπόνι για -3€ ή κατάλαβα κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου απο τα coins παιρνουμε εκπτωση 11,17 ευρω και απο το κουπονι αλλα 3 ευρω.Συνολο 14 ευρω, μειον 33,58 που εχει η κονσολα, συνολο 19,41. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, comfuzio είπε Δλδ η έκπτωση είναι να κάνουμε χρήση τα coins που ήδη έχουμε + ένα κουπόνι για -3€ ή κατάλαβα κάτι λάθος; Ε ναι. Δεν νομιζω καν οτι περναει σαν τοπικ προσφορας αφου στην ουσια κανεις χρηση coins, ασε που εχουν λιγοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Πως αποκτάμε τα κοιν? Μέχρι 29 μου το βγάζει εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_plo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Επανήλθε στα συνηθισμένα επίπεδα επιπλέον έκπτωσης με χρήση coins; 25% στο δικό μου λογαριασμό. Spoiler Μία ακόμη ερώτηση. Έχω παρατηρήσει ότι εδώ και κάποιο διάστημα δεν αφαιρείται ο μέγιστος αριθμός coins. Στο παράδειγμα της παραπάνω φωτογραφίας, για το κόκκινο R36S (41.55€) μου προσφέρει φαινομενικά Extra 50% off. Στην πράξη, αντί για 20.78€, η μέγιστη έκπτωση που μου επιτρέπεται είναι τα 13.17€. Έχω 43000 coins (τα οποία είναι προφανώς υπεραρκετά). Spoiler Search στο discount finder, Buy now, δοκιμή και των υπολοίπων χρωμάτων (πέραν αυτού που φαίνεται πριν μπω στη σελίδα του εκάστοτε προϊόντος) κ.λπ. Κάποια ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; @Billator, ίσως; Υ.Γ.: Θερμές ευχαριστίες @NSR00! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από dim_plo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις