huh112h Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το setup που θέλω να κάνω έχει ως εξής: Αριστερά το laptop της δουλειάς (έχει thunderbolt), δυο monitors στη μέση και στα δεξιά το PC μου. Σκέφτομαι να κάνω daisy chain μεταξύ τους τις δυο οθόνες και να έχει ενα input απο δεξιά και ενα απο αριστερά, αντίστοιχα, έτσι ώστε να μπορώ να δίνω όσες οθόνες χρειάζομαι κάθε φορά στο εκάστοτε PC. Εφόσον όμως θέλω να δώσω input και στις δυο οθόνες δεν ξέρω αν γίνεται. Αν έχετε να προτείνετε κάποιον άλλο τρόπο επίσης θα βοηθούσε πολύ. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από huh112h Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsoul Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Σε Dell Ultrasharp που έχω το Daisy Chain δουλεύει προς μία κατεύθυνση, δηλαδή από την οθόνη 1 στην οθόνη 2, κτλ, καθώς στην τελευταία οθόνη της σειράς πρέπει να επιλέξεις MST κλειστό (δηλαδή ότι τελειώνει η σειρά). Συνεπώς, δεν μπορείς να το πας ανάποδα. Η πιο απλή λύση είναι ένα KVM (keyboard, video, mouse) switch, όπου συνδέεις οθόνες, πληκτρολόγιο, ποντίκι (αν θέλεις) και τα μοιράζονται οι δύο υπολογιστές σου. Εννοείται ότι ψάχνεις για ένα τέτοιο μαραφέτι που υποστηρίζει δύο οθόνες. Αν δεν θέλεις να ξοδευτείς, μπορείς με τέσσερα καλώδια εικόνας, εφόσον οι οθόνες σου έχουν ΔΥΟ θύρες εικόνας (2 hdmi, 2 dp, μία και μία, κτλ) και οι υπολογιστές σου έχουν ΔΥΟ θύρες για εικόνα και αυτοί, να συνδέσεις κάθε οθόνη χωριστά με τους δύο υπολογιστές και να αλλάζεις πηγή στις οθόνες ανάλογα με το τι θέλεις να δουλέψεις. Φθηνότερη λύση μεν, όχι τόσο κομψή και λειτουργική δε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα