Προς το περιεχόμενο

Ρεύμα (ΔΕΗ) Σε εξοχικό

blackhill66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή έχω βαρεθεί να τους πληρώνω και Επειδή δεν πάμε συχνά, υπάρχει κάποια φόρμουλα έτσι ώστε να έχω ρεύμα όταν θα πάω και μετά να το κόβω?Ας πούμε παω 5 μερες τον Οκτώβρη μετα παω τον Δεκέμβρη άλλες 5 κτλ.ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

Επειδή έχω βαρεθεί να τους πληρώνω και Επειδή δεν πάμε συχνά, υπάρχει κάποια φόρμουλα έτσι ώστε να έχω ρεύμα όταν θα πάω και μετά να το κόβω?Ας πούμε παω 5 μερες τον Οκτώβρη μετα παω τον Δεκέμβρη άλλες 5 κτλ.ευχαριστώ 

Γίνεται... Να ζητάς την διακοπή του ρεύματος όταν φευγεις... Και όταν είναι να πας να ζητάς την επανασυνδεση.. 

Επεξ/σία από takoulou

17 λεπτά πριν, takoulou είπε

Γίνεται... Να ζητάς την διακοπή του ρεύματος όταν φευγεις... Και όταν είναι να πας να ζητάς την επανασυνδεση.. 

Η επανασύνδεση δεν στοιχίζει 20€ ?

θα έχεις το τέλος επανασύνδεσης και θα κρέμεσαι απο το αν θα περάσουν έγκαιρα να το συνδέσουν.

Το θέμα είναι ότι το κόστος της ΔΕΗ είναι μικρό. Το περισσότερο είναι τα δημοτικά τέλη, τα οποία δεν τα γλιτώνεις. Είτε θα σου τα χρεώνει η ΔΕΔΔΗΕ όλα μαζί, είτε θα πρέπει να πηγαίνεις στον δήμο να τα πληρώνεις. Να τα γλιτώσεις αποκλείεται.

εαν ισχυει αυτο που ειπε ο φιλος με την επανασυνδεση τα 20€ καθε φορα δεν ειναι τιποτα. πχ εαν θελεις να πηγαινεις 3 φορες τον χρονο και να πληρωσεις 60€ ειναι οκ μπροστα στα παγια. αυτο που δεν ξερω ειναι κατα ποσο θα ειναι συνεπεις στην επανασυνδεση. χρονικα εννοω. εαν τους πεις πχ οτι θελεις να πας απο τις 20 οκτωβριου εως τις 26 οκτωβριου πχ η επανασυνδεση και η διακοπη θα γινει μεσα σε αυτα τα ορια η οποτε τους βολευει? 

για εμενα εαν δεν εχεις μεγαλες καταναλωσεις κοιταξε και την λυση των φωτοβολταικων με την βοηθεις μιας μεγαλης μπαταριας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://deddie.gr/el/eggyimenes-ypirisies-katanaloton/

4 λεπτά πριν, smpt είπε

θα έχεις το τέλος επανασύνδεσης και θα κρέμεσαι απο το αν θα περάσουν έγκαιρα να το συνδέσουν.

Το θέμα είναι ότι το κόστος της ΔΕΗ είναι μικρό. Το περισσότερο είναι τα δημοτικά τέλη, τα οποία δεν τα γλιτώνεις. Είτε θα σου τα χρεώνει η ΔΕΔΔΗΕ όλα μαζί, είτε θα πρέπει να πηγαίνεις στον δήμο να τα πληρώνεις. Να τα γλιτώσεις αποκλείεται.

Αν γίνεται η διακοπή  του ρεύματος δεν πληρώνεις στον δήμο κάτι.. Αφού το Γνωστοποίησεις.. 

Επεξ/σία από takoulou

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

《Εξι "πάγια"πληρώνουμε στον λογαριασμό της ΔΕΗ 》 αναφερονται  σε δημοτικα τελη ταπ,δημοσιο φωτισμο ,καθαρισμους κ ερτ

Ανοιγοκλεισιμο ρολογιου με ραντεβου πρωτη φορα ακουω..εχω ακουσει οτι μονο οι σμαρτ μετρητες μπορουν να ανοιγοκλεινουν απο αποσταση αλλα αντε κ βρηκες βυσμα να βαλεις τετοιο..τα αλλα πως θα τα γλυτωνεις?

Επεξ/σία από kage

Κάτι άλλο πέραν από αυτό που είπε ο takoulou δεν υπάρχει. Τέλος επανασύνδεσης δεν υπάρχει τουλάχιστον όσες φορές έχω κάνει αίτηση σύνδεσης, όμως βάζω έναν αστερίσκο, μπορεί άμα δούνε άσκοπες αποσυνδέσεις και επανασυνδεσεις να σου ζητήσουν τον λόγο η να έρθουν για κανέναν έλεγχο. Το κόστος που πληρώνεις κατά 90% είναι τα δημοτικά τέλη. Αυτά τα χρωστάς είτε κόψεις είτε όχι, αν το κόψεις τα χρωστάς στον δήμο. Άμα δεν τα πληρώσεις, δεν γίνεται τίποτα, ίσως σε βρουν και στα ζητήσουν με επιστολή, είτε θα τα πληρώσεις όλα αναδρομικά με τόκους και πρόστιμα αν θελήσεις να μεταβιβασεις το εξοχικό. Επίσης, εχε το νου σου μήπως στο μέλλον θελήσεις να βάλεις συναγερμό η κάποια κάμερα και άλλη συσκευή που θα θέλει ρεύμα. Εάν δεν έχεις ανανεώσει την ΥΔΕ με την επανασυνδεση θα σου ζητήσουν νέα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...