lyda94 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ψάχνοντας για ένα βολικό παπούτσι για τώρα το καλοκαίρι, καθώς οι πόνοι σε πλάτη και πέλματα είχαν ξεφύγει, κατέληξα στα birkenstock. Πήγα στα mayari που μου άρεσαν λίγο περισσότερο από τα χιλιοφορεμενα Arizona. Είναι η πρώτη φορά που τα αγοράζω και περιμενα να τα λατρέψω, μιας και όλοι έλεγαν τα καλύτερα! Περίμενα να περάσει ο καιρός, να στρώσει το παπούτσι και να πάρει τη φόρμα του ποδιού μου, αλλά μάταια! Πλέον, ένα μήνα και κάτι μετά, όχι απλά δεν είναι βολικά, είναι άβολα! Τα φοράω και με πονούν τα πόδια μου χειρότερα από το να φορούσα τα κλασικά σανδάλια. Να σημειώσω ότι γενικά έχω υψηλή καμάρα και ότι οι ενοχλήσεις είναι εντονότερες στο μετατάρσιο. Έκανα λάθος το μοντέλο; Έπρεπε να πάω στα Αριζόνα; Πόσο ακόμα να περιμένω δηλαδή; Πάνε για πέταμα; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από lyda94
Give-me-a-hit Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μπες temu και πάτα Birkenstock. Καλύτερα και από τα ορίτζιναλ
dpolal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, lyda94 είπε ... οι πόνοι σε πλάτη και πέλματα είχαν ξεφύγει ... ...Τα φοράω και με πονούν τα πόδια μου χειρότερα από το να φορούσα τα κλασικά σανδάλια. Να σημειώσω ότι γενικά έχω υψηλή καμάρα και ότι οι ενοχλήσεις είναι εντονότερες στο μετατάρσιο. Έκανα λάθος το μοντέλο; Έπρεπε να πάω στα Αριζόνα; Πόσο ακόμα να περιμένω δηλαδή; Πάνε για πέταμα; Να πας καλύτερα σε έναν ποδολόγο να σου κάνει ένα πελματογράφημα, μπορεί να χρειάζεσαι ειδική παραγγελία παπούτσια για τα πόδια σου. Το ότι μια μάρκα είναι καλή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ταιριάζει σε όλους.
lyda94 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, dpolal είπε Να πας καλύτερα σε έναν ποδολόγο να σου κάνει ένα πελματογράφημα, μπορεί να χρειάζεσαι ειδική παραγγελία παπούτσια για τα πόδια σου. Το ότι μια μάρκα είναι καλή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ταιριάζει σε όλους. Έχω ραντεβού με ορθοπεδικό αύριο βασικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα