Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Αγόρασα μια κουζίνα από τα public και έβαλα στο καλάθι και το "Ανακύκλωση με δωροκουπόνι 30€" (τυπικά με 0.01 EUR).

Η κουζίνα ήρθε, την συνδέσανε και τώρα περιμένουμε να μας κλείσουν ραντεβού για να πάρουν την παλιά για ανακύκλωση.

Θα ήθελα να ρωτήσω, για να μην ανοίγω ticket στα public Κυριακάτικα - αν ξέρει κάποιος πότε και πως θα παραλάβω το δωροκουπόνι, αν θα μπορώ να αγοράσω ό,τι θέλω στο public.gr καθώς και το αν είναι προσωποποιημένο ή μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε στο καλάθι του.

Δημοσ.

Οπότε θέλουν έρχονται γιατί είναι ξεχωριστή εταιρία. Σε μενα για να πάρουν το παλιό Air-conditioner έκαναν ένα μήνα (κότσοβολος)

• Like 1
Δημοσ.

Το κουπόνι έρχεται με μύνημα όταν πάρουν την κουζίνα, μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποίος θέλει και συνήθως είναι για αγορές διπλάσιας αξίας του κουπονιού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε

Το κουπόνι έρχεται με μύνημα όταν πάρουν την κουζίνα, μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποίος θέλει και συνήθως είναι για αγορές διπλάσιας αξίας του κουπονιού.

Ισχύει ό,τι είπε ο mihanikos1, εκτός από το ότι το κουπόνι έρχεται συνήθως μετά από 2 εβδομάδες από την παραλαβή της παλιάς συσκευής.

Αν περάσει 3η εβδομάδα και δεν σου έχει έρθει, άνοιξε ticket, ή πήγαινε από ένα κατάστημα με τον κωδικό της παραγγελίας σου για να δεις τι έχει γίνει, όπου είναι πολύ πιθανό να μπορέσουν να σου το δώσουν και άμεσα.

Τώρα για το πότε θα έρθουν να παραλάβουν δεν έχω να πω κάτι, καθώς στην δικιά μου περίπτωση η παραλαβή της παλιάς συσκευής έγινε την ίδια στιγμή με την παράδοση της καινούριας.

Επεξ/σία από TRP

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...