vorlon68 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Εχω ενα desktop και ενα laptop και για backup χρησιμοποιω το Backup and Restore των Windows. Οταν θέλω να κανω restore στο desktop bootαρω απο το DVD και το κάνω. Το laptop δεν εχει drive και ετσι οποτε χρειαστηκε να κανω restore, εβγαλα τον δισκο απο το laptop τον εβαλα στο dekstop και εκανα το restore. Οσο και να εχω ψάξει δεν εχω βρει τον τροπο το system repair disk να το εχω σε USB ωστε να bootαρω απ' αυτο στο laptop και να μην χρειαζεται να βγαζω τον δισκο. Ξερει κανεις πως μπορει να γινει αυτο;
vorlon68 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 20 λεπτά πριν, hawkpilot είπε https://rufus.ie/en/ Θα διαβάσει το DVD του system repair disk και θα δημιουργήσει αντιγραφο;
mphxths Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 43 minutes ago, vorlon68 said: για backup χρησιμοποιω το Backup and Restore των Windows. Δεν ειναι βολικο προγραμμα/διαδικασια. Πρεπει να στηριχτεις σε 3rd party app. Για παραδειγμα μπορεις να χρησιμοποιησεις το aomei backupper , να παρεις backup σε ο,τι μεσο θες το συστημα σου , να φτιαξεις ενα restore stick και να το εχεις στην ακρη να καθεται. Όποτε θες να κανεις restore , μπουταρεις με αυτο και εφοσον το μεσο με το backup ειναι διαθεσιμο εκεινη την στιγμη , θα το "βρει" και θα το κανει restore. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2024 από mphxths
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα