F R A N K Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Σε ένα website υπάρχουν ως τρόποι πληρωμής η αντικαταβολή και η τραπεζική κατάθεση και θέλω να προσθέσω την επιλογή της πληρωμής με κάρτα και αν είναι δυνατόν και με PayPal. Μπορεί κάποι@ να μου πει πώς γίνεται αυτό? Ευχαριστώ. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από F R A N K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Αν το eshop είναι στημένο με WooCommerce, τότε είναι πανευκολο, κάνεις εγκατάσταση τα αντίστοιχα plugins 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Είναι πολύ γενικό αυτό που ρωτάς. Το site είναι γραμμένο from scratch σε γλώσσα προγραμματισμού ή είναι στημένο με CMS? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F R A N K Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, leros2004 είπε Αν το eshop είναι στημένο με WooCommerce, τότε είναι πανευκολο, κάνεις εγκατάσταση τα αντίστοιχα plugins Πως θα τα βρω αυτά τα plugins? Ευχαριστώ για την απάντηση! 10 λεπτά πριν, filip123go είπε Είναι πολύ γενικό αυτό που ρωτάς. Το site είναι γραμμένο from scratch σε γλώσσα προγραμματισμού ή είναι στημένο με CMS? Ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν είναι δικό μου site και δεν γνωρίζω ακριβώς πώς γράφτηκε. Λειτουργικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο οπότε μπορεί να είναι και στημένο με wordpress ή κάτι άλλο. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από F R A N K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Θα τα βρεις στο plugin section του wordpress 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F R A N K Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, leros2004 είπε Θα τα βρεις στο plugin section του wordpress ΟΚ θα το κοιτάξω και αν δεν τα καταφέρω θα σας στείλω πάλι... 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα