jimijoop Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Γειά σας. Έχω τελειώσει τις σπουδές μου στην Δημοσιογραφία σε γνωστό ΙΕΚ και τους τελευταίους μήνες ψάχνω για πρακτική άσκηση αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έχω στείλει βιογραφικά σε σχεδόν κάθε μεγάλο κανάλι, αλλά μάταια. Έδωσα συνέντευξη στον Alpha και ενώ ήμουν πολύ κοντά σε συμφωνία, τελικά με απέρριψαν τελευταία στιγμή γιατί βρήκαν αλλον. Έχω στείλει βιογραφικά σε μικρά κανάλια, χωρίς αποτέλεσμα. Μετά επικοινώνησα σε εφημερίδες και blogs, οι περισσότεροι δεν ψάχνουν καν άτομα για πρακτική άσκηση Ρώτησα όσους δημοσιογράφους είμαι σε επαφή, αλλά είτε αγνόησαν τα μηνύματα μου είτε δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν. Προσπάθησα να κάνω διασυνδέσεις, αλλά φαίνεται ούτε αυτό δούλεψε. Επικοινώνησα με τους καθηγητές μου αλλά δυστυχώς όχι μόνο δεν μπορούν να με βοηθήσουν αλλά με άφησαν στα κρύα του λουτρού. Δυστυχώς δεν έχω συγγενείς και φίλους στον χώρο. Και τέλος, ακόμα και το ΙΕΚ δυσκολεύεται να βρει εργοδότη για μένα και όταν τον βρίσκει, είτε είναι στην επαρχία είτε είναι τελείως εκτός ενδιαφέροντος μου (πχ Αθλητικά και Οικονομικά). Και να φανταστείτε ότι αυτοί λέγανε ότι έχω μεγάλες πιθανότητες στον χώρο και ότι θα βρώ άμεσα εργοδότη αλλά δυστυχώς αυτά βγήκαν μπούρδες. Δεν ξέρω τι φταίει? Φτάει ότι δεν έχω πάει πανεπιστήμιο? Φταίει ότι το βιογραφικό μου είναι μάπα? Φταίει ότι έπεσα σε κακή περίοδο? Φταίει ότι δεν έχω πάρει proficiency στα αγγλικά? Φταίει ότι δεν έχω ακόμα εμπειρία? Φταίει ότι δεν προσπάθησα αρκετά? Έχω ακολουθήσει κάθε συμβουλή αλλά τίποτα δεν βγαίνει μέχρι στιγμής. Μήπως να πάω σε κανένα career coach μπας και σωθώ? Μήπως να αυτοκτονήσω? Δεν ξέρω νιώθω αποτυχημένος, νιώθω ότι όλες οι γνώσεις μου πήγαν στα σκουπίδια. Είναι τραγικό οι συμμαθητές μου να βρίσκουν αμέσως πρακτική και εγώ ακόμα να σέρνομαι χωρίς υποστήριξη. Είμαι σε αδιέξοδο. Άσε που τους επόμενους μήνες θα πάω φροντιστήριο και άρα οι επιλογές μου είναι πια περιορισμένες. Δυστυχώς οι ελπίδες μου να πάω κάπου πρακτική σιγά σιγά εξανεμίζονται. Χωρίς πρακτική, δεν μπορώ να πάρω το πτυχίο και άρα δεν μπορώ να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2024 από jimijoop
Klausx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 6/10/2024 στις 10:28 ΠΜ, jimijoop είπε Γειά σας. Έχω τελειώσει τις σπουδές μου στην Δημοσιογραφία σε γνωστό ΙΕΚ και τους τελευταίους μήνες ψάχνω για πρακτική άσκηση αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έχω στείλει βιογραφικά σε σχεδόν κάθε μεγάλο κανάλι, αλλά μάταια. Έδωσα συνέντευξη στον Alpha και ενώ ήμουν πολύ κοντά σε συμφωνία, τελικά με απέρριψαν τελευταία στιγμή γιατί βρήκαν αλλον. Έχω στείλει βιογραφικά σε μικρά κανάλια, χωρίς αποτέλεσμα. Μετά επικοινώνησα σε εφημερίδες και blogs, οι περισσότεροι δεν ψάχνουν καν άτομα για πρακτική άσκηση Ρώτησα όσους δημοσιογράφους είμαι σε επαφή, αλλά είτε αγνόησαν τα μηνύματα μου είτε δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν. Προσπάθησα να κάνω διασυνδέσεις, αλλά φαίνεται ούτε αυτό δούλεψε. Επικοινώνησα με τους καθηγητές μου αλλά δυστυχώς όχι μόνο δεν μπορούν να με βοηθήσουν αλλά με άφησαν στα κρύα του λουτρού. Δυστυχώς δεν έχω συγγενείς και φίλους στον χώρο. Και τέλος, ακόμα και το ΙΕΚ δυσκολεύεται να βρει εργοδότη για μένα και όταν τον βρίσκει, είτε είναι στην επαρχία είτε είναι τελείως εκτός ενδιαφέροντος μου (πχ Αθλητικά και Οικονομικά). Και να φανταστείτε ότι αυτοί λέγανε ότι έχω μεγάλες πιθανότητες στον χώρο και ότι θα βρώ άμεσα εργοδότη αλλά δυστυχώς αυτά βγήκαν μπούρδες. Δεν ξέρω τι φταίει? Φτάει ότι δεν έχω πάει πανεπιστήμιο? Φταίει ότι το βιογραφικό μου είναι μάπα? Φταίει ότι έπεσα σε κακή περίοδο? Φταίει ότι δεν έχω πάρει proficiency στα αγγλικά? Φταίει ότι δεν έχω ακόμα εμπειρία? Φταίει ότι δεν προσπάθησα αρκετά? Έχω ακολουθήσει κάθε συμβουλή αλλά τίποτα δεν βγαίνει μέχρι στιγμής. Μήπως να πάω σε κανένα career coach μπας και σωθώ? Μήπως να αυτοκτονήσω? Δεν ξέρω νιώθω αποτυχημένος, νιώθω ότι όλες οι γνώσεις μου πήγαν στα σκουπίδια. Είναι τραγικό οι συμμαθητές μου να βρίσκουν αμέσως πρακτική και εγώ ακόμα να σέρνομαι χωρίς υποστήριξη. Είμαι σε αδιέξοδο. Άσε που τους επόμενους μήνες θα πάω φροντιστήριο και άρα οι επιλογές μου είναι πια περιορισμένες. Δυστυχώς οι ελπίδες μου να πάω κάπου πρακτική σιγά σιγά εξανεμίζονται. Χωρίς πρακτική, δεν μπορώ να πάρω το πτυχίο και άρα δεν μπορώ να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις. Ε κάτι θα έδωσαν για να τους πάρουν.... άκου και λίγο Χίο 🤣 Αν σου αρέσει θα βρεις απλά υπομονή και στείλε πάλι το βιογραφικό όπου σου ξέφυγε. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2024 από Klausx 1
velociraptoras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δοκιμασε και σε μεγάλες εταιρίες μπορεί φαινομενικά να φαίνονται ασχετες ομως πολλές εχουν τμηματα επικοινωνίας/δημοσίων σχέσεων, επίση; σε τοπικά σαιτ της επαρχίας να γραφεις αρθρα απο το σπίτι σου να μην πας εκεί ή να κανεις ρεπορταζ από πρωτευουσα για ενα μικρό καναλι πχ στα Γιαννενα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα