Προς το περιεχόμενο

Από iOS σε android


totalius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα μετά από 10 χρόνια έκανα την επιστροφή σε android (Samsung galaxy s23 ) από iOS (iPhone 13) . Το τελευταίο android που είχα ήταν το θρυλικό LG G2 με τη γ@μ@τη για την εποχή του κάμερα . 
Ο λόγος της αλλαγής καθαρά οικονομικός αφού το iPhone 13 ήταν εταιρικό και έπρεπε να το επιστρέψω φεύγοντας από την εταιρία και δεν ήθελα να τα σκάσω χοντρά στην apple . Εξάλλου μια χαρά reviews είχε το s23 με το snapdragon του ακόμα και σε σχσεση με το s24 και τον exynos . Σιγά τη δυσκολία σκέφτηκα θα κάτσω Σάββατο πρωί μέχρι το μεσημέρι θα είμαστε οκ. Άμ δε . Φέρτε μου ακόμα και το iPhone 11 να το ανταλλάξω με το s23 . 
Η μεταφορά των δεδομένων(contacts  sms κτλ έγινε ομαλά με ένα switch app και περάσαμε στο βάσανο των εφαρμογών . Κόλλημα στο app της alpha bank μείναμε χωρίς my alpha bank μέχρι τη Δευτέρα τουλάχιστον. Κόλλημα στο Viber μείναμε χωρίς Viber δε ξέρω για ποσό αφού πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 24 ώρες για να ξανά προσπαθήσω να βάλω τους κωδικούς και να τους δεχτεί . Δοκιμή sms από τη γυναίκα μου (με iPhone 8 )  δεν έφτασε ποτέ . Έπρεπε να κάνω μια διαδικασία που κράτησε πάνω από μια ωρα σε συνεννόηση με Vodafone.
Εξοδος πριν λιγο σε μπαράκι παω να ανοίξω το κινητό σε χαμηλό φωτισμό με face unlock ούτε καν . Μιλάμε για το ίδιο μπαρ που εδώ και χρόνια άνοιγα για πλάκα τα iPhone . Νυχτερινές φωτό οκ από φωτισμό αλλά τα πρόσωπα αλλαγμένα και παραμορφωμένα καμία σχέση με αυτα που έβλεπα στις κριτικές και τα reviews. Οκ google σε σχέση με Siri η νύχτα με τη μέρα από άποψη ευκολίας και απόκρισης . Και όλα αυτα στη πρώτη ημέρα . Γιατί αυριο ακολουθεί 2ος γύρος εγκατάστασης εφαρμογών και ίσως πετάγματος νέου κινητού από το μπαλκόνι .

Τες πα το νόημα του ποστ δεν είναι ότι είναι κακό το android και καλό το iOS αλλά ότι αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για να μείνεις σε αυτό που ξέρεις και λειτουργεί τόσα χρόνια απροβλημάτιστα από το να σου γίνουν τα νεύρα τσατάλια για 200 ευρω παραπάνω .. Το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει και σε μια αντίστροφη αλλαγή . Θα σας πω όταν σύντομα θα γίνει γιατί δε με βλέπω να τη παλεύω .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...