bep1995 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας !! Εχει εδω και κανα μηνα περιπου που τα windows 11 μου βγαζουν το πρακατω error. Αυτο γινεται μονο στο restart ή στο shutdown, αλλα και παλι δεν το βγαζει παντα, την μια μπορει να το εμφανισει και την επομενη φορα οχι. Δεν ξερω τι φταιει. Ετρεξα sfc /scannow τιποτα, ετρεξα DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth τιποτα, εκανα in-place upgrade τιποτα, μπηκα σε safe mode τιποτα, περασα χθες την 24H2 και παλι τα ιδια. Ξερει καποιος τι συμβαινει ;; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2024 από bep1995
kinhthra Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 51 λεπτά πριν, bep1995 είπε Καλησπερα σας !! Εχει εδω και κανα μηνα περιπου που τα windows 11 μου βγαζουν το πρακατω error. Αυτο γινεται μονο στο restart ή στο shutdown, αλλα και παλι δεν το βγαζει παντα, την μια μπορει να το εμφανισει και την επομενη φορα οχι. Δεν ξερω τι φταιει. Ετρεξα sfc /scannow τιποτα, ετρεξα DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth τιποτα, εκανα in-place upgrade τιποτα, μπηκα σε safe mode τιποτα, περασα χθες την 24H2 και παλι τα ιδια. Ξερει καποιος τι συμβαινει ;; Για να αντιμετωπίσεις αυτό το πρόβλημα, πρέπει απλώς να απενεργοποιήσετε τις "υπηρεσίες εισαγωγής παιχνιδιών" "game import services" στο services.msc και όλα θα λειτουργούν καλά και δεν θα υπάρχουν σφάλματα κατά την επανεκκίνηση ή τον τερματισμό λειτουργίας. 1
bep1995 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 31 minutes ago, kinhthra said: Για να αντιμετωπίσεις αυτό το πρόβλημα, πρέπει απλώς να απενεργοποιήσετε τις "υπηρεσίες εισαγωγής παιχνιδιών" "game import services" στο services.msc και όλα θα λειτουργούν καλά και δεν θα υπάρχουν σφάλματα κατά την επανεκκίνηση ή τον τερματισμό λειτουργίας. Το εκανα και οντως εφτιαξε. Εχω ενα ασυρματο χειριστιριο xbox 360 for windows και λειτουργει κανονικα και χωρις το GameInput service. Εχεις ιδεα γιατι φταιει αυτο ;;
kinhthra Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 8 ώρες πριν, bep1995 είπε Το εκανα και οντως εφτιαξε. Εχω ενα ασυρματο χειριστιριο xbox 360 for windows και λειτουργει κανονικα και χωρις το GameInput service. Εχεις ιδεα γιατι φταιει αυτο ;; Δεν το γνωρίζω αλλά χαίρομαι που βρήκατε λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα