giannakis1975 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια να ρωτησω ο ανηψιος μου πηρε τον AMD Ryzen 7 5700 και τον εβαλε σε μια Motherboard B450 AORUS ELITE στην οποια δεν παιζει αλλα δημιουργησε και προβλημα αναβει ενα κοκκινο led της cpu και δεν φερνει σημα στην οθονη αλλα αναβει κανονικα ο υπολογιστης.Τωρα να τον παω σε καποιο επισκευαστικο κεντρο για την μητρικη η να δω ποια Motherboard παιζει αυτον τον Επεξεργαστη? Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από giannakis1975 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, giannakis1975 είπε καλησπερα παιδια να ρωτησω ο ανηψιος μου πηρε τον AMD Ryzen 7 5700 και τον εβαλε σε μια Motherboard B450 AORUS ELITE στην οποια δεν παιζει αλλα δημιουργησε και προβλημα αναβει ενα κοκκινο led της cpu και δεν φερνει σημα στην οθονη αλλα αναβει κανονικα ο υπολογιστης.Τωρα να τον παω σε καποιο επισκευαστικο κεντρο για την μητρικη η να δω ποια Motherboard παιζει αυτον τον Επεξεργαστές? Πρεπει να γινει απλως BIOS update στην μητρικη. Βαλτε τον παλιο επεξεργαστη και περαστε το τελευταιο BIOS. Αν απλως πηρε αυτη την μητρικη τωρα (το οποιο μου κανει εντυπωση που δεν εχει το τελευταιο BIOS), πρεπει να βρειτε καποιον με συμβατο επεξεργαστη για να κανει το update. Ειναι υποθεση 10λεπτου και ενας τεχνικος χρεωνει 10-20 ευρω για την δουλεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakis1975 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Πρεπει να γινει απλως BIOS update στην μητρικη. Βαλτε τον παλιο επεξεργαστη και περαστε το τελευταιο BIOS. πως γινεται αυτο αδερφε μου? μπορεις να με βοηθησεις λιγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Κάπου εδώ κι εγώ να συμπληρώσω οτι αν δεν έχετε κάρτα γραφικών, με αυτό τον επεξεργαστή, ακόμη και μετά το bios update δε θα έχετε εικόνα. Αν θες γενικότερη βοήθεια, δώσε περισσότερα στοιχεία σχετικά με το build του ανιψιού γιατί πιθανολογώ οτι θα παίζουν κι άλλες καυτές πατάτες λόγω ασχετοσύνης (no offense) Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από nickol-us 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα