Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούργιου αμαξιού αλλά με δόσεις

Mr.kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, Mr.kostas είπε

Κατάλαβα οπότε υπάρχει περίπτωση εμένα να μου το απορρίψουν γιατί για το ποσό αυτό έχω χαμηλό εισόδημα αν και μπορώ να ανταποκριθώ στις δόσεις… οπότε μπορώ να βάλω κάποιο άλλο συγγενικό πρόσωπο να βάλει τα δικά του στοιχεία και απλά με μένα να γίνει μεταβίβαση στο όνομα μου

Τρολαρεις και δουλεύεις τον κοσμο

Screenshot_2024-10-06-17-53-11-320_com.android.chrome.jpg

9 ώρες πριν, Mr.kostas είπε

Κατάλαβα οπότε υπάρχει περίπτωση εμένα να μου το απορρίψουν γιατί για το ποσό αυτό έχω χαμηλό εισόδημα αν και μπορώ να ανταποκριθώ στις δόσεις… οπότε μπορώ να βάλω κάποιο άλλο συγγενικό πρόσωπο να βάλει τα δικά του στοιχεία και απλά με μένα να γίνει μεταβίβαση στο όνομα μου

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

7 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Εγώ να σημειώσω ότι επειδή είχα κάνει μια γύρα σε αντιπροσωπείες πέρυσι όταν έψαχνα, είχα δει ότι αρκετές έβλεπαν με καλό μάτι τα μετρητά στο χέρι. Συνεπώς λίγο αυτό, και λίγο ένας εγγυητής, μπορεί να το πάρεις το δάνειο.

Αλλά πραγματικά είναι πολύ κρίμα να το τραβήξεις σε τόσα πολλά χρόνια, λογικά με τους τόκους και τα έξοδα δανείου το αμάξι θα σου βγει πάνω από 30 χιλιάρικα… Αν σε παίρνει μίλα με τον εγγυητή σου να ανεβάσετε τη δόση για να βγει το δάνειο σε 4-5 χρόνια, και να αποπληρώσεις τον εγγυητή μετά χωρίς δάνεια και τόκους.

φιλε μου αυτο δεν παιζει. οποιαδηποτε συναλλαγη πανω απο 500€ πρεπει να γινεται μεσω τραπεζης η με επιταγη η με ηλεκτρονικο μεσο. αυτο αποκλειει τα μετρητα, τις λιρες, τα δολλαρια, πολυτιμα μεταλλα και πολυτιμους λιθους. 

Μετά τα 7 χρόνια τα καινούργια αυτοκίνητα είναι για πέταμα και εσύ θα πληρώνεις ακόμη δόσεις. 

Άσε που οι τιμές που έχουν πάει στον ουρανό είναι ντροπή αλλά βρήκαν ευκαιρία και τα κάνουν μετά τον κοβιντ. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, libera είπε

Screenshot_2024-10-06-17-53-11-320_com.android.chrome.jpg

Ναι σχετικά με αυτό όντως νόμιζα πως είναι μεγάλο το εκκαθαριστικό αλλά όταν πήγα να κάνω την αίτηση για αύξηση ορίου μου είπαν τελικά ότι είναι μικρό το εκκαθαριστικό για αυτό τώρα έχω θέμα με το αμάξι… αλλά και πάλι εσύ τι θέλεις να αποδείξεις… άμα δεν θέλεις να βοηθήσεις στο ερώτημα μου απλά μην ασχολησε… μην κρίνεις κατευθείαν χωρίς να ξέρεις τι γίνετε 

23 ώρες πριν, panostza είπε

1. €26.000 και δάνειο €14.000 άρα σχεδόν τα μισά προκαταβολή. Καλό στοιχείο.

2. Δεν σου είχαν εγκρίνει €600 από Κωτσόβολο, κακό στοιχείο. Μήπως είναι εξαιρετικά μικρό το εκκαθαριστικό σου; Ή δουλειά όχι μόνιμη/σταθερή;

3. €150/μήνα δεν βγαίνει για δάνειο καταναλωτικό €14.000. Αν σου εγκριθεί κάτι θα απαιτεί δόση μεγαλύτερη καθώς τα καταναλωτικά δεν πάνε για πάνω από 5-6-7 χρόνια. Άρα μαζί με τα επιτόκια καταναλωτικών (δλδ >10%) τότε μιλάμε για δόση πάνω από €220-230 / μήνα. Και γυρνάμε πάλι στο εισόδημα, ότι αν έχεις μικρό εκκαθαριστικό,  όχι σταθερή δουλειά (κατά την κρίση των τραπεζών) τότε δεν θα σου εγκρίνουν τόσο μεγάλη δόση για τόσο μεγάλο διάστημα. Αλλά πάλι, μια δοκιμή θα σε πείσει.

Νόμιζα ότι το εκκαθαριστικό μου ήταν μεγάλο αλλά δεν είναι και η δουλειά πάει να γίνει σταθερή… από όσο φαίνεται έχω δρόμο ακόμη😅

Επεξ/σία από Mr.kostas

Εχει η Attica bank ενα καταναλωτικο για καινουρια υβριδικα αυτοκινητα (πιανει και Mild hybrid οποτε ειναι για σχεδον ολα τα καινουρια) με επιτοκιο 7,35 (μαζι με την εισφορα) που για την χρονικη περιοδο ειναι οκ εκτος αν βρεις καποια προσφορα που βγαζουν 3-4% και με διαρκεια μέχρι 7 χρονια. Για παραπανω δεν νομιζω οτι θα βρεις αλλους. Με τα παραπανω στοιχεια θα σου βγει μια δοση στα 215€. Αν μπορεις να περιμενεις κανα χρονο και να δωσεις μπροστα αλλα 2-3k για να παρεις δανειο 10-11K τοτε θα σου βγει κοντα στα λεφτα που θελεις. 

• Thanks 1

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...