Mr.kostas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω νέο αμάξι αλλά με δώσεις και σίγουρα θα δώσω μεγάλη προκαταβολή ποιο πολύ από αυτή που ζητάει για να ξεμπερδεύω ποιο γρήγορα… Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ότι για να κάνω την αγορά με δόσεις αφού δώσω προκαταβολή πρέπει να δώσω και κάποια άλλα στοιχεία όπως εκκαθαριστικό ή τίποτα τέτοιο; Ή απλά υπογράφω συμβόλαιο και τέλος; Το ρωτάω γιατί πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι πρέπει να πάω στην συγκεκριμένη αντιπροσωπεία από κοντά για να ρωτήσω και δεν θέλω να πάω τσάμπα άμα μου ζητήσει κάποια χαρτιά που δεν έχω Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από Mr.kostas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elen46 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω νέο αμάξι αλλά με δώσεις και σίγουρα θα δώσω μεγάλη προκαταβολή ποιο πολύ από αυτή που ζητάει για να ξεμπερδεύω ποιο γρήγορα… Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ότι για να κάνω την αγορά με δόσεις αφού δώσω προκαταβολή πρέπει να δώσω και κάποια άλλα στοιχεία όπως εκκαθαριστικό ή τίποτα τέτοιο; Ή απλά υπογράφω συμβόλαιο και τέλος; Το ρωτάω γιατί πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι πρέπει να πάω στην συγκεκριμένη αντιπροσωπεία από κοντά για να ρωτήσω και δεν θέλω να πάω τσάμπα άμα μου ζητήσει κάποια χαρτιά που δεν έχω Εάν θέλεις να το κλείσεις αμέσως, να έχεις μαζί σου ταυτότητα, τελευταίο εκκαθαριστικό και απόδειξη μισθοδοσίας. Επίσης απόδειξη τηλεφωνικής σύνδεσης στο όνομα σου ή απόδειξη ρευματος 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω νέο αμάξι αλλά με δώσεις και σίγουρα θα δώσω μεγάλη προκαταβολή ποιο πολύ από αυτή που ζητάει για να ξεμπερδεύω ποιο γρήγορα… Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ότι για να κάνω την αγορά με δόσεις αφού δώσω προκαταβολή πρέπει να δώσω και κάποια άλλα στοιχεία όπως εκκαθαριστικό ή τίποτα τέτοιο; Ή απλά υπογράφω συμβόλαιο και τέλος; Το ρωτάω γιατί πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι πρέπει να πάω στην συγκεκριμένη αντιπροσωπεία από κοντά για να ρωτήσω και δεν θέλω να πάω τσάμπα άμα μου ζητήσει κάποια χαρτιά που δεν έχω Για να σου δώσουν δάνειο πρέπει πρώτα να εγκριθεί. ... Επομένως γίνεται αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Κατάλαβα οπότε υπάρχει περίπτωση εμένα να μου το απορρίψουν γιατί για το ποσό αυτό έχω χαμηλό εισόδημα αν και μπορώ να ανταποκριθώ στις δόσεις… οπότε μπορώ να βάλω κάποιο άλλο συγγενικό πρόσωπο να βάλει τα δικά του στοιχεία και απλά με μένα να γίνει μεταβίβαση στο όνομα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elise Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου γιατι να παρεις καινουργιο αυτοκινητο και να μπεις στην διαδικασια δανειου / δοσεων / τοκων; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου σημασία έχει ποσά θέλεις να δανειστείς ???? μετά τι δηλώνεις γιατί βάσει του εκκαθαριστικού σου θα εγκριθεί η θα απορριφθει ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 34 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Κατάλαβα οπότε υπάρχει περίπτωση εμένα να μου το απορρίψουν γιατί για το ποσό αυτό έχω χαμηλό εισόδημα αν και μπορώ να ανταποκριθώ στις δόσεις… οπότε μπορώ να βάλω κάποιο άλλο συγγενικό πρόσωπο να βάλει τα δικά του στοιχεία και απλά με μένα να γίνει μεταβίβαση στο όνομα μου; Μπορείς να βάλεις την άδεια και στους δύο πχ σε εσένα κ στους γονείς με διαφορετικό ποσοστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, kostasbm είπε σημασία έχει ποσά θέλεις να δανειστείς ???? μετά τι δηλώνεις γιατί βάσει του εκκαθαριστικού σου θα εγκριθεί η θα απορριφθει ..... Τι εννοείς πόσα θέλω να δανειστώ; Την προκαταβολή και τις δόσεις με δικά μου λεφτά από τη δουλειά απλά κάνω καιρό οικονομία και στο εκκαθαριστικό φαίνεται ότι είναι χαμηλό το εισόδημα σίγουρα θα μου την απορρίψουν… εδώ ήθελα να πάρω κάτι από τον Κωτσόβολο με 600 ευρώ και ήθελε εγγυητή… Εκτός αν εννοείς πόσο δάνειο θα μου δώσουνε με την έννοια «δανειστείς» αν εννοείς αυτό σκέψου ρε φίλε το αμάξι έχει γύρω στα 26.000 και θα δώσω προκαταβολή 12.000 42 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Μπορείς να βάλεις την άδεια και στους δύο πχ σε εσένα κ στους γονείς με διαφορετικό ποσοστό. Ναι αυτό με την άδεια το γνωρίζω αλλά τι εννοείς με διαφορετικό ποσοστό; 1 ώρα πριν, elise είπε γιατι να παρεις καινουργιο αυτοκινητο και να μπεις στην διαδικασια δανειου / δοσεων / τοκων; Γιατί πέρα που θέλω να πάρω ένα αμάξι που θα μου κρατήσει για πάρα πολλά χρόνια το να δίνω μια δόση τύπου 150€ το μήνα με παίρνει Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από Mr.kostas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Τα 150 ευρώ δεν είναι μεγάλο ποσό για δόση αυτοκινήτου. Στα 14.000 χρειάζεσαι 8 χρόνια για αποπληρωμή χωρίς να υπολογίσω τόκους. Δύσκολο... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από achilles_g_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elise Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 14 minutes ago, Mr.kostas said: Τι εννοείς πόσα θέλω να δανειστώ; Την προκαταβολή και τις δόσεις με δικά μου λεφτά από τη δουλειά απλά κάνω καιρό οικονομία και στο εκκαθαριστικό φαίνεται ότι είναι χαμηλό το εισόδημα σίγουρα θα μου την απορρίψουν… εδώ ήθελα να πάρω κάτι από τον Κωτσόβολο με 600 ευρώ και ήθελε εγγυητή… Εκτός αν εννοείς πόσο δάνειο θα μου δώσουνε με την έννοια «δανειστείς» αν εννοείς αυτό σκέψου ρε φίλε το αμάξι έχει γύρω στα 26.000 και θα δώσω προκαταβολή 12.000 Ναι αυτό με την άδεια το γνωρίζω αλλά τι εννοείς με διαφορετικό ποσοστό; Γιατί πέρα που θέλω να πάρω ένα αμάξι που θα μου κρατήσει για πάρα πολλά χρόνια το να δίνω μια δόση τύπου 150€ το μήνα με παίρνει καλα , αυτα τα λεγανε πριν απο 40 χρονια. 2024 πλεον εχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το λες κ συνεπειες της μαυρης εργασιας..αλλα εφοσον δινεις το 50% μπορει κ να στο βγαλουν με εγγυητη..δηλ στηριζονται εξ ολοκληρου στο δικο τ εκκαθαριστικο...να υποθεσω πως δεν εισαι καν ελευθερος επαγγελματιας..εγω θα σ ελεγα ξαναδες το στορυ απο την αρχη κ τυχον συνεπειες..π.χ. αν τα εχεις μετρητα σπιτι,αν τα δικαιολογεις σαν εισοδημα προηγ ετων,τι κανεις αν απολυθεις,αν εχεις στην ακρη αλλα χρηματα γ ωρα αναγκης κτλ Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από kage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Το ξεχνάς εφόσον έχεις χαμηλό εκκαθαριστικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε Γιατί πέρα που θέλω να πάρω ένα αμάξι που θα μου κρατήσει για πάρα πολλά χρόνια το να δίνω μια δόση τύπου 150€ το μήνα με παίρνει Με 150 ευρώ το μήνα θα αποπληρώσεις σε μίνιμουμ 10 χρόνια, ίσως και παραπάνω. Δεν θυμάμαι να έχω δει τέτοια διάρκεια σε χρηματοδοτικό αυτοκινήτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Απο 200-250 η δοση Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Τι εννοείς πόσα θέλω να δανειστώ; Την προκαταβολή και τις δόσεις με δικά μου λεφτά από τη δουλειά απλά κάνω καιρό οικονομία και στο εκκαθαριστικό φαίνεται ότι είναι χαμηλό το εισόδημα σίγουρα θα μου την απορρίψουν… εδώ ήθελα να πάρω κάτι από τον Κωτσόβολο με 600 ευρώ και ήθελε εγγυητή… Εκτός αν εννοείς πόσο δάνειο θα μου δώσουνε με την έννοια «δανειστείς» αν εννοείς αυτό σκέψου ρε φίλε το αμάξι έχει γύρω στα 26.000 και θα δώσω προκαταβολή 12.000 Ναι αυτό με την άδεια το γνωρίζω αλλά τι εννοείς με διαφορετικό ποσοστό; Γιατί πέρα που θέλω να πάρω ένα αμάξι που θα μου κρατήσει για πάρα πολλά χρόνια το να δίνω μια δόση τύπου 150€ το μήνα με παίρνει Δεν είναι για εσένα το δάνειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις