Marimarilou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Καλησπέρα , παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας. Στο νέο κινητό της κόρης μου, ακολούθησα όλα τα βήματα με το δικό μου id, έπειτα δημιουργία παιδικού, καταχωρήθηκε ως «παιδί», μπήκε στην «οικογένεια» όμως έχει κολλήσει στο σημείο «σε ποιο περιεχόμενο…» κ ενώ δεν παίρνει καμία εντολή/επιλογή , δεν με αφήνει κ να πάω παρακάτω. Έχω δοκιμάσει κάθε συνδυασμό (από απεριόριστο για 18 ετών, έως και την απενεργοποίηση περιορισμών) όμως δεν.. Ευχαριστώ πολύ
Marimarilou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Ok, μάλλον είχε κολλήσει ! Μετά από αρκετές απενεργοποιήσεις, προχώρησε. 1
alejsalonica Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 Πες μας λίγο εντυπώσεις, δουλεύει όπως πρέπει; Κάνει όντως δουλειά;
flyer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δουλεύει πολύ καλά. To χρησιμοποιώ και στα 2 παιδιά τα τελευταία χρόνια σχεδόν απροβλημάτιστα… Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2024 από flyer 1
Marimarilou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Στις 17/10/2024 στις 7:32 ΠΜ, alejsalonica είπε Πες μας λίγο εντυπώσεις, δουλεύει όπως πρέπει; Κάνει όντως δουλειά; Άψογο ! Το έχω και στον γιο μου δύο χρόνια και πραγματικά δεν ξέρω πως αλλιώς θα μπορούσαν να έχουν τα παιδιά μου κινητό χωρίς αυτό το εργαλείο για την ..οικογένεια! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα