Προς το περιεχόμενο

Το Xiaomi 15 Pro αναμένεται με οθόνη 6,78 ιντσών και μπαταρία 6.000mAh

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Το ξέρω έχω Realme & Oneplus. Νεράκι τρέχει....🤙

Το bloatware είναι ένα θέμα φαντάζομαι αλλά κλασική κινέζικη συνταγή δυστυχώς!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 ώρες πριν, JcD είπε

Και να συμπληρώσω είναι αναγκαίο να αλλάζει η μπαταρία εύκολα, δεν θέλουν όλοι να αλλάζουν κινητό κάθε τρία χρόνια!

Υποτιθεται οτι βγηκε νομοθεσια που ελεγε οτι το 2026 αν θυμαμαι καλα οτι θα πρεπει να επιστρεψουν οι μπαταριες που μπαινουν και βγαινουν οπως παλαιοτερα στα κινητα. Δεν βλεπω ομως διαρροες πανω σε αυτο το θεμα οποτε δεν το βλεπω να γινεται συντομα. Δεν ειναι δυνατον για μια αλλαγη μπαταριας να πρεπει να παω στο service να το αφησω εκει για 2-3 μερες , να πρεπει να κανουν reset , να πρεπει να ξαναβαλω τα παντα ξανα απο την αρχη , να πληρωσω και 50 60 70 ευρω αναλογα που θα το πας ενω μπορω να κανω 4 κινησεις και να την αλλαξω μονος μου οποτε εγω θελω.

• Like 1
  • Thanks 1

34 minutes ago, dhm21911 said:

Υποτιθεται οτι βγηκε νομοθεσια που ελεγε οτι το 2026 αν θυμαμαι καλα οτι θα πρεπει να επιστρεψουν οι μπαταριες που μπαινουν και βγαινουν οπως παλαιοτερα στα κινητα. Δεν βλεπω ομως διαρροες πανω σε αυτο το θεμα οποτε δεν το βλεπω να γινεται συντομα. Δεν ειναι δυνατον για μια αλλαγη μπαταριας να πρεπει να παω στο service να το αφησω εκει για 2-3 μερες , να πρεπει να κανουν reset , να πρεπει να ξαναβαλω τα παντα ξανα απο την αρχη , να πληρωσω και 50 60 70 ευρω αναλογα που θα το πας ενω μπορω να κανω 4 κινησεις και να την αλλαξω μονος μου οποτε εγω θελω.

Συμφωνώ απόλυτα, εμένα μου ζητάνε 60 ευρώ για το s20fe και δεν με ενοχλεί το ποσόν αλλά το γεγονός ότι πρέπει να γίνει όλη η διαδικασία που περιγράφεις, συν της άλλης η υπερβολική αδιαβροχοποίηση όπου υποτίθεται είναι ο λόγος που είναι ερμητικά κλειστά τα κινητά πλέον δεν μου χρησίμεψε ποτέ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, JcD said:

Συμφωνώ απόλυτα, εμένα μου ζητάνε 60 ευρώ για το s20fe και δεν με ενοχλεί το ποσόν αλλά το γεγονός ότι πρέπει να γίνει όλη η διαδικασία που περιγράφεις, συν της άλλης η υπερβολική αδιαβροχοποίηση όπου υποτίθεται είναι ο λόγος που είναι ερμητικά κλειστά τα κινητά πλέον δεν μου χρησίμεψε ποτέ!

Η αδιαβροχοποίηση είναι απλά η δικαιολογία των εταιρειών για να αχρηστεύουν τα κινητά μέσω της γήρανσης της μπαταρίας (γιατί οι περισσότεροι λενε δεν βαριέσαι , θα πάρω το καινούριο). Ο άλλος τρόπος είναι οτι πλημμυρίζει η αγορά με fake μπαταρίες (εν γνώσει των εταιρειών) .

Επεξ/σία από geopapa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...