Προς το περιεχόμενο

Το Xiaomi 15 Pro αναμένεται με οθόνη 6,78 ιντσών και μπαταρία 6.000mAh

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Έχουν βγει αρκετά στις 6.3 αλλά για εμάς που δεν έχουμε γυναικείο χέρι δεν λένε να βγάλουν κανένα σαν το Xiaomi mi max 3 με 6.9 οθόνη η το Huawei mate 20 x με 7.2 οθόνη.

Συνολικά τα 777 η αυτά που γράφεις υπέρ του iPhone? 😂

To 777 σε αντιπαραβολή με το 666 του Diavolos 😆

(7nth son of the 7nth son of the 7nth son 😁)

Επεξ/σία από Ne0n
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, PLHROPPP είπε

το κρύο ανέκδοτο της ημέρας 

Όταν ήμουν μικρό iPhone  όλα τα άλλα τα iPhone τα φοβερίζαν πως αν δεν φάνε όλο το φαγητό τους θα τους δώσουν στους οπαδούς της Ρομα να μάθουν μπάλα εμένα με φοβέριζαν πως θα με δώσουν στους Κινέζους αλλά εγώ δεν τους πίστευα.

κρυο ανέκδοτο νούμερο 2 

όταν ήμουν μικρός τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν και μου έλεγαν πως ο μπαμπάς μου δεν είναι ο πραγματικός μου μπαμπάς αλλά η μάνα μου με έκανε με τον κουμπάρο ένα iPad 11 pro αλλά δεν τους πιστεύω γιατί δεν μοιάζουμε τα iPad είναι μεγάλα εγώ είμαι κοντό 

Το παραδειγμα σου που απορω αν καταλαβες τι εγραψες και ο ιδιος μπορει να παει αλλιως.Οταν μια μπανανα προσπαθει να γινει γνησια chiquita μπανανα αλλα δεν τα καταφερνει.1300 ευρω + για μπανανα αγνωστης προελευσεως δεν δινω.1000+ μονο apple τζουζει δεν τσουζει.Αμα δεν μπορεις να το παρεις αρκεσου με εξινος.

Επεξ/σία από floba
  • Haha 1

1 ώρα πριν, JcD είπε

Και να συμπληρώσω είναι αναγκαίο να αλλάζει η μπαταρία εύκολα, δεν θέλουν όλοι να αλλάζουν κινητό κάθε τρία χρόνια!

Nαι αλλά σώζουμε το περιβάλλον μη βάζοντας μέσα στο κουτί φορτιστή. :lol:

• Haha 2

2 λεπτά πριν, floba είπε

Το παραδειγμα σου που απορω αν καταλαβες τι εγραψες και ο ιδιος μπορει να παει αλλιως.Οταν μια μπανανα προσπαθει να γινει γνησια chiquita μπανανα αλλα δεν τα καταφερνει.1300 ευρω + για μπανανα αγνωστης προελευσεως δεν δινω.1000+ μονο apple τζουζει δεν τσουζει.Αμα δεν μπορεις να το παρεις αρκεσου με εξινος.

Πάρε οικονομικό PineApple από την Orange τότε, δεν πιστεύω να σε συμφέρει η banana, ξέρεις πόσο κάνει μια chiquita στις μέρες μας; 😆 

image.jpeg.067c21d3c6cb9a08bf9384d543c13f12.jpeg

• Haha 1

34 λεπτά πριν, Necrogeddon είπε

μετρησε κανεις τα τσινγκ τσονγκ που ειπε? Εχασα το μετρημα στο πρωτο λεπτο

Μεταφράζοντας τα τσινγκ τσονγκ 😅

Περίληψη:

• 🔧 Δοκιμή αντοχής Redmi Note 14 Pro+: Η συσκευή είναι γνωστή για την ανθεκτικότητά της, με το παρατσούκλι "Χρυσός Κανών" να δείχνει την υψηλή ποιότητα κατασκευής.
  • 💥 Δοκιμή σε καρύδια και φουντούκια: Το κινητό χτυπήθηκε επανειλημμένα σε σκληρά αντικείμενα (καρύδια και φουντούκια), χωρίς να δείξει γρατζουνιές ή βλάβες.
  • 📱 Ανθεκτικότητα σε πτώσεις: Από ύψος 1,8 μέτρων, το Redmi Note 14 Pro+ έπεσε χωρίς να υποστεί ζημιά ή λειτουργική βλάβη, αποδεικνύοντας τη στιβαρή κατασκευή του.
  • 💧 Δοκιμή αντοχής στο νερό: Η συσκευή πέρασε δοκιμές με πιστόλι υψηλής πίεσης νερού και βύθιση σε νερό βάθους 1,5 μέτρων για 27 ώρες, και διατήρησε πλήρως τις λειτουργίες της.

Πληροφορίες βάσει αριθμών:

• IP68/IP69: Τα πρότυπα αντοχής που υποδεικνύουν την απόλυτη ανθεκτικότητα σε σκόνη και νερό, ακόμα και σε βύθιση σε βάθος 1,5 μέτρου για 24 ώρες.
  • 27 ώρες: Το χρονικό διάστημα που η συσκευή βυθίστηκε σε νερό χωρίς να εμφανίσει προβλήματα λειτουργίας.
  • Haha 1

Μόλις τώρα, Ne0n είπε

Πάρε οικονομικό PineApple από την Orange τότε, δεν πιστεύω να σε συμφέρει η banana, ξέρεις πόσο κάνει μια chiquita στις μέρες μας; 😆 

image.jpeg.067c21d3c6cb9a08bf9384d543c13f12.jpeg

εμα βαρεθηκα με τον καθενα να λεει οτι ναναι.

• Like 1

Μόλις τώρα, floba είπε

εμα βαρεθηκα με τον καθενα να λεει οτι ναναι.

Οι απόψεις είναι πολλές, η chiquita μόνο μία 😛

Έχεις να δεις ακόμα χαχαχαχαχα

• Haha 1

18 ώρες πριν, Sugizo είπε

καταρχάς, είναι κακάσχημο, κατάφεραν να γίνουν τα πιο άσχημα τηλεφωνα μπράβο.

Για μπανανα αγνωστης προελευσεως δεν δινω 1300+.Τωρα αν εσυ δινεις προβλημα σου.

Μόλις τώρα, Ne0n είπε

Οι απόψεις είναι πολλές, η chiquita μόνο μία 😛

Έχεις να δεις ακόμα χαχαχαχαχα

Φαντασου τωρα να μπω σε ενα καταστημα και να δωσω 1300 ευρω για ξιαομι κλαιω αληθεια.Δεν μου κοβεται το χερι καλυτερα.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Nαι αλλά σώζουμε το περιβάλλον μη βάζοντας μέσα στο κουτί φορτιστή. :lol:

Σώζουν το περιβάλλον και με άλλους τρόπους όπως πχ όταν βάζουν τα είδη πρώτης ανάγκης 1000% πάνω ώστε να μην αγοράζεις πολλά και να κάνεις διαλλυματική δίαιτα ή νηστεία , για την υγεία σου φυσικά 😆

Η Xiaomi πάντως μπορεί να κάνει το Rise με δικό της πρωτοποριακό σχεδιασμό που να βασίζεται σε κάποια ιστορικά και εθιμοτυπικά της πρότυπα και να μην αντιγράφει συνεχώς την Apple , όπως πχ

Xiaomi Rise Pro (aRICEos)

rise phone.jpg

Επεξ/σία από Ne0n

Ποιος ασχολείται με τα τσάομι εν έτη 2024?

Δεν είναι καν πρώτα σε κυκλοφορία στην χώρα καταγωγής τους 

Δεν είναι καν βαλιου φορ μανυ συγκριτικά με τον παρελθόν 

Πάντως μιας που μιλάμε για τα τσαο τι λογισμικό έχουν γιατί έχω ξεχάσει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, BROKOLOS είπε

Ποιος ασχολείται με τα τσάομι εν έτη 2024?

Δεν είναι καν πρώτα σε κυκλοφορία στην χώρα καταγωγής τους 

Δεν είναι καν βαλιου φορ μανυ συγκριτικά με τον παρελθόν 

Πάντως μιας που μιλάμε για τα τσαο τι λογισμικό έχουν γιατί έχω ξεχάσει 

Είναι από τις ελάχιστες κινέζικες εταιρίες που δεν έφαγαν ban από το Android της Google (ακόμα) άν και πιστεύω ότι έτσι όπως το πάει σε λίγο θα δημιουργήσει και αυτή κάποιο πχ Rice OS

Επεξ/σία από Ne0n

4 λεπτά πριν, Ne0n είπε

Είναι από τις ελάχιστες κινέζικες εταιρίες που δεν έφαγαν ban από το Android της Google (ακόμα) άν και πιστεύω ότι έτσι όπως το πάει σε λίγο θα δημιουργήσει και αυτή κάποιο πχ Rice OS

Kαι η Oppo που έχει επίσης Oneplus & Realme. Εχει καθαρό OS που τρέχει νεράκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Kαι η Oppo που έχει επίσης Oneplus & Realme. Εχει καθαρό OS που τρέχει νεράκι.

"Φοράει" ColorOS , που είναι καλύτερο από το κλασικό Android για την κινέζικη αγορά ( με εξαίρεση τα bloatware που δεν μπορείς να βγάλεις, αλλά κλασική τακτική)

Επεξ/σία από Ne0n

Μόλις τώρα, Ne0n είπε

"Φοράει" ColorOS της Google , που είναι καλύτερο από το κλασικό Android

Το ξέρω έχω Realme & Oneplus. Νεράκι τρέχει....🤙

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...