Προς το περιεχόμενο

Το Xiaomi 15 Pro αναμένεται με οθόνη 6,78 ιντσών και μπαταρία 6.000mAh

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η σειρά Xiaomi 15 αναμένεται να είναι μεταξύ των πρώτων σημαντικών κυκλοφοριών smartphone για το 2025, σύμφωνα με πρόσφατη διαρροή πληροφοριών από το Smartprix.

Το Xiaomi 15 Pro, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο της αναφοράς, φαίνεται να διατηρεί πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία του προκατόχου του, Xiaomi 14 Pro, με μικρές αλλαγές στις διαστάσεις για να φιλοξενήσει μεγαλύτερη μπαταρία και οθόνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, το Xiaomi 15 Pro θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,78 ιντσών με τέσσερις καμπύλες πλευρές, την κατασκευή της οποίας έχει αναλάβει η TCL. Η οθόνη αναμένεται να προσφέρει ανάλυση 2K, πυκνότητα pixel πάνω από 500 ppi και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Ο επεξεργαστής που πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί είναι ο Snapdragon 8 Gen 4 της Qualcomm, συνοδευόμενος από έως 16GB RAM και αποθηκευτικό χώρο που φτάνει το 1TB.

Στον τομέα της φωτογραφίας, το Xiaomi 15 Pro φέρεται να διαθέτει τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 50MP από τη σειρά Light Fusion 900, υπερευρυγώνιο φακό 50MP και έναν νέο τηλεφακό 50MP Sony IMX858 με 5x οπτικό ζουμ. Η εμπρόσθια κάμερα αναμένεται να είναι 32MP. Η συνεργασία της Xiaomi με τη Leica για τη ρύθμιση των καμερών φαίνεται να συνεχίζεται και σε αυτή τη σειρά.

Μια σημαντική αναβάθμιση αφορά την υποστήριξη λογισμικού, καθώς η Xiaomi φέρεται να υπόσχεται έως και πέντε χρόνια ενημερώσεων Android για το 15 Pro, αύξηση δηλαδή από τα τέσσερα χρόνια που προσέφερε η σειρά Xiaomi 14. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, στερεοφωνικά ηχεία και πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

image.png.6844e3ba0c02f9d85504e5afbafec726.pngimage.png.0c0ea39d978bfe7edd089ddb56d416ab.pngimage.png.24f867311a69319bf97a3bcaf346cc34.png

Η μπαταρία του Xiaomi 15 Pro αναμένεται να είναι 6.000mAh, μια πρωτιά για τυπικό Android flagship, με υποστήριξη ταχείας φόρτισης 90W ενσύρματα, 80W ασύρματα και 10W αντίστροφης ασύρματης φόρτισης. Το λογισμικό της συσκευής θα είναι το HyperOS 2.0, το οποίο θα περιλαμβάνει και τη σουίτα τεχνητής νοημοσύνης της Xiaomi που είδαμε στα πρόσφατα Xiaomi 14T Series και Mix Flip.

Οι χρωματικές επιλογές για το Xiaomi 15 Pro αναμένεται να περιλαμβάνουν Μαύρο, Λευκό και Ασημί. Επιπλέον, μια ειδική έκδοση Τιτανίου θα είναι διαθέσιμη, η οποία φέρεται να διαθέτει αποκλειστική λειτουργία δορυφορικής συνδεσιμότητας.

Η σειρά Xiaomi 15 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην Κίνα τον Οκτώβριο, με την παγκόσμια κυκλοφορία να ακολουθεί στις αρχές του 2025. Ωστόσο, παραμένει αβέβαιο αν το 15 Pro θα λάβει ευρύτερη διεθνή κυκλοφορία, καθώς πέρυσι η εταιρεία επέλεξε να κυκλοφορήσει παγκοσμίως μόνο τα μοντέλα Xiaomi 14 και 14 Ultra.

Παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την τιμολόγηση, αναμένεται να κυμαίνεται σε παρόμοια επίπεδα με τα περσινά μοντέλα. Δυστυχώς για τους καταναλωτές στις ΗΠΑ, μια επίσημη κυκλοφορία παραμένει απίθανη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το κρύο ανέκδοτο της ημέρας 

Όταν ήμουν μικρό iPhone  όλα τα άλλα τα iPhone τα φοβερίζαν πως αν δεν φάνε όλο το φαγητό τους θα τους δώσουν στους οπαδούς της Ρομα να μάθουν μπάλα εμένα με φοβέριζαν πως θα με δώσουν στους Κινέζους αλλά εγώ δεν τους πίστευα.

κρυο ανέκδοτο νούμερο 2 

όταν ήμουν μικρός τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν και μου έλεγαν πως ο μπαμπάς μου δεν είναι ο πραγματικός μου μπαμπάς αλλά η μάνα μου με έκανε με τον κουμπάρο ένα iPad 11 pro αλλά δεν τους πιστεύω γιατί δεν μοιάζουμε τα iPad είναι μεγάλα εγώ είμαι κοντό 

Επεξ/σία από PLHROPPP
  • Confused 11
  • Sad 1
  • Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Xiaomi είναι σε πολύ καλό δρόμο με τις ναυαρχίδες της.. Και οι βελτιώσεις στη μπαταρία και τις αναβαθμίσεις είναι ευπρόσδεκτες..

Επεξ/σία από gadgetseek
  • Like 12

6000 μπαταρια μπραβο. Ξεκινησαμε απο τις 3000 πηγαμε στα 3500 επειτα 4000 5000 και τωρα 6000 βαζουν αρκετα νεα smartphones. Καλα για soc τι να πουμε που ο 8 gen 4 πιανει και ξεπερναει ps4 pro στα gflops με παρα πολυ λιγο ρευμα. Η εξελιξη ειναι τεραστια ελπιζουμε σε μια σωστη τιμη και θα πουλησει πολυ. 

• Like 8
  • Thanks 2

9 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Υπάρχει και το Redmi Note 14 Pro+ που θα είναι αρκετά φθηνότερο!

Αν δεν θες επιδοσεις ειναι τιμιοτατο ναι. Απλα ειναι χειροτερο σε επιδοσεις και απο 870 που το ειχε το poco f3 πριν 3 χρονια. Δεν βαζουν καλα soc στη σειρα redmi. 

Screenshot-1.png

• Like 1

36 minutes ago, geopapa said:

Αρχίσανε τα σχόλια τύπου " σιγα μην δώσω Χ € για Xiaomi" ή ακόμα;

καταρχάς, είναι κακάσχημο, κατάφεραν να γίνουν τα πιο άσχημα τηλεφωνα μπράβο.

• Like 4
  • Confused 7
  • Haha 2

43 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Υπάρχει και το Redmi Note 14 Pro+ που θα είναι αρκετά φθηνότερο και σπάει και καρύδια! :lol:

Μια χαρά τα λέει ο φίλος ;)

Σοβαρή ερώτηση που με ενοχλεί στα αντροιντ: γτ όλα πρέπει να είναι παντόφλες κ δεν υπάρχει ένα νορμάλ κινητό στις 6.3 ιντσες σαν το iPhone να κάθεται καλά στο χέρι; (Πέρα από το s24 που κοστίζει όσο ένα iPhone)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, tony_boy said:

Σοβαρή ερώτηση που με ενοχλεί στα αντροιντ: γτ όλα πρέπει να είναι παντόφλες κ δεν υπάρχει ένα νορμάλ κινητό στις 6.3 ιντσες σαν το iPhone να κάθεται καλά στο χέρι; (Πέρα από το s24 που κοστίζει όσο ένα iPhone)

Zenfone, S23, S24, Xiaomi 14, Pixel 9, Pixel 9 Pro και 5-6 ακομα.. Όλα ωραιότατες επιλογές. Όσο για το κόστος δεν έχω να προσθέσω κάτι. Ότι δίνεις για την μια πλατφόρμα εάν τα δώσεις και για την άλλη είναι άψογες επιλογές. Τώρα εάν για iphone δίνεις 1k και για android 300€ δεν φταίει προφανώς το κινητό για κακής ποιότητας κείμενα.

Επεξ/σία από cosmo21
  • Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν στην Xiaomi, ήταν οι πρώτοι που έβαλαν snapdragon 8 gen 3 στο Xiaomi 14 και τώρα θα κάνουν πάλι ποδαρικό τον 8 gen 4.

Για όλα τα άλλα specs δεν περίμενα κάτι λιγότερο, σίγουρα θα έχει οθονάρα και οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα τα σπάνε.

Xiaomara ρε!

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 4
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...