Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft βλέπει αύξηση στην υιοθέτηση των Windows 11 μετά από τρία χρόνια κυκλοφορίας

Axlmon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

25 minutes ago, nepomuk said:

εχω την εντυπωση πως το προαπαιτουμενο για επεξεργαστη απο 8 γεννιά και πανω κοβει παρα πολλους , ενω διαθετουν

τα υπολοιπα. Θα παρω το 50-50  η 60-40  το πολυ .

εγω λεω ειναι το πολυ ενα 20-30% και απο αυτους οι περισσοτεροι θα ειναι σε θεση να παρακαμψουν το TPM

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 ώρα πριν, Odyss3us είπε

μονο απτο steam εχουν να ξανακατεβουν πανω απο 200Gb

Γιατί να το κάνεις αυτό? Μεταφορά τη βιβλιοθήκη σε άλλο δίσκο (αν για κάποιο διεστραμμένο λόγο είναι στον ίδιο με το os) και μετά εισαγωγή και τέλος.

Το ίδιο σε gog, ea κλπ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Odyss3us είπε

εγω λεω ειναι το πολυ ενα 20-30% και απο αυτους οι περισσοτεροι θα ειναι σε θεση να παρακαμψουν το TPM

Απο τον επεξεργαστη κοβονται  οι περισσοτεροι και οχι απο το TPM .

Μιλαμε για ορθοδοξη εγκατασταση , επισημως και οχι με κρακ  , διαφορετικα  ακομα και σε

C2DUO με το σκριπτακι  εγκαθιστανται και τρεχουν τα  11 με τη βοηθεια του  Rufus.

Υπ οψιν : Πανισχυρος  Ι7-7700 , 8πυρηνος πανω σε ισχυρη μητρικη , καρτα γραφικων , μνημη κτλπ , κοβεται αφου ειναι  κατω απο 8 γενια  και δεν υποστηριζεται επισημως .

Επεξ/σία από nepomuk

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, nepomuk said:

Απο τον επεξεργαστη κοβονται  οι περισσοτεροι και οχι απο το TPM .

Μιλαμε για ορθοδοξη εγκατασταση , επισημως και οχι με κρακ  , διαφορετικα  ακομα και σε

C2DUO με το σκριπτακι  εγκαθιστανται και τρεχουν τα  11 με τη βοηθεια του  Rufus.

Υπ οψιν : Πανισχυρος  Ι7-7700 , 8πυρηνος πανω σε ισχυρη μητρικη , καρτα γραφικων , μνημη κτλπ , κοβεται αφου ειναι  κατω απο 8 γενια  και δεν υποστηριζεται επισημως .

ε ναι εκει θα πεσει rufus, μονο σε καποια πολυ παλια μηχανηματα ανω 15ετιας δεν προχωραει η εγκατασταση των 11, εκει ας βαλουν linux να το φχαριστηθουν! 😂😂😂

Επεξ/σία από Odyss3us

Εγώ δε καταλαβαίνω, πέρα από όλες τις λεπτομέριες και ασυμβατότητες των Windows 11, πως ειναι δυνατόν, μετά από τόσα χρόνια, μετά απο τόσο κράξιμο, μετά σπό δισεκατομύρια ώρες χαμμένες, η μεγαλύτερη εταιρία λογισμικού στον κόσμο, να έχουν αφήσει αυτό το έκτρωμα, τα 9-βήματα πίσω, το χειρότερο App Manager 'όλων των εποχών, πολύ χειρότερο από απο τα Windows 8, ακόμα και από τα Windows 3.1 ίσως και Windows 2.0, χειρότερο ακόμα και από απο το OS X και το Gnome, ότι πιο άθλιο υπάρχει σε δυνατότητες, αυτό το καταραμενο Start Menu & Task Bar των Windows 11!

Στο desktop μου έχω ένα vanilla Windows 10, χωρίς ιδεαίτερα UI hackies & skins κτλ, τα μόνα που βάζω πάντα ειναι PowerToys, AltSnap & MonitorSwitcher και όλα δουλευουν μια χαρά.

Στο νέο laptop μου ομως, αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω τα Windows 11 και είπα να τους δώσω μια ευκαρία, να δω και τα καλούδια του και να έχω συμβατότητα με τα λογισμικά του κατασκευαστή. Σε γενικές γραμμές, όλα είναι μια χαρά ή και καλύτερα απο τα Windows 10. Πολλά menu έχουν βελτιωθεί και ενσωματωσει τα παλία Windows 7 μενου στο νεο στυλ που έφεραν τα Windows 10. Με λίγα λόγια τα Windows 11 είναι μια βελτίωση των 10, και θα μπορούσε απλά να λέγονται Windows 10.1.

Όλα καλά λοιπόν, με μια μοναδικη εξαίρεση: αυτό το άθλιο καταραμένο κατασκεύσμα που λέγεται Start Menu. Δεν έχει groupings. Δεν έχει μεγέθη. Δεν μεγαλώνει. Δεν έχει σχεδόν καθόλου επιλογές. Δε βρίσκεις τίποτα. Τόσο μούφα λες δεν μπορεί να υπάρχει. Δεν μπορεί να μη το έχουν δει. Δε χρησιμοποιούν Windows οι στελέχαρες της Microsoft;   

Ευτυχώς υπάρχει το (επι πληρωμή) Stardock Start11 & το δωρεάν ExplorerPatcher γιατί αλλίως θα τα έβγαζα τα 11 ΜΟΝΟ για αυτό το λόγο (μια τεράστια ταλαιπωρία και ένα βήμα πίσω, συν οτι σε ~1 χρονο θα τον έπινα).

Microsoft, φέρατε πίσω τον Ballmer στα κρυφά;

Δεν ξέρω για ποιό λόγο να φάω αυτό το άθλιο user interface που έχουν τα 11 στην μάπα,άθλιο start menu, δεν μπορώ να έχω full screen παιχνίδι και να κάνω minimize με alt+windows key ούτε με f11,αν θέλω να αλλαξω μουσική που παίζει στο backround η να ελέγξω mail όταν παίζω μόνο με δευτερη οθόνη είναι δυνατό, άσε το bloatware, όπως μπήκαν βγήκαν, ευτυχώς που είχα αλλάξει nvme και είχα κρατήσει τα 10 στον άλλο, win10 μεχρι να βρώ κάτι καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...