Dimitris_1981 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 50 λεπτά πριν, nepomuk είπε "Με την υποστήριξη των win10 να ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του 2025 ...." Δεν νομιζω ! Θα ξεσηκωθει η υφηλιος αν δεν δοθει διετης τλχ παραταση στα 10ρια. Ε βέβαια !! Μόλις 10 χρόνια υποστήριξη για κάτι που οι περισσότεροι έχουν δωρεάν ή πάμφθηνα είναι σκάνδαλο! σ.σ. Και εμένα με ενοχλεί το AdWare που έχει βάλει ειδικά στα 11 αλλά και στα 10. Λύσεις υπάρχουν αν δεν μας αρέσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Μετά από 3 χρόνια να βρίσκεσαι στο 33%, με ουσιαστικό αντίπαλο τον ίδιο σου τον εαυτό (σε παλαιότερη έκδοση..), όντας το default προεγκατεστημένο λειτουργικό στην συντριπτική πλειοψηφία των νέων υπολογιστών που κυκλοφορούν, ε, δεν το λες και τρελή επιτυχία.. Μάλλον κάτι σαν φαρμάκι που δεν κατεβαίνει κάτω με τίποτα.. (η αλήθεια είναι ότι μετά τις τελευταίες ενημερώσεις, μια χαρά είναι.. κι όπως θέλει, με ένα καλό firewall και μερικά προγράμματα, μπορεί να έχει κι όσα του έχουν λείψει από τα 10άρια..) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Σίγουρα έχει βελτιωθεί ως έκδοση αλλά να δούμε αν η φρέσκια αναβαθμιση ενισχύσει την συνολική εικονα του. Σταθερα πάντως παραμένουν τα 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 6 hours ago, Thresh said: Έτσι έλεγαν και για τα προηγούμενα, άκλαφτα... Το θέμα με τα windows 7 ήταν ότι ο κόσμος τα συνήθισε και δεν έκανε την κίνηση να βάλει 10 ενώ μπορούσε. Τα 11 δεν μπορούν να τα βάλουν οι περισσότεροι οικιακοί υπολογιστές που είναι σχετικά παλαιότεροι. Εκτός κι αν βγάλουν μία stripped down έκδοση για windows 11 που να μπαίνουν σε όλα τα παλιά μηχανήματα τότε δεν βλέπω πως ακριβώς θα βάλει ο κόσμος windows 11 όταν δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Εγω εχω αρχισει και εγκαθιστω linux στα μηχανηματα μου και ασε την microsoft να χτυπιεται,γιατι δεν το λετε δεν το γραφετε και αναγκαζομαι και το λεω εγω...... 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uniquegr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, czarjuly είπε Εγω εχω αρχισει και εγκαθιστω linux στα μηχανηματα μου και ασε την microsoft να χτυπιεται,γιατι δεν το λετε δεν το γραφετε και αναγκαζομαι και το λεω εγω...... Μάλλον γιατί φοβόμαστε πως θα μας χαρακτηρίσουν για μια ακόμη φορά ιεχωβάδες και χρεπολάγνους. 16 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Το θέμα με τα windows 7 ήταν ότι ο κόσμος τα συνήθισε και δεν έκανε την κίνηση να βάλει 10 ενώ μπορούσε. Τα 11 δεν μπορούν να τα βάλουν οι περισσότεροι οικιακοί υπολογιστές που είναι σχετικά παλαιότεροι. Εκτός κι αν βγάλουν μία stripped down έκδοση για windows 11 που να μπαίνουν σε όλα τα παλιά μηχανήματα τότε δεν βλέπω πως ακριβώς θα βάλει ο κόσμος windows 11 όταν δεν γίνεται. Κατά τη γνώμη μου, ήταν αρκετά μεγάλη η διαφορά μεταξύ win7 και win10, η οποία άξιζε το κόπο να αναβαθμίσει κάποιος το λειτουργικό σύστημα. Με την έλευση των win11 και τις γνωστές απαγορεύσεις σε παλιότερο hardware είναι που χάλασε κάπως η σούπα. Όχι ότι δεν μπορούν παλιότεροι υπολογιστές να τρέξουν win11 παρακάμπτοντας τις απαγορεύσεις ή ότι δεν είναι σε θέση να τρέξουν ικανοποιητικά το λειτουργικό ( ειδικά αν πέσει λίγο πείραγμα ), μια χαρά μπορούν, έχω τρέξει win11 σε έως και πρώτης γενιάς intel core i5 650 & i7 860, ενώ έχω τρέξει και με xeon της ίδιας εποχής. Αμφιβάλω αν επίσημα η Microsoft δώσει τη δυνατότητα να εγκατασταθούν τα 11 σε παλιότερους υπολογιστές, αλλά υποθέτω ότι κάνει τα στραβά μάτια και αφήνει παραθυράκια για να παρακάμπτονται ανεπίσημα οι απαγορεύσεις της. Βέβαια, έχω περάσει σε linux εδώ και αρκετό καιρό, αλλά αντικειμενικά μιλώντας, μπορεί κάποιος αν το επιθυμεί, να τρέξει win11 σε παλιότερο μηχάνημα. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Από όσο έχω δει σταματάει την υποστήριξη των Windows 10 όσον αφορά τις ενημερώσεις ασφαλείας, που σημαίνει ότι εάν κάποιος κάνει νέα εγκατάσταση θα πρέπει να βρίσκει τους σχετικούς drivers για το κάθε εξάρτημα που θα έχει από τον εκάστοτε κατασκευαστή, δεν είναι και τόσο τρομερό. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από Ne0n 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 59 λεπτά πριν, czarjuly είπε Εγω εχω αρχισει και εγκαθιστω linux στα μηχανηματα μου και ασε την microsoft να χτυπιεται,γιατι δεν το λετε δεν το γραφετε και αναγκαζομαι και το λεω εγω...... Και λέω ποιος θα το γράψει πρώτος.... Και εγώ θα γεμίσω με Ubuntu κάτι παλιά pc εκεί, μόνο για σερφαρισμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 10 hours ago, Diavolos666 said: Το θέμα με τα windows 7 ήταν ότι ο κόσμος τα συνήθισε και δεν έκανε την κίνηση να βάλει 10 ενώ μπορούσε. Τα 11 δεν μπορούν να τα βάλουν οι περισσότεροι οικιακοί υπολογιστές που είναι σχετικά παλαιότεροι. Εκτός κι αν βγάλουν μία stripped down έκδοση για windows 11 που να μπαίνουν σε όλα τα παλιά μηχανήματα τότε δεν βλέπω πως ακριβώς θα βάλει ο κόσμος windows 11 όταν δεν γίνεται. Το πιθανότερο πάντως είναι ότι ούτε το ένα θα γίνει (extend) ούτε το άλλο (stripped down). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Flag Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Και εγώ με το νέο έτος θα κάνω το upgrade από τα 10. Με open shell βέβαια, Aero και Windows 7 start menu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2 hours ago, Black Flag said: Και εγώ με το νέο έτος θα κάνω το upgrade από τα 10. Με open shell βέβαια, Aero και Windows 7 start menu. Κι εγώ όταν αναγκαστώ να βάλω windows 11 θα βρω ένα widget που να μου το μετατρέψει όλο το λειτουργικό σε user interface windows 7/10. Μενού, δεξί κλικ, φάκελοι κτλ όλη η λογική θέλω να θυμίζει το κλασσικό windows. Δεν τις μπορώ τις βλακείες της Microsoft για τις αλλαγές στην διεπαφή χρήστη. Όταν κάτι λειτουργεί καλά δεν χρειάζεται να το χαλάσουν έτσι με το στανιό για να μιλάνε για αλλαγή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Να δεις μετα απο 5 χρονια αυξηση που θα εχει. Αυξηση με το στανιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, mindreader είπε Να δεις μετα απο 5 χρονια αυξηση που θα εχει. Αυξηση με το στανιο. Άμα θες αλλά συν 5 χρόνια από τώρα για να πεις ότι το νέο λειτουργικό έχει μεγάλη αύξηση και πέτυχε, μιλάμε για τρομερή επιτυχία. Πιο πιθανό σε 5 χρόνια είναι να κάνουμε ίδιες συζητήσεις για Win 12 vs win 11, θα λένε όσοι έχουν τα 11αρια ότι δεν αλλάζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 22 hours ago, nepomuk said: "Με την υποστήριξη των win10 να ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του 2025 ...." Δεν νομιζω ! Θα ξεσηκωθει η υφηλιος αν δεν δοθει διετης τλχ παραταση στα 10ρια. η συντριπτικη πλειοψηφια των Pc που τρεχουν W10 μια χαρα υποστηριζουν και τα 11 απλως βαριουνται να κανουν ενα clean install ή upgrade, θα φροντισουν να το κανουν τελευταια στιγμη οταν δεν θα εχουν επιλογη! εγω πχ. στο main υπολογιστη παροτι εχω W11 εχω να κανω clean install απο τοτε που το εστησα εδω και 2,5 χρονια, και θα ηθελα να κανω αλλα αντε κατσε μια μερα να κανεις εγκατασταση προγραμματων, παιχνιδιων κλπ. μονο απτο steam εχουν να ξανακατεβουν πανω απο 200Gb.. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από Odyss3us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nepomuk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Odyss3us είπε η συντριπτικη πλειοψηφια των Pc που τρεχουν W10 μια χαρα υποστηριζουν και τα 11 εχω την εντυπωση πως το προαπαιτουμενο για επεξεργαστη απο 8 γεννιά και πανω κοβει παρα πολλους , ενω διαθετουν τα υπολοιπα. Θα παρω το 50-50 η 60-40 το πολυ . Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από nepomuk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα