liakjim Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 1/10 παραγγελία, ήρθε σήμερα....2 Κολομβίες, 2 Βραζιλίες. Μου τα χάλασαν στη μία Κολομβία (πάνω αριστερά) , με καβούρδισμα τέλη Ιουνίου... Η άλλη Κολομβία (κάτω αριστερά) είναι φρεσκότατη, πριν 2 ημέρες. Οι Βραζιλίες τέλη Σεπτ. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου edit : Μετά από παράπονο που έκανα, θα μου στείλουν δωρεάν ένα σακουλάκι από τη νέα φουρνιά. Κακώς το έστειλαν εξαρχής, αλλά τουλάχιστον έκαναν μια σωστή κίνηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netgeo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 43 minutes ago, liakjim said: edit : Μετά από παράπονο που έκανα, θα μου στείλουν δωρεάν ένα σακουλάκι από τη νέα φουρνιά. Κακώς το έστειλαν εξαρχής, αλλά τουλάχιστον έκαναν μια σωστή κίνηση. Χαχα εμένα μου έστειλαν 13!!!!!!!! Λες;;;;; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, netgeo είπε Χαχα εμένα μου έστειλαν 13!!!!!!!! Λες;;;;; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. Τι εννοείς 13; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netgeo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 16 minutes ago, liakjim said: Τι εννοείς 13; Δεκατρία 250ρια με ψήσιμο Ιουνιο 😁 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου E όχι και Ιούνιο ρε παιδιά. Αυτά είναι τραγικά πράγματα και αρκετό για να μην παραγγείλω ποτέ, ούτε για δοκιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anergos13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στον Draculi τον Αυγουστο παραγγειλα δυο 250ρια και μου εστειλαν καφεδες Απριλιου και Μαιου... εκανα παραπονο οταν παρελαβα και μου εστειλαν σε αντικατασταη αλλους δυο με ημερομηνια αρχες Αυγούστου... τινει να γινει συστημα το πασαρισμα μπαγιατικων... Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από anergos13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gostros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Καλησπερα παιδια. Εληξε η προσφορα; Μις μπήκα κ δεν βλέπω κατι για 50% Πρεπει να κανω register ; Ευχαριστώ 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου On 17/10/2024 at 12:46, liakjim said: edit : Μετά από παράπονο που έκανα, θα μου στείλουν δωρεάν ένα σακουλάκι από τη νέα φουρνιά. Κακώς το έστειλαν εξαρχής, αλλά τουλάχιστον έκαναν μια σωστή κίνηση. Που έκανες παράπονο; Και εμένα μου έζμπρωξαν μερικούς μπαγιάτικους. Αλλά το βασικό πρόβλημά μου είναι οτι ο Γουατεμάλα που πήρα 10 πακέτα, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που είχα πάρει πέρσι. Σα να τους κάηκε στο καβούρδισμα και να έχει άλλη γεύση, πολύ πιο πικρή και καμμένη. Δε γινεται να παραγγέλνεις και να είναι τυχαίο το αν θα σου τύχει μπαγιάτικός ή καμμένος καφές γαμώτο. Θέλει λίγο consistency η εμπειρία του πελάτη πως να το κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 14 hours ago, Gostros said: Καλησπερα παιδια. Εληξε η προσφορα; Μις μπήκα κ δεν βλέπω κατι για 50% Πρεπει να κανω register ; Ευχαριστώ 😎 Ναι, έληξε. Θα ξαναβγεί -λογικα- bf . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, Errik είπε Που έκανες παράπονο; Και εμένα μου έζμπρωξαν μερικούς μπαγιάτικους. Αλλά το βασικό πρόβλημά μου είναι οτι ο Γουατεμάλα που πήρα 10 πακέτα, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που είχα πάρει πέρσι. Σα να τους κάηκε στο καβούρδισμα και να έχει άλλη γεύση, πολύ πιο πικρή και καμμένη. Δε γινεται να παραγγέλνεις και να είναι τυχαίο το αν θα σου τύχει μπαγιάτικός ή καμμένος καφές γαμώτο. Θέλει λίγο consistency η εμπειρία του πελάτη πως να το κάνουμε. Με email Δεν έχω παράπονο με τη σταθερότητα τους. Ότι έχω πάρει είναι πάντα ίδιο, ακόμα και με 6 μήνες διαφορά στο lot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, @topos είπε Ναι, έληξε. Θα ξαναβγεί -λογικα- bf . Αντε να σπρωξουν και τους υπολοιπους ψημενους τον Μαιο! 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Αγόρασα και εγώ 1 από όλα ο πιο παλιός ήταν 4/10 όλα κομπλέ. Έχω δοκιμάσει 2 μέχρι ώρας μου έχουν αρέσει περισσότερο απο το Handpickes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Εγώ παρέλαβα μετά από κανα 10ήμερο εργάσιμες και πήρα 4 διαφορετικά, όλα με ημερομηνία Οκτωβρίου πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα