Προς το περιεχόμενο

Καφές DelMocca -50% | Έκπτωση σε όλους τους καφέδες

MauroPaltoudias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1/10 παραγγελία, ήρθε σήμερα....2 Κολομβίες, 2 Βραζιλίες. Μου τα χάλασαν στη μία Κολομβία (πάνω αριστερά) , με καβούρδισμα τέλη Ιουνίου... Η άλλη Κολομβία (κάτω αριστερά) είναι φρεσκότατη, πριν 2 ημέρες. Οι Βραζιλίες τέλη Σεπτ.

Spoiler

image.png.4193ceed60c0cc53c2491d19dc570f5d.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

edit : Μετά από παράπονο που έκανα, θα μου στείλουν δωρεάν ένα σακουλάκι από τη νέα φουρνιά. Κακώς το έστειλαν εξαρχής, αλλά τουλάχιστον έκαναν μια σωστή κίνηση.

• Like 2

43 minutes ago, liakjim said:

edit : Μετά από παράπονο που έκανα, θα μου στείλουν δωρεάν ένα σακουλάκι από τη νέα φουρνιά. Κακώς το έστειλαν εξαρχής, αλλά τουλάχιστον έκαναν μια σωστή κίνηση.

Χαχα εμένα μου έστειλαν 13!!!!!!!!

Λες;;;;;

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον Draculi τον Αυγουστο παραγγειλα δυο 250ρια και μου εστειλαν  καφεδες Απριλιου και Μαιου...

εκανα παραπονο οταν παρελαβα και μου εστειλαν σε αντικατασταη αλλους δυο με ημερομηνια αρχες Αυγούστου...

τινει να γινει συστημα το πασαρισμα μπαγιατικων...

Επεξ/σία από anergos13
  • Like 2

On 17/10/2024 at 12:46, liakjim said:

Που έκανες παράπονο; Και εμένα μου έζμπρωξαν μερικούς μπαγιάτικους. 

Αλλά το βασικό πρόβλημά μου είναι οτι ο Γουατεμάλα που πήρα 10 πακέτα, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που είχα πάρει πέρσι. Σα να τους κάηκε στο καβούρδισμα και να έχει άλλη γεύση, πολύ πιο πικρή και καμμένη.

Δε γινεται να παραγγέλνεις και να είναι τυχαίο το αν θα σου τύχει μπαγιάτικός ή καμμένος καφές γαμώτο. Θέλει λίγο consistency η εμπειρία του πελάτη πως να το κάνουμε. 

14 hours ago, Gostros said:

Καλησπερα παιδια. Εληξε η προσφορα; Μις μπήκα κ δεν βλέπω κατι για 50% Πρεπει να κανω register ;

Ευχαριστώ 😎

Ναι, έληξε.

Θα ξαναβγεί -λογικα- bf .

• Like 1

27 λεπτά πριν, Errik είπε

Που έκανες παράπονο; Και εμένα μου έζμπρωξαν μερικούς μπαγιάτικους. 

Αλλά το βασικό πρόβλημά μου είναι οτι ο Γουατεμάλα που πήρα 10 πακέτα, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που είχα πάρει πέρσι. Σα να τους κάηκε στο καβούρδισμα και να έχει άλλη γεύση, πολύ πιο πικρή και καμμένη.

Δε γινεται να παραγγέλνεις και να είναι τυχαίο το αν θα σου τύχει μπαγιάτικός ή καμμένος καφές γαμώτο. Θέλει λίγο consistency η εμπειρία του πελάτη πως να το κάνουμε. 

Με email 

Δεν έχω παράπονο με τη σταθερότητα τους. Ότι έχω πάρει είναι πάντα ίδιο, ακόμα και με 6 μήνες διαφορά στο lot. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...