alfaeffe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, @topos είπε Και μένα μου ήρθαν όλοι φρέσκοι (τελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου) εκτός από 2 συσκευασίες decaffeine που ήταν του Μαϊου(~5μηνο). Αλλά στο decaffeine δεν δινω τόση σημασια.Οποτε είμαι οκ γενικά. Ο ίδιος decaf που παρήγγειλα και εγώ τον Ιούλιο θα ήταν, και γκρίνιαζα τότε ότι ήταν 2μιση μηνών καφές... 😬 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Για ποιον ενδιαφερεται η delmocca εκανε ενα νεο brand και εχει παλι προσφορες 50% σε ολους τους καφεδες: https://roastingpl.gr/shop/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
quintus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Για ποιον ενδιαφερεται η delmocca εκανε ενα νεο brand και εχει παλι προσφορες 50% σε ολους τους καφεδες: https://roastingpl.gr/shop/ Μόνο που ο Αιθιοπίας για παράδειγμα, ίσως ο καλύτερος στα όσα πουλάει, από περίπου 4,90 με την έκπτωση 50% τώρα βγάνει στα 6,50. Από την άλλη τα 3 χαρμάνια 100% Arabica που δίνει από 15,50 έως 16,50 στις συσκευασίες κιλού, δεν μπορεί, θα είναι καλύτερα από τους συσκευασμένους του εμπορίου ιδίως εάν είναι φρεσκοψημενα. Πάντως 3 φορές που έχω παραγγείλει από delmocca ο καφές ήταν το πολύ 10 ημερών. Σε ορισμένες περιπτώσεις είχε καβουρδιστει την προηγούμενη της αποστολής! Οι κόκκοι ωστόσο εάν προσέξετε είναι κάπως μικρότεροι από άλλους specialty. Φθηνότερη πρώτη ύλη; Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από quintus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 47 λεπτά πριν, quintus είπε Μόνο που ο Αιθιοπίας για παράδειγμα, ίσως ο καλύτερος στα όσα πουλάει, από περίπου 4,90 με την έκπτωση 50% τώρα βγάνει στα 6,50. Ναι το προσεξα, αλλα και παλι με τις τιμες που υπαρχουν γενικα στο εμποριο ειναι παλι καλες οι τιμες τους. Προσωπικα να πω οτι τα blends τους δε μου ειχαν αρεσει καθολου, οκ οι τιμες χωμα και το σεβομαι αλλα προσωπικα δεν νομιζω να ξαναπαρω. Αν ειχε τιποτα φθηνα μεταφορικα ισως επαιρνα ξανα τον Αιθιοπια που οντως ηταν καλος, αλλα 3.5€ για ελτα κουριερ και παραδοση σε μια βδομαδα θα παω πασο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Σε πόσες μέρες έχει παραλάβει κάποιος εκτός Αττικής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 21 ώρες πριν, @topos είπε Και μένα μου ήρθαν όλοι φρέσκοι (τελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου) εκτός από 2 συσκευασίες decaffeine που ήταν του Μαϊου(~5μηνο). Αλλά στο decaffeine δεν δινω τόση σημασια.Οποτε είμαι οκ γενικά. Εβαλαν παλαιότερης ημερομηνίας μόνο στον decaffeine, για να μην νευριάσεις σε περίπτωση που δεν σου αρέσει. 😅 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2 hours ago, quintus said: Οι κόκκοι ωστόσο εάν προσέξετε είναι κάπως μικρότεροι από άλλους specialty. Φθηνότερη πρώτη ύλη; Στα περισσότερα blends ισχύει αυτό και ....ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lamogio01 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Hawk_K είπε Σε πόσες μέρες έχει παραλάβει κάποιος εκτός Αττικής; Παραγγελία 30/9 και ήρθε σήμερα το δέμα 11/10. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristas1985 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου και εμενα...οι 3 με ημερομηνια ληξης 26/09/25 και οι αλλοι 06 και 07/25 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου όλοι τυχεροί είστε και έχετε παραλάβει ήδη ... 5 Οκτωμβρίου παραγγελία και ακόμα , γιόκ μπαλίκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lamogio01 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 16 ώρες πριν, AccountSaver είπε όλοι τυχεροί είστε και έχετε παραλάβει ήδη ... 5 Οκτωμβρίου παραγγελία και ακόμα , γιόκ μπαλίκ... Γενικά με την όλη ενημέρωση της παραγγελίας πάσχουν. Τους έκανα 3-4 τηλέφωνα για να μάθω ότι περίμεναν ένα κωδικό για να μου στείλουν την παραγγελία και κάθε φορά μου έλεγαν ότι θα σας καλέσουμε σε 5 λεπτά ή θα σας στείλουμε mail. Κάτι το οποίο δεν γινόταν εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Lamogio01 είπε Γενικά με την όλη ενημέρωση της παραγγελίας πάσχουν. Τους έκανα 3-4 τηλέφωνα για να μάθω ότι περίμεναν ένα κωδικό για να μου στείλουν την παραγγελία και κάθε φορά μου έλεγαν ότι θα σας καλέσουμε σε 5 λεπτά ή θα σας στείλουμε mail. Κάτι το οποίο δεν γινόταν εννοείται. έχουμε μέλλον δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 8 hours ago, AccountSaver said: έχουμε μέλλον δηλαδή... Γενικά εάν έχεις ξεμείνει από καφέ μην περιμένεις ότι θα έρθει την επόμενη. Θέλει υπομονη και να χεις ~ 2βδομαδων στοκ καφέ στο σπιτι. (Τα παραπάνω σε περιόδους προσφορών, δεν ξέρω στην "κανονική" ροή εάν στέλνουν αμμεσα.) Υ.γ Την "δική μου" παραγγελία την έκανε φίλος/αυτός παρελαβε και μου είπε προχθές ότι μας στείλανε 3 καφέδες έξτρα χωρίς χρέωση.(Λογικά θα κάνανε λάθος) Η υπόλοιπη παραγγελία(5,5kg) έτσι όπως την βάλαμε απλά έξτρα 1 Αιθιοπία και 2 blends. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Ρε παιδιά o Αιθιοπία πώς σας άρεσε; Είναι τρομακτικά ξiνός, σα να έχεις βάλει λεμόνι μέσα στον καφέ. Επειδή άκουσα καλά λόγια εδώ είχα πάρει 3 σακουλάκια κόκκους και τρόμαξα να τα τελειώσω απο δω και απο κει. Εμένα μου άρεσε πολύ ο Guatemala, ο Gourmet και ο Speciality Yellow Burbon. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση στο email , ότι "ολοκληρώθηκε" .Άρα πιστεύω ότι έγινε η αποστολή. Εντομεταξύ να πω κάτι άσχετο . Δεν ξέρω πως δεν το σκέφτηκα νωρίτερα και μου ήρθε τώρα η ιδέα. Αφού είναι 1-2-3 μηνών το "καβούρδισμα" ,και παίρνουμε οι περισσότεροι κόκκους και όχι αλεσμένο. Τότε γιατί δεν τα στέλνει άμεσα; Αφού τα έχει έτοιμα και καβουρδισμένα μηνών; Θα μου πείς στον αλεσμένο μπορεί να έχει backlog order και να μη προλαβάινει και θα σου πω το ακούω... Αλλά όταν παραγγέλνεις κόκκους δεν θα έπρεπε να γίνεται άμεσα η αποστολή; (Αφου μιλάμε ότι δεν το κάνει εκείνη την ώρα και είναι μηνών)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα