ChrisAttart Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Hρθε η ωρα να παει η Strix 1080ti στο PC του γραφειου ( 4770Κ ) και να παρω μια νεα καρτα για το δικο μου . To συστημα φαινεται στην υπογραφη μου αλλα στο πολυ συντομο σκοπευω προς το παρον να κρατησω τον 9900Κ ο οποιος ειναι μονιμα allcore 5.3ghz . Δεν θελω να ξεπερασω τα 800 ευρω αλλα ταυτοχρονα δεν θελω και καρτα που δεν θα μπορει ο 9900Κ να τρεξει σωστα , πχ μια 4080 θα πηγαινε χαμενη με αυτο το cpu . Oποτε ψαχνω την χρυση τομη ειτε σε καινουρια ειτε σε μεταχειρο καρτα απο τις αγγελιες εδω .
thetiesthatbind Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αν παίζεις σε αναλύσεις 2Κ/4Κ λογικά δε θα φας τρελό καπέλο οπότε 4070 Ti Super θα έλεγα εγώ σε καινούργια. Αν είσαι πιο κάτω 7700ΧΤ. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από thetiesthatbind
benign Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Γιατι οχι RX7800XT? Αν μπορεις να περιμενεις μερικους μηνες,λεγεται οτι οι νεες καρτες της AMD αρχες Απριλη,θα εχουν πολυ μεγαλη βελτιωση στις επιδοσεις. https://thinglabs.io/amd-radeon-rx-8000-gpus-next-gen-graphics-cards-coming-2025 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από benign
@topos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2 hours ago, nickol-us said: 4770k combo με 1080ti; Κρίμα. Καλύτερα πούλα τη... Και εγώ το σκέφτηκα. Από την άλλη εφόσων την έχει ηδη και κάνει οτιδήποτε πιο σύνθετο από browsing/excelοφυλλα όσο και bottleneck και να τρώει από τον παππού 4770 στο κέρδος θα ναι. Τώρα εάν η χρήση είναι αμιγώς exceloφυλλα τζάμπα ρεύμα και θερμοκρασίες.Καλυτερα να μείνει με την ενσωματωμένη -εαν τον καλύπτουν οι εξοδοι- και ας πουλήσει την 1080ti ~140ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα