Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το συγκεκριμένο μηχάνημα και απο σήμερα δεν εκτυπώνει, βγάζει μήνυμα ότι τελείωσε το χαρτί και μου προτείνει να χρησιμοποιήσω χαρτί ColorLok. Έκανα επανεγκατάσταση τους οδηγούς και πάλι το ίδιο. Πάει για πέταμα; Λύση υπάρχει;

Επεξ/σία από tasep
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φωτοτυπια βγαζει; Εαν ναι τοτε εχεις θεμα στο pc σου. Διαφορετικα καντου ενα reset, αλλαξε και θυρα usb και μετα απο 10 λεπτα ξαναδοκιμασε.

Επεξ/σία από 29gk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα

το χαρτί, καθώς τοποθετείται, προς το βάθος σπρώχνει 1 ή κ 2 πλαστικά αυτάκια, τα οποία ενεργοποιούν, δίνουν σήμα περί ύπαρξης χαρτιού. Βγάλε τα χαρτιά κ δες με φακό κλπ αν έχεις σκουπίδια στο βάθος, προς το roller που θα τραβήξει το χαρτί μέσα κ θα το σπρώξει για εκτύπωση.

επίσης αν ακούς τον εκτυπωτή πως προσπαθεί να τραβήξει το χαρτί αλλά δεν το καταφέρνει, μπορεί απλά να θέλει καθάρισμα το roller, λογικά στο πάνω πάνω χαρτί θα δεις κ μαυρίλα ("ροδιά") καθώς γυρν'αει το ρολλερ αλλά δεν τραβάει το χαρτί

δοκίμασε με περισσότερα χαρτιά, πχ αν βάζεις 10, βάλε 40-50, θα είναι πιο εύκολο για "φαγωμ'ενο" roller να τραβήξει το χαρτι 

Επεξ/σία από Kthulhou
Δημοσ.

Έκανα αυτό που μου είπατε, πείραξα λίγο τα ροδάκια, έβγαλα τον οδηγό του χαρτιού, αυτό που συμβαίνει τώρα είναι να εκτυπώνει μόνο αν έχω ένα χαρτί στην υποδοχή. Αν βάλω παραπάνω χαρτιά δεν. 

Δημοσ.

κοιτάμε το ποτήρι μισογεμάτο. :)  τουλάχιστον τυπώνει κ ξέρεις πως δεν είναι για πέταμα

σιγούρεψε πως δεκ μετακινήθηε, δεν βγήκε από τη θέση του το ρόλλερ

εννοείται πως ξαναέβαλες τα πάντα στη θέση τους, έτσι?

ΑΝ έβρεξες για να καθαρίσεις το ρόλλερ, περίμενε να στεγνώσει πολύ πολύ καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...