bill999r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, tzotzo είπε το προβλημα μου ειναι οτι λες ανακριβειες και εβαλες τον ανθρωπο σε ανουσια εξοδα. Καταλαβαίνεις ότι το σπρέι κοστίζει 4.5 ευρώ; Ξέρεις πόσο πάει ένα γυάλισμα καπό; Αν ξέρεις και συνεχίζεις να λες ότι τον έβαλα σε έξοδα τότε έχεις θέμα φίλε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Ειρήνη υμίν. Έτσι κι αλλιώς χρήσιμο θα είναι το wurth σε βάθος χρόνου. Σίγουρα δεν θεωρώ έξοδο το κόστος του. Θα κάνω μια προσπάθεια ακόμα σήμερα, λίγο πιο επίμονη. Λέω να μουσκέψω χαρτί κουζίνας με το καθαριστικό και να το αφήσω επάνω για 1-2 ώρες, μήπως το "μουλιάσει" και το βγάλει έτσι. Αν λειτουργήσει, βέβαια, θέλω νταμιτζάνα για όλο το αμάξι έτσι που έχει γίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πάντως και σε εμένα που αφήνει ένα γατί παρόμοια σημάδια απ' ότι έχω δει είναι από τα σάλια του. Εγώ προσωπικά έχω πιο παλιό αμάξι και το βάφω μόνος μου, το έχω στο πρόγραμμα. Πάντως, αν το βάψεις όντως, μην βάλεις μετά κουκούλα για αρκετό καιρό, δεν θα μπορούν να εκτονωθούν σωστά τα χημικά και παίζει να σου πετάξει ασπρίλες ή κρατήρες (solvent popping). Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από mindtrapper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Για ρετσίνι έχουμε κανενα προϊόν? Του χω ρίξει καμία 10αρια πλυσίματα με πιεστικό μόνος μου, το χω πάει και για πλύσιμο 3 φορες δεν φεύγουν με τίποτα. Ακόμα και στο παρμπρίζ παραμένουν εδώ και 4+ μήνες παρόλο που είχα πάρει και πλαστική ξύστρα και προσπάθησα να τα βγάλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, @topos είπε Για ρετσίνι έχουμε κανενα προϊόν? Του χω ρίξει καμία 10αρια πλυσίματα με πιεστικό μόνος μου, το χω πάει και για πλύσιμο 3 φορες δεν φεύγουν με τίποτα. Ακόμα και στο παρμπρίζ παραμένουν εδώ και 4+ μήνες παρόλο που είχα πάρει και πλαστική ξύστρα και προσπάθησα να τα βγάλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 5 hours ago, Πέτρος said: Ειρήνη υμίν. Έτσι κι αλλιώς χρήσιμο θα είναι το wurth σε βάθος χρόνου. Σίγουρα δεν θεωρώ έξοδο το κόστος του. Θα κάνω μια προσπάθεια ακόμα σήμερα, λίγο πιο επίμονη. Λέω να μουσκέψω χαρτί κουζίνας με το καθαριστικό και να το αφήσω επάνω για 1-2 ώρες, μήπως το "μουλιάσει" και το βγάλει έτσι. Αν λειτουργήσει, βέβαια, θέλω νταμιτζάνα για όλο το αμάξι έτσι που έχει γίνει. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει ph 11, είσαι σίγουρος ότι θες να το αφήσεις πάνω δύο ώρες; Ανάθεμα την στιγμή που άκουσες την μπούρδα του αλλούνου και πήρες αυτό το καθαριστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, @topos είπε ρετσίνι Ζεστό νερό φίλε μου για να μαλακώσει το ρετσίνι. Όχι καυτό, αλλα αρκετά ζεστό. Βρέξε 1-2 χαρτοπετσέτες και θα τις βάλεις για λίγα λεπτά πάνω στο ρετσίνι για να το μουλιασεις. Μετά με ξύσιμο με παραδοσιακό νυχακι από το μικρό δάκτυλο για να το αφαιρέσεις 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 3 hours ago, @topos said: Για ρετσίνι έχουμε κανενα προϊόν? Του χω ρίξει καμία 10αρια πλυσίματα με πιεστικό μόνος μου, το χω πάει και για πλύσιμο 3 φορες δεν φεύγουν με τίποτα. Ακόμα και στο παρμπρίζ παραμένουν εδώ και 4+ μήνες παρόλο που είχα πάρει και πλαστική ξύστρα και προσπάθησα να τα βγάλω. Καθαρό οινόπνευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, tzotzo είπε Το συγκεκριμένο προϊόν έχει ph 11, είσαι σίγουρος ότι θες να το αφήσεις πάνω δύο ώρες; Ανάθεμα την στιγμή που άκουσες την μπούρδα του αλλούνου και πήρες αυτό το καθαριστικο Μπορεί στη θεωρία, αλλά είναι τόσο αραιό που πρακτικά δεν...αλλιώς θα μου είχε φάει το χέρι. Σε κάθε περίπτωση, δεν λειτούργησε ούτε αυτό, τέλος οι προσπάθειες από εμένα. Μάστορας τις επόμενες μέρες, να μου πει τη λυπητερή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 3 hours ago, @topos said: Για ρετσίνι έχουμε κανενα προϊόν? Του χω ρίξει καμία 10αρια πλυσίματα με πιεστικό μόνος μου, το χω πάει και για πλύσιμο 3 φορες δεν φεύγουν με τίποτα. Ακόμα και στο παρμπρίζ παραμένουν εδώ και 4+ μήνες παρόλο που είχα πάρει και πλαστική ξύστρα και προσπάθησα να τα βγάλω. ουτε ζεστο νερο ουτε οινοπνευμα ουτε μαυρο νυχακι. Βενζινη καθαρισμου, και επειδη εξατμιζεται γρήγορα θα βαλεις κατι απο πανω, ιδανικα ενα κομματι μικροινας να το μουλιασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, Πέτρος είπε Θα κάνω μια προσπάθεια ακόμα σήμερα, λίγο πιο επίμονη. Λέω να μουσκέψω χαρτί κουζίνας με το καθαριστικό και να το αφήσω επάνω για 1-2 ώρες, μήπως το "μουλιάσει" και το βγάλει έτσι. Αν λειτουργήσει, βέβαια, θέλω νταμιτζάνα για όλο το αμάξι έτσι που έχει γίνει. καλύτερα άσε τις δοκιμές που ο καθένας προτείνει και ζήτα πληροφορίες για μαγαζιά που να εξειδικεύονται μιας και παίζει να κάνεις και ζημιά περισσότερη στο τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike15 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου για το ρετσινι, λιγο βαμβακι με ελαιολαδο και το αφηνεις πανω στον λεκε να μαλακωσει .αν εχει ωρες τοτε το αφηνεις περισοτερο.μην ριξεις πιεση και αρχισεις να τριβεις θα χαλασει το βερνικι .παρε ενα πανι μικροινας και σαμπουαν αυτοκινητου μετα και ξεπλυνε γιατι το ελαλιολαδι θα αφησει με το ρετσινι και την σκονη βρωμια. εχει ομως κκαι ειδικα υλικα οπως αυτο για πιο γρηγορη χρηση : https://autoglym.gr/product/intensive-tar-remover/?srsltid=AfmBOoqNKnengjte7wOrZiKSbQzAIidtfnlNVJeq2AdjyM6z5fDc_R1d για τον γατο..παιρνεις κουκουλα να καλυπτει μονο απο καπω μεχρι πορτ-μπαγαζ κατα μηκος δλδ. του αυτοκινητου και το απλωνεις και φτιαχνεις ενα πλεγμα με ακιδες οπως αυτα που βαζουμε για πουλια στα καγκελα και το ριχνεις απο πανω.θελει καθε φορα που φευγεις και ερχεσαι πεδεμα αλλα θα ησυχασεις.τα σπρευ δεν κανουν δουλεια σε πυλωτη-ανοιχτο χωρο.μια αλλη λυση ειναι κατι σπρευ με αισθητηρα που μπαινουν στον τοιχο και οταν περασει κατι στην δεσμη τους ριχνει νερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα